Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، مهرشاد سهیلی عصر امروز در بازدید از مجموعه خیریه مهرانه ضمن تقدیر از مشارکت خیرین در ساخت این مجموعه گفت: این مجموعه محلی است که صمیمیت در آن موج می‌زند و به صورت رفاقتی فعالیت دارد.

فرمانده قرارگاه فرهنگی جهادی حضرت مهدی(عج) با اشاره به اینکه مجموعه مهرانه شباهتی به بیمارستان ندارد و برای یک بیمار حالت اقامتی دارد، افزود: این مجموعه جای ارزشمندی است و ساخت و سازی که در آن ایجاد شده در بهبود بیماران سرطانی مفید و موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در ادامه این دیدار مسئول کلینیک تخصصی مهرانه نیز با اشاره به اینکه 10 هزار بیمار سرطانی در اینجا درمان شده است، اضافه کرد: 85 درصد هزینه‌های بیماران مراجعه کننده به عهده مهرانه است.

جواد گرانمایه با اشاره به اینکه 250 هزار نفر معادل یک چهارم جمعیت استان زنجان عضو رسمی و از خیران انجمن مهرانه هستند، افزود: بیمار سرطانی در زنجان رنجی غیر از تحمل بیماری ندارند و ما اجازه نمی‌دهیم که خانه یا فرش زیر پای بیماران برای مداوای بیماری فروخته شود.

وی با بیان اینکه در سال 1388 هیچ امکانات درمانی در زنجان نبود و ما به دنبال کار موازی با علوم پزشکی نبوده و نیستیم، گفت: ما به دنبال این بودیم که کمک حال دولت باشیم، نه اینکه رقابت کنیم.

مسئول کلینیک تخصصی مهرانه با اشاره به اینکه کار اجرایی کلینیک مهرانه از سال 1391  آغاز و در سال 1393 دو بخش رادیوتراپی به این مجموعه اضافه شده است، افزود: بخش پزشکی هسته‌ای آخرین بخش این مجموعه است.

گرانمایه با بیان اینکه زمین 2 هزار متری مهرانه به همت مردم زنجان به 42 هزار متر مربع تبدیل شده است، گفت: در 2 هزار متر مربع از این مجموعه مهمانسرای این کلینیک در سه طبقه ایجاد شده و بیمارانی که از شهرهای دیگر و روستا مراجعه می‌کنند به همراه یک نفر همراه در این مجموعه اقامت داده می‌شوند.

وی با بیان اینکه کل خدمات مهرانه رایگان است و ما از کسی هزینه‌ای دریافت نمی‌کنیم و در ارائه خدمات هیچگاه از بیماران حساب کشی نکرده‌ایم که دارا یا ندار است، گفت: ما در این مرکز حتی اجازه نداده‌ایم که بیماران دست در جیبشان بکنند.

مسئول کلینیک تخصصی مهرانه با اشاره به اینکه یک هزار و 290 نفر در مهرانه فعالیت دارند، اضافه کرد: از این تعداد فقط 90 نفر حقوق بگیر هستند و بقیه به صورت خیری و افتخاری در کمیته‌های مختلف مهرانه فعالیت دارند.

گفتنی است، در این دیدار بازدید فرمانده قرارگاه فرهنگی جهادی حضرت مهدی(عج) پرچم متبرک اباعبدالله الحسین(ع) و همچنین پرچم متبرک حرم امام هشتم، امام مهربانی‌ها و تکه‌ای از سنگ حرم امام حسین(ع) را به مهرانه اهدا کرد.

انتهای پیام/73005

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زنجان مشارکت علوم پزشکی بیماران مهرشاد سهیلی مهرانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند