Web Analytics Made Easy - Statcounter

وکیل پایه یک دادگستری با اشاره به لزوم ادامه مسیر تحول قضایی گفت: رئیس جدید قوه قضاییه اگر سیاست برخورد با مفسدان اقتصادی، جلوگیری از اطاله دادرسی، تکریم ارباب رجوع و مراجعان به سازمان‌های قضایی را ادامه دهد، مسلما مورد پسند مردم و کارگزاران خواهد بود.

خبرگزاری میزان - ایرنا نوشت: پیمان عطار درباره انتصاب رئیس جدید قوه قضاییه افزود: حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای کسی است که توانایی اداره قوه قضاییه را به عنوان ریاست این قوه دارد و سابقه قضایی در مراحل مختلف دستگاه قضایی را داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از شرایط احراز سمت ریاست قوه قضاییه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشتن قدرت مدیریت و مدبری برای احراز این پست است. در قانون اساسی، منظور قانونگذاران از مدیر و مدبر بودن ریاست قوه قضاییه صرفا آگاهی و تجربه در امور مدیریت اداری و دولتی نبوده است؛ بلکه منظور قانونگذاران تخصص و تجربه لازم در امر قضاوت و آشنایی به نحوه رسیدگی محاکم دادگستری چه در مرحله دادسرا و چه در مرحله دادگاه بدوی، تجدید نظر و دیوان عالی کشور است.

وکیل پایه یک دادگستری اضافه کرد: حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای سابقا به حرفه قضاوت و ریاست دادگاه‌ها، دادسرا‌ها و سمت‌های دیگر در قوه قضاییه اشتغال داشته‌اند و تجربه قضایی دارند.

عطار اظهار داشت: نقطه ضعفی که برخی از روسای سابق قوه قضاییه داشته‌اند، عدم سابقه کار و قضایی بوده است؛ یکی از اشکالات مدیریتی در کشور ما این است که سیاست‌های اداری و مدیریتی مدیر قبلی که موفقیت آمیز بوده متاسفانه توسط مدیر بعدی تغییر می‌یابد و خسارات مادی و معنوی به ساختار سازمان وارد می‌کند.

عطار گفت: سیاست‌های آیت‌الله رئیسی در قوه قضاییه مورد تایید دستگاه‌های نظارتی و مردم واقع شده است و رئیس جدید قوه قضاییه حجت الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای اگر مسیر اتخاذ شده در قوه قضاییه در زمینه برخورد با مفسدان اقتصادی، جلوگیری از اطاله دادرسی، تکریم ارباب رجوع و مراجعان به سازمان‌های قضایی را ادامه دهد، مسلما این سیاست مورد پسند همه مردم و کارگزاران خواهد بود.

 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین «محسنی اژه‌ای» را به ریاست قوه قضاییه منصوب کردند.

آیت‌الله خامنه‌ای در این حکم با تأکید بر اهتمام جدی به مأموریت‌های دستگاه قضا در قانون اساسی و همچنین ادامه رویکرد تحولی و اجرای سند تحول موجود، «گسترش فناوری‌های نوین در دستگاه قضایی»، «گماردن نیرو‌های کارآمد و جهادی در مسئولیت‌ها»، «ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و در عین حال برخورد قاطع با تخلفات» و «ارتباط با متن مردم» را از جمله انتظارات خود از رئیس جدید قوه قضاییه بیان کردند.

بیشتر بخوانید: رهبر معظم انقلاب اسلامی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: حجت الاسلام اژه ای دستگاه قضا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حجت الاسلام اژه ای دستگاه قضا حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای رئیس جدید قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۱۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادستان کل کشور: به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم

آفتاب‌‌نیوز :

مسوولان عالی قضایی کشور طی روز‌های دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت ماه، عازم شهر‌های مختلف استان هرمزگان شدند.

حجت الاسلام محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور به همراه هیأت عالی قضایی نیز در روز نخست از این سفر به صورت سرزده از شعب مختلف دادگاه‌های تجدیدنظر و دادسرای شهرستان بندرعباس بازدید کرد.

وی در دیدار چهره به چهره و گفت و گوی صمیمانه با برخی از قضات و کارکنان علاوه بر شنیدن درخواست‌های آنان، به بررسی تعدادی از پرونده‌های شعب از نظر نوع و نحوه رسیدگی و مواردی از این قبیل نیز پرداخت و اظهار کرد: همچنین از رسیدگی سریع همراه با دقت به پرونده‌ها نبایدغافل شد.

این مقام عالی رتبه قضایی در توصیه به کارکنان قضایی و اداری این مجموعه‌ها عنوان کرد: محور قرار دادن سند تحول قضایی برای پیشبرد امور و انجام وظایف محوله در خدمت رسانی مطلوب‌تر به مردم امری ضروری است.

 حجت الاسلام موحدی آزاد با بیان اینکه سند تحول قضایی ریل گذاری اصولی برای تعامل و ارایه خدمت بهتر به مردم است، تصریح کرد: انتظار می‌رود تمامی فعالان حوزه قضایی از راهکار‌های بنیادین و جامع این سند در برنامه ریزی‌های خود برای جلب رضایت مردمی بهره بگیرند.

 دادستان کل کشور همچنین در سفر به میناب افزود: قضات ما از تمام ظرفیت‌های قانونی برای اعطای نهاد‌های ارفاقی به زندانیان در راستای کاهش جمعیت زندان و رفتن به سمت کاهش آسیب‌های اجتماعی بهره می‌گیرند، با این وجود در مواجه با مجرمان مرتبط با جرایم خشن به ویژه قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ که زندگی مردم را به آتش اعتیاد می‌سوزانند هیچ گونه ترحمی نداشته و نخواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟
  • به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • دادستان کل کشور: به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق