Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، جهانبخش وحدت نژاد گفت: با توجه به کوهستانی و صعب‌العبور بودن نقاط مختلف و جاده‌های استان، همچنین تعدد روستاها و مناطق عشایری که فاصله زیادی تا مراکز درمانی با امکانات پیشرفته دارند، طی دو هفته اخیر موقعیت بیش از ۵۰ نقطه ی دور از دسترس و صعب العبور استان جهت تسریع در روند امدادرسانی و اقدامات درمانی برای بیماران بدحال و اورژانسی با استفاده از نرم افزار Handy GPS مشخص و ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد  افزود: با این اقدام، بیمار یا  همراه بیمار  پس از تماس با اورژانس ۱۱۵ و اعلان آدرس خود، بالگرد اورژانس در کمترین زمان ممکن به یکی از نزدیکترین محل جغرافیایی مورد نظر  فرود خواهد آمد و بعد از  اقدامات درمانی اولیه، مددجو را به مرکز درمانی پیشرفته انتقال خواهندداد.

وحدت نژاد ادامه داد: لازم به ذکر است که اورژانس هوایی  در مقایسه با اورژانس زمینی، زمان رسیدن بیمار به مرکز درمانی را تا ۳۰۰ برابر تسریع می‌بخشد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمار اورژانس موقعیت جغرافیایی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم

باران برزه کار در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: مجموع بیماران تالاسمی استان با استعلام از مراکز درمانی ۴۶ نفر است.

وی با بیان اینکه شاهد افزایش آمار بیماران تالاسمی هستیم، عنوان کرد: با احتساب آمارهای تازه تشخیص، تعداد بیماران تالاسمی ما به ۶۶ نفر رسید.

برزه کار تصریح کرد: به تفکیک شهرستانی، ۲۳ بیمار هموفیلی در بویراحمد ،۶ نفر در گچساران و ۱۶ نفر در دهدشت داریم.

برزه کار با اشاره به آمارهای بیماران هموفیلی برخی از مناطق، اظهار کرد: ۸ بیمار هموفیلی زیر ۱۸ سال در یاسوج و ۳ بیمار زیر ۱۸ سال نیز در گچساران در لیست استعلام‌ها ثبت شده است.

مدیر دفتر کانون هموفیلی کهگیلویه و بویراحمد به چالش‌های پیش روی فعالیت‌ها، عنوان کرد: ۱۸ بیمار فاکتور ۸ و ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان شناسایی شده که باید در بحث تأمین دارویی و حمایتی اقدامات مطلوب‌تری شکل بگیرد.

وی از هدفگذاری های آموزشی در این راستا خبر داد و بیان کرد: طی ۶ ماه آینده در کنار فعالیت‌های روتین، برگزاری کلاس آموزشی برای مراکز اورژانس با هدف آشنایی بهتر با بیماران هموفیلی، برگزاری اردو و توزیع پک های حمایتی را خواهیم داشت.

کد خبر 6087476

دیگر خبرها

  • سفر رئیس سازمان اورژانس کشور به کهگیلویه و بویراحمد
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • دهگردشی و ارایه خدمات بهداشتی درمانی در روستا‌های صعب العبور طالقان
  • تجهیز بیمارستان رازی قائم شهر به دستگاه ام. آر. آی
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • راه‌اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران
  • پیام ویژه حزب‌الله به اسرائیل!
  • نجات جان بیمار ۷۰ ساله در چهارمحال و بختیاری