Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در یک مکالمه تلفنی با امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی خود در مورد برخی از مسائل بین المللی از جمله وضعیت لیبی، بحران اوکراین و اوضاع قره باغ با وی رایزنی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، در بیانیه کرملین آمده است که دو رئیس جمهور بر ادامه تلاش‌ها جهت کمک به فعال سازی روند سیاسی لیبی با مشارکت همه طرف‌های اصلی تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین پوتین همتای فرانسوی خود را در جریان پیشرفت در اجرای توافق نامه سه جانبه در مورد مناقشه قره‌باغ قرار داد و گفت: به لطف حضور نیروهای حافظ صلح روسیه ، شرایط برای فعالیت‌های اقتصادی عادی فراهم شده و وضعیت تا حد زیادی ثبات پیدا کرده است. موانع موجود در مسیرهای اقتصادی و حمل و نقل برطرف شده است.

رئیس جمهور روسیه خاطرنشان کرد که "مشارکت قوی‌تر شرکای اروپایی، به ویژه فرانسه در حل مسائل بشردوستانه در مناطق تحت تأثیر درگیری" لازم است.

درباره بحران اوکراین نیز، دو رئیس جمهور خواستار "احیای روند مذاکره به منظور اجرای توافقنامه‌های مینسک شدند که تنها راه برای حل و فصل بحران در دونباس (در جنوب شرق اوکراین) بوده و هست.

در این بیانیه آمده است که رئیس جمهور روسیه به اقدامات "مخرب" کی‌یف که منجر به سرخوردگی و ناکامی تلاش‌های صورت گرفته از جمله در چارچوب نورماندی می‌شود، اشاره کرد.

وی همزمان بر لزوم پایبندی مقامات اوکراین به تعهدات خود، برقراری یک گفتگوی مستقیم با دونتسک و لوگانسک و تعیین وضعیت حقوقی ویژه برای منطقه دونباس تاکید کرد.

پوتین همچنین در مورد نتایج نشست روسیه و آمریکا در ژنو در ۱۶ ژوئن به ماکرون توضیح داد.

روسای جمهور دو کشور در این مذاکرات اهتمام ویژه‌ای به مسائل ثبات و امنیت در اروپا داشتند و در مورد چشم اندازهای همکاری بین روسیه و اتحادیه اروپا و ضرورت حل فوری مسائلی چون امنیت سایبری، مبارزه با تروریسم بین المللی، بهداشت و درمان، آب و هوا و حل اختلافات منطقه‌ای که به ایجاد روابط سازنده و قابل پیش بینی بین روسیه و اتحادیه اروپا و بازگشت به یک گفتگوی عادی مبتنی بر احترام متقابل کمک کند، تبادل نظر کردند.

پوتین تأکید کرد: "اگر اتحادیه اروپا تمایل واقعی برای این امر داشته باشد ، روسیه آماده است."

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماکرون پوتین لیبی اوکراین رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی

رئیس جمهور فرانسه ضمن اعلام آمادگی برای ایفای نقش بیشتر در زمینه دفاع مشترک اروپایی، بازدارندگی هسته‌ای را عنصری اجتناب ناپذیر در این راستا دانسته و خواستار بحث درباره نقش این تسلیحات در دفاع مشترک اروپایی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده که این کشور آماده کمک بیشتر به دفاع از اروپا است. به گفته وی بازدارندگی هسته‌ای که می تواند ارائه شود یک "عنصر اجتناب ناپذیر" است.

به این ترتیب امانوئل ماکرون، خواستار بحث درباره نقش سلاح های هسته‌ای در دفاع مشترک اروپا شده است. ماکرون در مصاحبه‌ای با گروه رسانه ای ابرا که روز شنبه منتشر شد، گفت: او می خواهد بحثی را آغاز کند که باید شامل دفاع موشکی، قابلیت های دوربرد و تسلیحات هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته‌ای آمریکایی در خاک خود دارند.

وی افزود: بیایید همه چیز را روی میز بگذاریم و به آنچه واقعاً قابل اعتماد از ما محافظت می کند، بنگریم. وی افزود: فرانسه آماده است بیشتر در زمینه دفاع از اروپا ایفای نقش کند. از زمان برگزیت، فرانسه تنها قدرت هسته ای در اتحادیه اروپا بوده است.

ماکرون پیش از این هم در سخنرانی روز پنجشنبه خود در دانشگاه سوربن پاریس خواستار تقویت دفاع اروپایی شده بود. مکرون گفت: اروپای ما فانی است، می تواند بمیرد و این بستگی به تصمیمات ما دارد. او خواستار دفاع «معتبر» اروپا شد. وی تاکید کرده بود که بازدارندگی هسته‌ای که فرانسه در اختیار دارد "یک عنصر اساسی دفاع از قاره اروپا" است.

رئیس‌جمهور فرانسه هشدار داد که کشورهای اروپایی در صورتی که به ایالات متحده وابسته بمانند و نتوانند سیستم‌های دفاعی پیشرفته مستقر کنند دچار مرگ خواهند شد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، مدت هاست که توسعه صنعت هسته‌ای اروپا را ترویج می کند که شامل فرآوری اورانیوم نیز می شود. در فوریه 2022، او از چرخش در فرانسه به سمت گسترش مجدد انرژی هسته‌ای خبر داد و وعده ساخت تا 14 راکتور جدید را داد.

ماکرون این موضوع را با بیان اینکه انرژی هسته‌ای کم انتشار است و به تامین مستقل انرژی کشور کمک می کند، توجیه می کند. منتقدان خاطرنشان می کنند که فرانسه حدود نیمی از اورانیوم مورد نیاز نیروگاه های هسته‌ای را از قزاقستان و ازبکستان وارد می کند.

بریتانیا و فرانسه تنها دو کشور اروپایی ناتو هستند که چنین سیستم های تسلیحاتی دارند. ماکرون پیش از این در سال 2020 به آلمان و دیگر شرکای اتحادیه اروپا پیشنهاد داده بود که درباره همکاری اروپا در زمینه بازدارندگی هسته‌ای صحبت کنند که تا کنون بی پاسخ مانده است.

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمتماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران