Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بیمه سلامت استان کرمانشاه در اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی و حذف دفترچه‌های کاغذی جزو استان‌های پیشتاز است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بررسی آخرین وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیکی نشان می‌دهد استان کرمانشاه جزو استان‌های پیشرو در سرعت‌بخشی طرح نسخه نویسی الکترونیکی و حذف دفترچه‌های کاغذی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی معاونت بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت ایران گفته است که در سراسر کشور 13 میلیون بیمه شده بیمه همگانی وجود دارد که 300 هزار نفر مربوط به استان کرمانشاه است و این استان جزو استان‌های پیشرو در حذف دفترچه‌های کاغذی است.

تا پایان تیرماه آن دسته از افرادی که دارای بیمه سلامت هستند به صندوق بیمه همگانی وصل می‌شوند.

نسخه‌نویسی الکترونیک در 27 هزار مطب و مؤسسه درمانی در کشورتابستان گرم و طاقت‌فرسا در کرمان / اخلال قطعی برق در اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکیآغاز "نسخه‌نویسی الکترونیک" سازمان بیمه سلامت در سطح مراکز روستایی از اول خرداد

اجرای طرح پزشک خانواده در کرمانشاه

امید قادری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه حذف نسخه‌های کاغذی از چند ماه گذشته در دستور کار بیمه سلامت قرار گرفته است اظهار داشت: از این به بعد دفترچه‌های بیمه نیازی به تمدید ندارد و بیماران با ارائه کارت شناسایی می‌توانند در مراکز درمانی خدمات دریافت کنند.

وی عنوان کرد: قانون برنامه ششم به صراحت عنوان کرده که تجویزها و پرداختی‌های سازمان‌های بیمه‌گر به مراکز تشخیص درمانی باید براساس نسخ الکترونیکی باشد و در همین راستا به حذف تدریجی دفترچه‌های بیمه اقدام شد.

مدیرکل بیمه سلامت گفت: در ماه جاری بیمه شدگان به پزشکان خانواده آن‌ها در بخش خصوصی متصل می‌شوند.

وی عنوان کرد: در این طرح بیمه شده با مراجعه به پزشک تنها 6000 تومان حق ویزیت پرداخت می‌کنند و افراد برای تشخیص پزشک خانواده خود می‌توانند از 15 تیر ماه به ادارات بیمه سلامت مراجعه یا از طریق سامانه بیمه سلامت موضوع را پیگیری کنند.

قادری با اشاره به اینکه این طرح در سال‌های گذشته در چهار استان کشور اجرایی شده بود گفت: در این طرح سطح‌بندی ارجاع صورت می‌گیرد، به این معنی که مردم در ابتدا به پزشک خانواده مراجعه کرده و در صورت تشخیص او به سطح تخصصی‌تر ارجاع می‌شوند.

وی با بیان اینکه عمده پزشکان خانواده پزشک عمومی هستند افزود: علاوه بر پزشک عمومی، پزشکانی با تخصص پزشک خانواده، داخلی، عفونی، اطفال، بیهوشی، طب اورژانس هم می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

قادری گفت: در 15 تیرماه فراخوان بیمه شدگان داده می‌شود و افراد می‌توانند پزشک خود را انتخاب کنند و ترجیحاً باید پزشکی انتخاب شود که به محل سکونت آنها نزدیک باشد.

وی عنوان کرد: در مراحل اولیه اجباری برای تحمیل یک پزشک نداریم و افراد می‌توانند خودشان پزشک خود را انتخاب کنند، مگر اینکه ظرفیت آن پزشک پُر شده باشد.

قادری گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود 750 تا در نهایت سه هزار بیمه شده در اختیار یک پزشک خانواده قرار گیرد.

انتهای پیام/832/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان بهداشت و درمان طرح نسخه نویسی الکترونیکی استان کرمانشاه پزشک خانواده بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۳۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • مجموعه قضایی هرمزگان پیشتاز و نمونه است+ تصویر
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران