Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی حزب ای‌اف‌دی آلمان ماموریت ناتو در افغانستان را کاملاً شکست خورده خواند و تصریح کرد که شکستی بزرگتر از این ماموریت وجود ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «رودیگر لوکاسن» سخنگوی سیاست دفاعی حزب ای‌اف‌دی (بدیل برای آلمان) ماموریت ناتو در افغانستان را کاملاً شکست خورده خواند و تاکید کرد که ناتو به حداقل اهداف خود نیز در افغانستان نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوکاسن گفت: افغانستان باثبات نیست، امنیت ندارد و از نظر اقتصادی اساساً پیشرفت نکرده است. اهداف اضافی مضحک دولت آلمان مانند دموکراتیک‌سازی افغانستان براساس الگوهای غربی نیز عملی نشده است. حتی هدف حداقلی که افغانستان دوباره به پناهگاه امن تروریسم تبدیل نشود، نیز امروز تضمین شده نیست؛ شکستی بیشتر از ماموریت افغانستان نمی‌تواند وجود داشته باشد.

«بیژن جیر سرایی» سخنگوی سیاست خارجی حزب دموکرات آزاد آلمان نیز با ناکام بودن ناتو در این ماموریت به «دویچه وله» گفت: با مسئله ملت‌سازی بسیار ساده لوحانه برخورد شد و مطمئناً در مورد طالبان که از پشتیبانی قوی بخشی از جمعیت روستایی برخوردار است، ارزیابی نادرست صورت گرفت.

«سویم داگلدیلن» سخنگوی سیاست خارجی حزب چپ در پارلمان آلمان نیز با اشاره به جنایات جنگی نیروهای خارجی در افغانستان، خواستار بررسی این جنایات شد.

داگلدیلن تاکید کرد: این قابل بخشش نیست که جنگ ناتو به قیمت جان هزاران غیرنظامی افغان تمام شده است؛ ما باید جنایات ناتو در افغانستان را بررسی کنیم.

آلمان به مرگبارترین ماموریت نظامی خود در افغانستان پایان دادآخرین سربازان بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در افغانستان را امروز ترک می‌کنندناتو: خروج نیرو به معنی پایان مشارکت با افغانستان نیست«عمران خان»: آمریکا در افغانستان شکست خورده است/ما خواستار صلح هستیم

وی افزود: دلایل این جنگ که از طرف دولت آلمان دفاع از آلمان و یا حقوق زنان عنوان شده بود، فقط دروغی برای توجیه سهیم شدن در جنگ ناتو با انگیزه‌های ژئوپولتیکی بوده است. 59 نظامی ارتش آلمان در افغانستان در یک جنگ ماجراجویانه بی‌معنی کشته شدند.

انتهای پیام/.

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ناتو اخبار آلمان اخبار افغانستان ناتو اخبار آلمان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضانوردان چین به زمین بازگشتند

فضانوردان ماموریت «شنژو ۱۷» پس از گذراندن شش ماه در ایستگاه فضایی «تیانگونگ» به زمین بازگشتند.

به گزارش ایسنا، سه فضانورد چین روز ۳۰ آوریل پس از گذراندن ۶ ماه در مرز نهایی به زمین بازگشتند.

به نقل از اسپیس، فضاپیمای ماموریت «شنژو ۱۷»(Shenzhou 17) حدود ۹ ساعت پس از خروج از ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) چین، در ساعت ۵:۴۶ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی با چتر نجات در منطقه خودمختار مغولستان داخلی فرود آمد.

خبرگزاری دولتی شینهوا به نقل از «آژانس فضایی سرنشین‌دار چین»(CMSA) اعلام کرد که هر سه خدمه شنژو  ۱۷ شامل «تانگ هونگبو»(Tang Hongbo)، «تانگ شنجی»(Tang Shengjie) و «جیانگ شینلین»(Jiang Xinlin) سالم و ایمن هستند.

شنژو ۱۷ در روز ۲۵ اکتبر بر فراز یک موشک «لانگ مارچ ۲اف»(Long March 2F) پرتاب شد و حدود ۶.۵ ساعت بعد به ایستگاه فضایی تیانگونگ رسید.

بیشتر بخوانید:

چین ۳ فضانورد جدید به ایستگاه فضایی «تیانگونگ» فرستاد

این ماموریت دوازدهمین پرواز فضانوردان چین و ششمین بازدید خدمه از تیانگونگ بود که مونتاژ آن در اواخر سال ۲۰۲۲ به پایان رسید.

سه خدمه شنژو ۱۷، جوان‌ترین خدمه‌ای بودند که تا آن زمان از تیانگونگ بازدید کردند. در روز پرتاب، هونگبو ۴۸ ساله، شنجی ۳۴ ساله و جیانگ ۳۵ ساله بود. در حال حاضر فضانوردان ماموریت «شنژو ۱۸» که روز ۲۵ آوریل پرتاب شد، این عنوان را به خود احتصاص داده‌اند. «یه گوآنگفو»(Ye Guangfu)، «لی گوآنگسو»(Li Guangsu) و «لی کنگ»(Li Cong) به ترتیب فقط ۴۳، ۳۶ و ۳۴ سال سن دارند.

خدمه شنژو ۱۷ در مدار پایین زمین ۶ ماه پرحادثه را سپری کردند. برای مثال، آنها ده‌ها آزمایش علمی و دو پیاده‌روی فضایی انجام دادند که یکی در ماه‌ دسامبر و دیگری در ماه مارس بود. پیاده‌روی‌های فضایی برای تعمیر آرایه‌های خورشیدی تیانگونگ انجام شدند که در اثر برخورد ریزشهاب‌سنگ‌ها آسیب دیده بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • دشمن دوباره خباثت کند، با اقدامی بزرگتر پاسخ داده می‌شود
  • فدوی: دشمن خباثت کند اقدامی بزرگتر انجام می‌دهیم
  • ۲ تصادف در زنجان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت
  • تسلیحات اهدایی ناتو به اوکراین، سر از نمایشگاه مسکو درآورد+ عکس
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • مطهری: گل محمدی بزرگتر و فنی‌ترین مربی ایران است
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی