Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از افزایش مراجعه بیماران به مراکز منتخب نمونه‌گیری بهداشتی با شیب ملایم خبر داد.

دکتر مهران احمدی بلوطکی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۵۰ تا ۴۰۰ نفر به مراکز منتخب در غرب اهواز مراجعه می‌کنند که ۴۰ درصد تست‌های گرفته شده، مثبت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در قالب طرح شهید سلیمانی نیز روزانه به طور متوسط ۳۰۰ تا ۵۰۰ رپید تست گرفته می‌شود که ۱۰ درصد این تست‌ها مثبت است. در مجموع به طور متوسط روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار جدید در غرب اهواز شناسایی می‌شوند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: روند مراجعه به مراکز منتخب، تقریبا ثابت و با شیب ملایم افزایشی است.

وی افزود: اکنون علاوه بر علائم تنفسی، علائم گوارشی نیز در بیماران مبتلا به کرونا شایع شده است؛ مردم باید دقت کنند و قبل از اینکه حال عمومی‌شان بد شود، به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان کرد: با توجه به افزایش شهرهای قرمز به ویژه در استان‌های جنوبی و قرمز شدن دو شهر خوزستان و کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پیش‌بینی می‌شود اگر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی افزایش نیابد، وضعیت بدتری در پیش داشته باشیم.

احمدی‌بلوطکی با اشاره به ادامه تزریق دوز دوم واکسن به گروه‌های هدف، گفت: واکسن به اندازه کافی برای تزریق دوز دوم واکسن سینوفارم برای افرادی که دوز اول را دریافت کردند و نوبت دوز دوم آن‌ها فرا رسیده، موجود است اما بدون تماس کارشناسان بهداشت به مراکز مراجعه نشود.

وی افزود: در سه چهار روز آینده بر اساس زمان تزریق دوز اول، با این افراد تماس گرفته می‌شود و برای مراجعه به مراکز واکسیناسیون و دریافت دوز دوم، از آن‌ها دعوت می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس همه باهم علیه کرونا غرب اهواز دوز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۸۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در روز‌های آفتابی و به ویژه گرم سال، آنچه در استان خوزستان و به خصوص اهواز نایاب می‌شود، سایه‌ای برای در امان ماندن از تابش مستقیم خورشید و اشعه‌های مضر آن است.

نور آفتاب همه طول موج‌ها را در خود دارد، طول موج‌هایی که به راحتی به قسمت‌های مختلف چشم آسیب می‌رسانند.

دکتر خاتمی نیا، متخصص بیماری‌های چشمی در اهواز می‌گوید: نور آفتاب علاوه بر ایجاد آب مروارید، می‌تواند به قرنیه و حتی شبکیه چشم آسیب بزند.

وی ناخنک را یکی از بیماری‌های شایع در استان خوزستان عنوان کرد و افزود: این بیماری به علت نور شدید آفتاب بروز می‌کند.

دکتر خاتمی نیا ادامه داد: اگر با هر وسیله محافظتی که در اختیارمان قرار دارد بتوانیم شدت نور آفتاب و اشعه خورشید را کم کرده و در حد متعادل نگه داریم، می‌توان از عوارض یادشده جلوگیری کنیم.

در استان خوزستان که شدت نور آفتاب زیاد است، استفاده از چتر می‌تواند یک فرهنگسازی مناسب و مهم در حوزه سلامتی و پیشگیری از بیماری‌های پوستی، چشمی و ... باشد.

دکتر پازیار، متخصص پوست و مو می‌گوید: امواج نامرئی آفتاب در تابستان آسیب جدی به پوست می‌زند و باعث التهاب پوست، قرمزی، ایجاد تاول و... می‌شود.

وی افزود: برای جلوگیری از بروز چنین عوارضی، می‌توان از چتر‌های که اثر مهاری روی امواج مضر نور خورشید دارند، استفاده کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان