Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حمید رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: صدور بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری، تکلیف برنامه‌های سازمان تبلیغات اسلامی برای ادامه مسیر را دقیق‌تر و مشخص‌تر کرده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مسئله‌ای که در بیانیه گام دوم انقلاب مطرح‌شده، آغاز چله دوم انقلاب و ورود به مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است که نوک پیکان عملیات برای نهادینه شدن بیانیه گام دوم به سمت دستگاه‌های فرهنگی کشور قرار گرفت که یکی از دستگاه‌های اصلی و زیرمجموعه خود مقام معظم رهبری، سازمان تبلیغات اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مجموعه‌های گسترده‌ای که ذیل سازمان تبلیغات اسلامی به فعالیت مشغول هستند، افزود: مجموعه‌هایی نظیر حوزه هنری، تهران تایم، انتشارات امیرکبیر، انتشارات سوره مهر، مدارس معارف اسلامی صدرا، فضای سایبری مثل تبیان و سازمان دارالقرآن، پژوهشکده باقرالعلوم و بنیاد هدایت به اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی مشغول هستند.

حجت الاسلام رفیعی تصریح کرد: رویکرد جدی سازمان تبلیغات اسلامی در اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی استفاده از مجموعه‌های مردمی و تشکل‌های دینی کف میدان است که برکات بسیاری در پی داشته است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی بیان داشت: مسئله تسهیل گری برای تشکل‌های دینی و قرآنی وابسته برای اجرایی شدن برنامه مذهبی، هدایت و نظارت آن‌ها ازجمله رویکردهای اداره کل تبلیغات اسلامی است.

وی تأکید کرد: در موقعیتی از زمان، روحانیون را در روستاها و شهرها مستقر کردیم، اما در حال حاضر طرح امامت در حال اجرا است و یکی از مواردی که در این طرح دیده‌شده این است که امام روستا نباید مستقر باشد بلکه باید امام بی‌قرار باشد و رفع موانع و مشکلات مردم باید مهم‌ترین دغدغه او باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در پایان گفت: موازی کاری‌هایی که در تولیت مساجد وجود دارد باید رفع شود تا شاهد مساجد پویا باشیم که به همین منظور در آینده شورایی تحت عنوان شورای تعالی مساجد با همکاری دستگاه‌های متولی مسجد اجرا می‌شود.

کد خبر 5249100

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری تبلیغات اسلامی خراسان شمالی تشکل های مردم نهاد NGO مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر گرگان ایلام خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا کنکور سراسری انتخابات 1400 عکس استانها اردبیل واکسن کرونا مواد مخدر تبلیغات اسلامی خراسان شمالی سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • کرمان باید متناسب با عنوان پایتخت مقاومت باشد
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور