Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا: مبتلایان به دلتا کرونا شدت علائم بیشتری را تجربه می‌کنند و از نظر مرگ و میر هم می‌توان گفت میزان مرگ و میر بیشتری دارد، راه پیشگیری همان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.
به گزارش آریا، آقای دکتر مسعود مردانی گفت: متأسفانه استان‌های جنوبی کشور بویژه هرمزگان و سیستان و بلوچستان در آغاز موج پنجم کرونا قرار گرفتند و این روند به سمت شهر‌های مرکزی کشور نزدیک می‌شود و این در حالی است که شاهد افزایش شهر‌های قرمز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: متأسفانه دماوند، فیروزکوه و آمل نیز از قسمت بالایی کشور به رنگ قرمز کرونایی درآمدند.
آقای دکتر مردانی درباره وضعیت فعلی استان سیستان و بلوچستان، بیان کرد: به دلیل کمبود امکانات و رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی به دنبال گرمای هوا شاهد چنین وضعی هستیم. از سوی دیگر امکان اینکه سوش هندی ویروس سبب بروز چنین وضعیتی باشد نیز وجود دارد.
وی درخصوص بروز موج پنجم کرونا در کشور، اظهار کرد: نشانه‌های بروز پیک پنجم کرونا در کشور مشاهده می‌شود، اما باید به شکل رسمی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شود.
دکتر مردانی درباره علائم ابتلا به دلتا کرونا یا کرونای هندی، تصریح کرد: مبتلایان به این نوع جهش، شدت علائم بیشتری را تجربه می‌کنند و از نظر مرگ و میر هم می‌توان گفت میزان مرگ و میر بیشتری دارد.
وی با اشاره به اینکه درخصوص دارو و تجهیزات برای بیماران کرونایی اکنون مشکلی وجود ندارد، گفت: پزشکان در حال انجام کار خود هستند و دارو و اکسیژن به میزان کافی وجود دارد، اما در عین حال توصیه جدی ما به مردم این است که بدانند فرقی در روش‌های پیش‌گیری از ابتلا به کرونای هندی، آفریقایی، بریتانیایی، چینی و... وجود ندارد. تنها راه ایمن بودن در شرایط کنونی رعایت شیوه نامه ها، استفاده از ماسک، شست و شوی دست‌ها، شرکت نکردن در تجمعات و فاصله گذاری اجتماعی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا دلتا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۳۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن

استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی در این استان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، صبح امروز، در مراسم روز کارگر در لرستان، گفت: ذخایر باارزش سنگ و مواد معدنی در این استان وجود دارد.

او اضافه کرد: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود و در بازار سنگ کشور به فروش می‌رسد.

گزارش| سنگ و معدن ظرفیتی مغفول برای اشتغال پایدار در لرستان/ ذخایر زیرزمینی گنجی پنهان برای آبادانی استان

استاندار لرستان با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و دولت کار است، بیان کرد: ما باید در راستای جهش تولید و افزایش کیفیت محصول تلاش کنیم.

شفقت با لزوم توجه به مشکلات کارگران در لرستان، یادآور شد: سنگ‌های معدنی باید توسط صنعتگران بومی در داخل این استان فرآوری شود و از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی باید جلوگیری کنیم.

3میلیون تن سنگ ساختمانی و تزئینی سالانه از معادن لرستان استخراج می‌شود و  میزان ذخایر سنگ این استان 12 درصد کل سنگ کشور است.

میزان ذخایر سنگ لرستان 68.5 میلیون تن و میزان استخراج سالیانه هم یک میلیون 269 هزار تن است.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • گفتگوی رهبران قطر و مصر پیرامون شرایط غزه
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت