Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لوگو یا آرم عنصری گرافیکی از علائم یا برچسب‌ها است به‌طوری که با سبک حروف یا قلم خاصی تنظیم شده یا به صورت ویژه، اما خوانایی چیده شده‌است. شکل، رنگ، سبک حروف و … باید مشخصاً از دیگر علایم مشابه بازار متفاوت باشد. به زبان عامیانه لوگو نشانه یا علامتی گرافیکی است که توسط سرمایه داران تجاری، موسسات و حتی اشخاص حقیقی، برای متمایز کردن خود از دیگران در دید عموم، استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوگو‌ها یا تماما گرافیکی هستند (سمبول یا آیکون) و یا از نام تجاری سازمان یا موسسه تشکیل شده اند (لوگوتایپ یا ورد مارک).

اکثر لوگو‌های مربوط به شرکت‌های بزرگ جهان، علاوه بر ظاهری زیبا دارای پیام خاصی در درون خودشان هستند که فهمیدن بعضی آسان و بعضی دیگر هم نیاز به آگاهی بیشتری دارد. در اینجا می‌خواهیم معروف‌ترین آن‌ها را به شما نشان داده و راز درونشان را برایتان فاش نماییم.

سه دایره در درون لوگوی تویوتا نشان دهنده‌ی سه مرکز حیاتی برای این شرکت است.  مشتری، تولید و چرخه‌ی پیشرفت تکنولوژی

البته با نگاهی دقیق‌تر به این لوگو می‌توان اسم شرکت را به طور کامل در درون این لوگو مشاهده کرد.

لوگوی این شرکت و حتی حالت شکلات هایش کاملا به کوه شبیه هستند و این از کوه‌های سوییس الهام گرفته شده که بنیان اصلی این شرکت در آنحا بوده است.

در لوگوی شرکت goodwill می‌توان حرف g را به راحتی دید که به صورتی خندان تشبیه شده است.

یا دیدن این لوگو هم شاید فکر کنید که اولین حرف از دو کلمه‌ی باسکین و رابینز در کنار هم قرار گرفته اند و لوگو را ساخته اند، ولی اینگونه نیست. اگر به بخشی که صورتی شده دقت کنید عدد ۳۱ را در درون لوگو خواهید دید که به ۳۱ طعم مختلف در محصولات شرکت اشاره دارد.

در نگاه اول شما کلمه‌ی وایو را می‌بینید، ولی اگر کمی با دقت بیشتری نگاه کنید با دو نماد دوتایی آنالوگ و دیجیتال روبرو خواهید شد.

در یک نگاه سطحی به لوگوی شرکت آمازون می‌توانیم حالتی از یک لبخند را بر روی لوگو مشاهده کنیم و این یعنی آمازون لبخند رضایت را بر چهره‌ی مشتریانش می‌نشاند و با نگاهی عمیق‌تر فلشی را می‌بینیم که از حرف A آغاز شده و تا Z کشیده شده است و این یعنی هرچیزی را که بخواهید می‌توانید در آمازون پیدا کنید.

شاید به طور ۱۰۰ % نتوانیم لوگوی ال جی را به شخصیت پک من شبیه بدانیم، ولی مطمئنا شکلک خندانی را به ما نشان می‌دهد که نشانگر شعار همیشگی ال جی (Life’s Good) است.

لوگوی زیر مربوط به شرکت هشتاد بیست است و در لوگوی آن هم به زبان صفر و یک نوشته شده هشتاد بیست. به این شکل که در ردیف اول داریم ۱۰۱۰۰۰۰ به معنی هشتاد و در ردیف دوم ۰۰۱۰۱۰۰ به معنی بیست. در این زبان هر نقطه‌ی پر به معنی یک و هر نقطه‌ی خالی صفر محسوب می‌شود.

چهار دایره‌ی صاف و ساده…درست است؟ در حقیقت این چهار دایره نشان از ائتلاف و یکی شدن چهار شرکت بزرگ خودروسازی به نام‌های DKW, HORCH,WANDERER و Audi دارد.

در این لوگو ۲ تصویر وجود دارد که هرکس ممکن است در اولین نگاه یکی از آن‌ها را ببیند و تقریبا به یک اندازه قابل رویت هستند. یک تصویر بیانگر نقشه‌ی آفریقاست و بعدی مادر و فرزندی را در حال نگاه کردن به هم نشان می‌دهد.

در سال ۲۰۰۸ شرکت پپسی حدود ۱ میلیون دلار به شرکت آرنل پرداخت تا لوگوی جدیدی را برای پپسی طراحی کند و جایگزین لوگوی قدیمی (لوگوی سمت چپ) شود. لوگوی جدید (سمت راست) شباهت زیادی به لوگوی قدیمی دارد و در آن از کد داوینچی و فنگ شویی و یین و یانگ الهام گرفته شده است که به تعادل در طبیعت اشاره دارد.

این لوگو حرف e را به عنوان اولین حرف اسم شرکت نشان می‌دهد و در درون آن هم می‌توان خرطوم فیلی را دید که به اسم شرکت تشبیه شده است.

با دقت به حرف O در لوگوی زیر توجه کنید. چیز خاصی می‌بینید؟ اگر متوجه نشدید، نگران نباشید، چون اکثر آدم‌ها مثل شما نمی‌توانند نکته‌ی پنهان در این لوگو را پیدا کنند. البته شاید طراح هم از اول قصد ایجاد چنین رمز پنهانی در لوگو را نداشت، ولی حالا دیگر مسئولان شرکت آن را تایید می‌کنند.

در تصویر زیر حرف O را با بزرگنمایی می‌بینیم که پرچم دانمارک را نشان می‌دهد. کشوری که شادترین کشور در جهان شناخته می‌شود و شرکت کوکاکولا هم در فرودگاه این کشور نمایندگی بزرگی ایجاد کرده و به مسافران این لوگو و پرچم را هدیه می‌دهد.

لوگوی زیر مربوط به شرکتی است که در زمینه‌ی تولید چیپس و پفک فعالیت می‌کند و در وسط لوگوی آن و مابین دو حرف T , دو دوست را می‌بینیم که چیپس را با هم تقسیم کرده اند.

لوگوی میتسوبیشی به شکل عمیقی از تاریخچه‌ی ژاپن الهام گرفته است. این لوگو از ترکیب گیاهی با سه برگ و الماس‌های سه گانه تشکیل شده است و کلمه‌ی میتسوبیشی هم به معنای سه لوزی است.

اگر به یقه‌ی قهوه‌ای رنگ لباس وندی توجه کنید کلمه‌ی MOM به معنی مادر را می‌بینید. با این کار می‌خواهند هر زمانی که به دست پخت مادرتان فکر می‌کنید به طور ناخواسته به وندی هم فکر کنید.

لوگوی زیر مربوط به شرکت تلویزیونی NBC می‌باشد که مطمئنا همه‌ی ما با سریال‌های مشهورش آشنایی داریم، ولی آیا تابحال فکر کرده اید چرا از همچین لوگوی رنگارنگی استفاده کرده است؟ در دهه‌ی ۵۰ میلادی بسیاری از مردم همچنان از تلویزیون‌های سیاه و سفید استفاده می‌کردند و شرکت NBC لوگویی به شکل زیر ساخت تا مردم تفاوت تلویزیون‌های رنگی و سیاه و سفید را بهتر درک کنند و به سمت تلویزیون‌های جدیدتر کشیده شوند.

منبع:یک پزشک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مربوط به شرکت نشان می دهد لوگوی زیر کلمه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۲۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام

پیشوایان فقهی برادران اهل سنت، خود را با واسطه یا بی واسطه از شاگردان امام صادق (ع) می‌دانند که از محضر فیض آن امام دانشمند بهره برده‌اند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سیره و سبک زندگی ائمه اطهار علیهم السلام از زمان امام علی (ع) بر تقویت بنیان‌های اسلامی بود و همین موضوع در زمان امام صادق (ع) نیز ادامه پیدا کرد. طبق اذعان علمای اسلامی، اگر رفتار دلسوزانه و بزرگ‌منشانه امام صادق (ع) با شاگردان خود نبود و جاذبه اخلاقی آن حضرت موجب حضور علمای اهل سنت در کلاس درس ایشان نمی‌شد، معارف اسلامی تا این حد در جهان نشر پیدا نمی‌کرد.

خبرگزاری تسنیم در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی ذوعلم، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به تحلیل نقش صادق آل محمد (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت در امت اسلام و لزوم الگوگیری از آن حضرت در دوران حاضر پرداخته است.

پیشوایان فقهی اهل سنت در کلاس درس امام صادق (ع)

می‌دانیم که جمعیت زیادی از شاگردان امام صادق علیه‌السلام را برادران اهل سنت تشکیل می‌دادند و در عین حال آن امام بزرگوار را به عنوان بنیان‌گذار مکتب بر حق شیعه جعفری می‌شناسیم. علمای اهل سنت چگونه و بر چه اساسی در محضر علمی آن حضرت حاضر می‌شدند و از دریای دانش گسترده ایشان بهره می‌بردند؟

همان طور که اشاره کردید امام صادق علیه‌السلام به عنوان چهره علمی شناخته شده، بنیان‌گذار معارف حقه اسلامی و توسعه‌دهنده علوم اسلامی، نقش مؤثر و شاخصی در سطح جهان اسلام داشته‌اند. به طوری که پیشوایان فقهی برادران اهل سنت، خود را با واسطه یا بی واسطه از شاگردان امام صادق علیه‌السلام می‌دانند که از محضر فیض آن امام دانشمند بهره برده‌اند.

البته دوران امامت امام صادق علیه‌السلام، مرزبندی مذهبی به صورت امروزی وجود نداشت و مباحث کلامی و فقهی در فضایی برای همه اهل علم و جویای دانش قابل دسترسی بود. هرچند که مضیقه حضور و مانع‌تراشی‌های خلافی عباسی کار را سخت می‌کرد.

 

شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن

 

تحلیل حضور چهار هزار نفر در مکتب صادق آل محمد (ع)

یادآوری این نکته هم ضروری است که حضور چهار هزار نفر در مکتب امام صادق علیه‌السلام به معنای تجمع این عده در یک زمان و یک مکان نیست. بلکه این افراد در زمان‌های مختلف در رشته‌های گوناگون از محضر آن امام بهره بردند.

در این میان، اهل سنتی که از این مجلس فراخ علمی استفاده می‌کردند، اثرشان از نظر کلامی و مبانی اعتقادی موضوع ولایت اهل بیت علیهم‌السلام و خلافت بلافصل حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام را قبول نداشتند، با این وجود برای دریافت منبع فیض وجود مبارک امام صادق علیه‌السلام مانعی نداشتند. به این ترتیب دانشمندان اهل سنت نیز آن حضرت را به عنوان چهره‌ای مؤثر و شناخته به عظمت می‌شناخته و از علم و دانش گسترده ایشان بهره برده‌اند.

تلاش امام صادق (ع) در تحقق وحدت امت اسلام

علم‌آموزی بزرگان اهل سنت در محضر امام صادق علیه‌السلام در حالی انجام می‌شد که آن‌ها مبانی فکری و اعتقادی مختص به خود را داشتند که با آموزه‌های شیعی در تعارض بوده. چنین امری چطور تحقق پیدا می‌کرد؟

درست است که اهل سنت از نظر مبانی اندیشه اعتقادی دیدگاه مختص به خود را داشتند، اما امام صادق علیه‌السلام برای نشر معارف اسلامی ضمن توجه به ایجاد وحدت میان امت اسلام، مباحثی را مطرح می‌کردند که بر اساس آموزه‌های مشترک مانند تعالیم قرآن کریم و سنت پیغمبر اسلام صلی‌الله علیه و آله اخذ می‌شد. این وجوه مشترک که میان مطالب مختلف علمی و کلامی وجود دارد، همان بخش‌هایی است که در اسلام مورد قبول همه مسلمانان از مذاهب گوناگون است.

به این ترتیب علمای اهل سنت زمانی که از محضر امام صادق علیه‌السلام به شهر و سرزمین خود برمی‌گشتند، ضمن اینکه اعتقادات فکری بر مبنای آموزه‌های مذهب خود را داشتند، اما نظرات امام صادق علیه‌السلام را نیز به عنوان مطالب مطرح شده از سوی ایشان نیز نقل می‌کردند.

 

چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود

 

هدایت نهضت ترجمه در جهت خدمت به اسلام

اتفاق دیگری که در دوران امامت امام صادق علیه‌السلام پا گرفت و آغاز شد، رواج نهضت ترجمه بود که علومی از سایر کشورها ترجمه می‌شد. امام صادق علیه‌السلام به عنوان پیشوای امت اسلام نهضت ترجمه را چگونه هدایت کردند که نه تنها به مبانی اسلامی مسلمانان ضربه وارد نکرد، بلکه در خدمت اسلام قرار گرفت؟

امام معصوم علیه‌السلام با برخوردی از علم الهی در تبیین مباحث اسلامی، خلاء فکری جامعه را تأمین می‌کند. با بررسی تاریخ و سیره زندگی ائمه اطهار علیهم‌السلام مشخص می‌شود که آن بزرگان در هر زمانی متناسب با خلاءهای موجود در زندگی مردم، نقش خود را در تبیین اسلام ناب و جامع ایفا کرده‌اند.

دوران زندگی امام صادق علیه‌السلام نیز از آنجایی که همزمان با آغاز حکومت بنی‌عباس و دوره ترجمه بود، نقش مهمی در تأمین علمی و جهت‌دهی به افکار مردم داشته است. هرچند که نهضت ترجمه تا زمان امام موسی کاظم علیه‌السلام نیز ادامه پیدا کرده و در دوران امامت امام علی بن موسی الرضا علیه‌السلام به اوج خود رسید.

دوران امام صادق علیه‌السلام نیز شاید ناظر به نقد نبوده اما محتوای علمی و فکری مورد نیاز جامعه را فراهم می‌کردند و شاگردان خود را متناسب با علاقه و استعداد هر یک، به پیگیری علوم و معارف گوناگون تشویق می‌کردند. از جمله اینکه استعداد عده‌ای را در آموزه‌ها و مباحث فقهی شناخته و آن‌ها را به سمت علوم فقهی تشویق می‌کردند، عده‌ای را بنا بر استعداد و ظرفیت ذاتی خودشان به پیگیری مباحث کلامی می‌گماشتند و یا گروهی را نیز که توانایی مناظره و بحث‌های علمی داشتند، به مناظره تشویق می‌کردند.

چنانکه در کتاب اصول کافی روایاتی نوشته شده که مدیریت امام صادق علیه‌السلام را در تشخیص توانمندی شاگردان نشان می‌دهد. به این صورت بود که آن حضرت شاگردان خود را بر طبق توانایی‌های علمی و فکری به مناطق گوناگون می‌فرستادند تا معارف اصیل اسلامی را نشر دهند.

آثار جاذبه اخلاقی امام صادق (ع) در ترویج معارف شیعی

روایت شده که امام صادق علیه‌السلام در نماز جماعت اهل سنت نیز شرکت می‌کردند. فلسفه این اقدام چه بود و ما امروزه چه درسی از آن می‌گیریم؟

سیره ائمه اطهار علیهم‌السلام از زمان حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام بر همین مسئله بوده که امام صادق علیه‌السلام نیز به آن امر می‌کردند؛ یعنی توصیه به برخورد برادرانه با همه مسلمانان، دستگیری از آن‌ها فارغ از اینکه چه مذهب و اعتقادی دارند، عیادت از بیماران اهل سنت و خدمت‌رسانی به همه آن‌ها. اساساً اگر امام صادق علیه‌السلام با شاگردان خود رابطه عاطفی و برادرانه برقرار نمی‌کردند جاذبه اخلاقی ایشان برقرار نمی‌شد، شوق شرکت در جلسات علمی آن امام وجود نداشت.

امام صادق علیه‌السلام ضمن توصیه به ارتباط برادرانه مسلمان با یکدیگر، در ابتدا خود عامل به برقراری ارتباط دوستانه با آن‌ها بودند که حضور ایشان در مراسم نماز جماعت اهل سنت، شاهدی بر این مطلب است.

امروز نیز فتاوای مراجع عظام تقلید در جهت استحکام پیوند میان امت اسلام و با رویکرد وحدت مسلمانان، برقراری ارتباط عاطفی و پرهیز از مجادلات بی‌ثمر در مباحث اعتقادی است که همه این‌ها برگرفته از سیره اهل بیت علیهم‌السلام است.

امام صادق (ع)؛ الگوی جهانی وحدت امت اسلامی

با این توضیحات و با توجه به تفاوت دیدگاه‌های دو مذهب شیعه و سنی، امروزه چگونه بحث اتحاد امت اسلامی بر اساس آموزه‌های امام صادق علیه‌السلام تحقق پیدا می‌کند؟

امروز، خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران به عنوان علمدار ایجاد اتحاد میان امت اسلام در جامعه جهانی فعالیت می‌کند و مردم ایران در این امر پیش‌قدم هستند. همان طور که در مراودات کلان، مسئله دفاع از مظلوم برای همه مردم جهان روشن و مبرهن است، باید همچنان موضوع اتحاد را در سطح جهان دنبال کنیم.

به هر حال مسلمانان فارغ از گرایش‌های اعتقادی و مذهبی خود، اشتراکات زیادی دارند که یک جهت‌گیری واحد به عنوان امت پیغمبر اسلام صلی‌الله علیه و آله شناخته می‌شوند. ما می‌توانیم در رفتار برادرانه، محبت‌آمیز و تؤام با کمک به مظلومین مسلمان ارتباطات دوستانه‌ای ایجاد کنیم.

به این ترتیب مسائل علمی، کلامی و فقهی نیز در فضایی خالی از تعصب مطرح شده و روز به روز به تقریب مبانی مذاهب از چشم‌انداز مثبتی نزدیک‌تر می‌شویم. این موضوع، همان جهت‌گیری است که مرحوم آیت‌الله بروجردی و امام خمینی (ره) بر آن تأکید داشتند و امروز نیز مقام معظم رهبری پرچم‌دار آن هستند و مراجع عظام تقلید پیگیری می‌کنند. در مقابل، جهت‌گیری دشمنان اسلام آن است که می‌خواهند به هر نحوی آتش تفرقه و فتنه میان امت اسلام گسترش پیدا کند، اما حکمت اسلامی و تکلیف دینی ایجاب می‌کند که در برابر توطئه دشمن هشیار باشیم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • افشای اسرار گورهای تاریخی (+عکس)
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • اسرار مخفی گورهای تاریخی افشا شدند
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • عرضه «بحر المحبه فی اسرار الموده» در نمایشگاه کتاب
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی