Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین کردستان، امین مرادی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در جریان امضای تفاهم نامه همکاری فرهنگی و هنری حوزه هنری انقلاب اسلامی و مرکز خدمات حوزه های علمیه استان کردستان، اظهار داشت: استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و بهره مندی متقابل از امکانات، استعدادها و توانمندی های طرفین در کنار گسترش موضوع فرهنگ و هنر می تواند زمینه بهره مندی هنرمندان از نظرات کارشناسی عالمان دینی در تولید آثار و همچنین بهره مندی جامعه روحانیت و خانواده آنان از فراگیری رشته های مختلف هنری را مهیا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در واقع با هنر می توان نقش مردم را در فضای های مختلف جامعه پر رنگ کرد و این یکی از ویژگی های شاخصی است که می تواند روحانیون استان را در ترغیب و آشنایی هرچه بیشتر مردم با ویژگی های دین مبین اسلام یاری کند.
رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان به ظرفیت های در اختیار روحانیون استان نیز اشاره کرد و ادامه داد: نمازهای جمعه و یومیه ای که  با حضور جمع قابل توجهی از مردم برگزار می شود یک فرصت بسیار ارزشمند برای ارائه برنامه های فرهنگی و هنری است.
مرادی با اعلام آمادگی کامل در جهت گسترش تعامل با مرکز خدمات حوزه های علمیه استان، یادآور شد: در بخش آموزش این امکان وجود دارد تا روحانیون و خانواده آنان که علاقه مند به فراگیری رشته های هنری هستند از توان و پتانسیل بالای هنرمندان این حوزه بهره مند شوند.
وی هنر را عامل توسعه همه جانبه دانست و بیان کرد: هنر از مهمترین ابزارهای انتقال پیام است و روحانیون با بهره مندی از این پتانسیل و ابزار در انجام رسالت خود بسیار موفق تر خواهند بود.
رییس حوزه هنری  انقلاب اسلامی کردستان به آثار بسیاری از جمله فیلم محمد (ص)، سریال یوسف (ع) اشاره کرد و گفت: امروز تمامی کسانی که این فیلم و سریال را دیده اند علاوه بر فهم داستان به خوبی پیام قرآنی آن را درک کرده اند که شاید تنها با ابزار کلامی نتوان به آن رسید.
مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه استان کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: حوزه هنری کردستان  فعالیت های خوبی را در عرصه های هنری، فرهنگی و اجتماعی انجام داده است و به عنوان یکی از مراکز فعال و پویا در سطح استان نقش ارزند های را در ارتقای شاخص های فرهنگی و هنری استان ایفاء کرده است.
حجت الاسلام علی حسینی فر افزود: هم اکنون 5 هزار روحانی استان تحت پوشش خدمات حوزه های علمیه استان قرار دارند که در میان این روحانیون علاقه مندان فعالیت هنری چشمگیر است.
وی با قدردانی از اعلام آمادگی حوزه هنری در خصوص آموزش های تخصصی رشته های هنری، ادامه داد: امیدواریم تفاهم صورت گرفته تولید آثار مناسب هنری، اقدامات و فعالیت های مختلف فرهنگی اجتماعی جامعه ای الگوی اسلامی در کشور را به دنبال داشته باشد.
گفتنی است در این تفاهم نامه، ایجاد هم افزایی و بهره گیری از ظرفیت های هر دو مجموعه در کنار تعامل، همکاری و مشارکت در برنامه ریزی و اجرای بهینه برنامه های فرهنگی و هنری، تبادل تجربیات، دانش و اطلاعات، حضور مؤثر و هدفمند طلاب، روحانیون و هنرمندان در جشنواره ها، برنامه ها و مسابقات مختلف هنری و تلاش در جهت ارتقاء سطح آگاهی جامعه با بهره گیری هنر دینی مورد تاکید قرار گرفت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: امین مرادی روحانیون خدمات حوزه های علمیه استان فرهنگی و هنری بهره مندی حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد

ایسنا/اردبیل مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت: مساجد می توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

مصطفی آمون، ۱۱ اردیبهشت در جلسه کارگروه تخصصی غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب برای نوجوانان و جوانان در ایام تابستان، اظهار کرد: جریان سازی، پشتیبانی و نظام مند کردن فعالیت های تابستانی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: برنامه ریزی خلاقانه و طرح ایده های جدید برای اوقات فراغت موجب بهره مندی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان از برنامه های تابستانی خواهد شد.

وی اظهار کرد: مساجد می توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

آمون خاطرنشان کرد: فضای معنوی مساجد می تواند تاثیر عمیقی در گسترش برنامه های فرهنگی و تربیتی در بین جوانان و نوجوانان داشته باشد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان به شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز اشاره کرد و افزود: امروز بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان اردبیل می‌توانند به عنوان پاتوق فرهنگی و تربیتی نوجوانان و جوانان نقش مهمی در اجرای برنامه های تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت آنها داشته باشند.

آمون، توسعه تعاملات و بهره مندی از ظرفیت های دستگاه های فرهنگی و اجرایی برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن طرح «مسجد، کانون نشاط» را بسیار مهم دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است