Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابتدا بهتر است درباره هرکدام از باتری های قلمی و باتری آلکالاین بدانیم و بعد به تفاوت آنها بپردازیم و تصمیم بگیریم که کدام یک برای استفاده بهتر است. - اخبار بازار -

1.باتری شارژی چیست؟

از باتری های قلمی شارژی برای مصارف طولانی مدت و کم کردن هزینه ها استفاده می شود.این باتری ها پس از اتمام انرژی شان قابل شارژ مجدد به وسیله شارژر مخصوص به خود می باشند که البته قیمت نسبتا گران تری نسبت به نوع یک بار مصرف خود دارند که در طولانی مدت از هزینه های اضافی جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2.باتری قلمی و باتری قلمی قابل شارژ

باتری قلمی  یکی از انواع باتری های مورد استفاده در وسایل الکترونیکی مختلف است که به دلیل داشتن ابعاد مناسب و کوچک، بسیار زیاد استفاده می شود.باتری های قلمی دارای سایز و ابعاد مختلفی هستند از جمله سایزAA   و همچنین سایز    AAA که هرکدام از آنها نیز دارای ولتاژ های متفاوت نیز می باشند که بسته به نوع مصرف و انرژی مورد نیاز دستگاه باید خریداری شوند.

باتری های قلمی و نیم قلمی هم دارای نوع قابل شارژ  یک بار مصرف می باشند که در اینجا نوع شارژی آنها مد نظر می باشد.

از انواع متداول  باتری قلمی شارژی  عبارتند از:

نیکل هیدرید فلزلیتیومنیکل کادمیملیتیوم یونآلکالاین

می باشد.از سایز AAAA  بیشتر در وسایل هایی که به باتری سایز کوچک نیاز دارند استفاده می شود مانند ریموت کنترل ها،دزگیر ماشین،خودکار های مجهز به لامپ   ،  ledآمپلی فایرهای هدفون.

سایز متداول این باتری ها برای وسایل الکتریکی مختلف همان سایزAA می باشد که در ریموت کنترل ها،واکمن ها، ساعت دیواری، چراغ قوه، رادیو و ضبط صوت ها بکار می رود.

البته نوع  AAA نیز وجود دارد که در وسایل الکترونیکی نیاز به باتری با ضخامت و ابعاد کوچکتری دارند بکار می رود اما حدودا یک سوم باتری    AAظرفیت دارند.

داشتن قابلیت شارژ مجدد در این باتری ها در مواردی که نیاز به استفاده دائم از انرژی و جلوگیری از خرید مجدد و صرفه جویی دارند بسیار گزینه مناسبی خواهد بود.باتری های غیر قابل شارژ پس از اتمام ذخیره انرژی شان دیگر قابل استفاده نخواهند بود و این میزان مصرف انرژی بستگی به میزان استفاده دستگاه های مختلف و ولتاژ مصرفی آنها دارد که بر روی عمر باطری نیز تاثیر گذار است.

البته نوع شارژی این باتری ها مشکل تخلیه شدن به صورت کلی و غیر قابل استفاده شدن را ندارد و پس از تخلیه انرژیشان میتوان آنها را با شارژ کردن مجدد بکار گرفت.

از انواع دیگری باتری های قلمی و نیم قلمی باتری آلکالاین  می باشد که دارای مزایای بیشتری از سایر نوع باتری ها مشابه قلمی شارژی، می باشد.

از مزایای این باتری ها میتوان به:

قابلیت شارژ مجددعدم آسیب به محیط زیستعمر قفسه ای بیشترقیمت ارزان تر نسبت به نوع لیتیومیایمنی بالا  نرخ دشارژ پایین

 

به صورت کلی باتری های قلمی شارژی متفاوت با نوع قلمی شارژی آلکالاین تفاوت چندانی ندارند و هرکدام از آنها معایب و مزایای خود را دارند.برای خرید هرکدام از انواع این باتری ها باید به میزان مصرف دستگاه و سرعت مورد نیاز برای رسیدن انرژی به دستگاه مورد نظر، توجه داشت زیرا که هر کدام از انواع ذکر شده دارای ولتاژو نرخ شارژو دشارژ و هرکدام تامین کننده مقدار انرژی متفاوتی می باشند.

از بین باتری های گفته شده نیکل هیدرید فلز ها نرخ دشارژ پایین تری نسبت به نوع شارژی آلکالاین ها دارند و برای دستگاه های نیازمند به ولتاژ بالا بسیار مناسب هستند و راحت تر میتوان انواع شارژی و غیر شارژی آنها را خریداری کرد.ولی به صورت کلی برای خریداری باتری موردنظر خود باید در نظر داشته باشید که به چه مقدار از وسیله الکترونیکی که باتری به آن متصل می شود استفاده می کنید و به چه مقدار ولتاژ نیاز دارید.

برای موارد پر مصرف تر میتوان از باتری های نیکل هیدرید فلز که نرخ دشارژی پایین و همچنین ولتاژ بالا دارند استفاده کنید و برای مصارف با نیاز به ولتاژ نسبتا کم و همچنین اهمیت نداشتن زمان شارژ مجدد میتوانید نوع آلکالاین را خریداری نمایید.البته نوع الکالاین قیمت بیشتری دارد که به دلیل عمر مفید و طولانی تر،بسیار به صرفه می باشد.سایر باتری های ذکر شده نیز باید با توجه به میزان مصرف دستگاه الکترونیکی مد نطر شما خریداری شوند.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: باتری های قلمی باتری ها باتری قلمی شارژ مجدد قابل شارژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه پابندهای الکترونیکی سارقان ۴۸ ساعت شارژ نگه می‌دارد، گفت: در صورت تمام شدن شارژ پابند در کمترین زمان فرد سابقه دار دستگیر می‌شود.

به گزارش مشرق، سردار علی ولی‌پور گودرزی افزود: طرح پابند الکترونیکی که برای مجرمان و سارقانی که سابقه دار هستند ممکن است نواقصی داشته باشد اما بسیار کم است.

وی ادامه داد: پابندها ۴۸ ساعت شارژ را نگه می‌دارند و مجرم به صورت مستمر توسط ماموران رصد می‌شود و اگر شارژ به حدود ۵۰ درصد لسد به وی با ارسال پیامک تذکر شارژ مجدد می‌دهیم.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، اگر شارژ پابند الکترونیکی به ۲۰ درصد برسد با فرد سابقه دار تماس گرفته می‌شود و از او می‌خواهیم که آن را شارژ کند.

وی اضافه کرد: اگر فرد سابقه دار پابند را شارژ نکند یعنی از دستور پلیس و دستور قضایی تمکین نکرده و دوباره علیه او اعلام جرم می‌کنیم.

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم شارژ این پابندها قطع شود، یادآور شد: اگر شارژ این پابند قطع شود بلافاصله به گشت‌های آگاهی و کلانتری محل اطلاع رسانی می‌کنیم البته اتاق مانیتورینگ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و همه رده‌های پلیس در کمترین زمان نسبت به بازداشت فرد اقدام می‌کنند.

وی گفت: نحوه شارژ این پابندها با یک سیم و از طریق برق است و برای شارژ این پابندهای الکترونیکی نیاز به باز کردن آن نیست.

سردار علی ولی‌پور گودرزی تاکید کرد: این پابندهای الکترونیکی ضدآب است و حتی در آب هم از کار نمی‌افتد.

اجرای طرح پابند الکترونیکی مجرمان با بیش از سه سال سابقه در استان‌های تهران و البرز با همکاری قوه قضاییه از امروز ۲۱ اسفند آغاز و در گام نخست این نوع پابند به پای ۱۰۰ مجرم در پایتخت بسته شد.

براساس این طرح، مجرمانی که بیش از سه سال سابقه در پرونده خود دارند به جای زندان، با پابند الکترونیکی کنترل می‌شوند.

رییس پلیس پایتخت پیش تر در خصوص این پابندهای الکترونیکی گفته بود که در سه مرحله این پابندها تست شده است.

سردار عباسعلی محمدیان افزود: مرکز رصد مجرمان را در تهران بزرگ آماده کردیم و تعداد این افراد از ۱۰۰ نفر گذشته که برای روز اول و با دستور فرمانده فراجا این طرح آغاز و پابند برای این افراد نصب شده است.

وی ادامه داد: حوزه‌ها به صورت سرکلانتری و کلانتری ایجاد می‌کنیم تا با آموزش به مجرمان، کنترل آنها آسان تر شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • اجرای طرح ترخیص فوری موتور شارژی‌های توقیفی در کیش
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • نحوه تعمیر کردن شیردوش حمام؛ یک روش برای جوشکاری با باتری ۱.۵ ولتی (فیلم)
  • راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • هندزفری itel T11 Pro چه مشخصاتی دارد؟
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی