Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: حوادث تلخ زیست محیطی که اکنون در هور العظیم و مناطق دیگر رخ داده ، معلول دو چیز است ابتدا بحث خشکسالی که مسؤولان بیش از اندازه به آن دامن می‌زنند در حالی که واقعیت معلول چیزهای دیگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بحث انتقال آب معلوم دیگری است که سبب بحران‌های زیست محیطی شده است، افزود: با انتقال آب رودخانه‌های کارون و احداث 34 سد در مسیر کرخه و به منظور بهره‌برداری استان‌های دیگر، سبب نابودی محیط زیست و کشاورزی مردم منطقه شدند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه عمده 34 سد در هشت سال اخیر احداث شده است، گفت: برخی از این سدها مورد بهره‌برداری قرار گرفته، برخی در حال اقدام و بعضا" در حال انجام مطالعات آن‌ها هستند.

آیت الله حیدری با تاکید بر اینکه ما از سال 95 وضعیت فعلی هور العظیم را هشدار داده بودیم، بیان کرد: شرایط فعلی هور العظیم و کشاورزی حاشیه رودخانه کرخه نتیجه احداث همان سدها است و تقریبا" آب رودخانه کرخه را خالی کرده است.

وی با بیان اینکه سدسازی‌های اخیر محیط زیست، کشاورزی و کل اکوسیستم منطقه را تحت تاثیر قرار داده است، عنوان کرد: انتظار می‌رود دولت جدید این شرایط را سامان بدهد و خوزستان را از این شرایط نجات بدهد و نگذارند این استان به خاک سیاه نشانده شود.

نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از عملکرد وزارت نیرو در خوزستان، گفت: بنده بارها از وزارت نیرو درخواست کردم این طرح‌های خطرناک و ویرانگر  که در وزارت تصویب کرده‌اند را هر چه زودتر لغو کنند.

وی به اشاره به طرح قضایای زیست محیطی در شورای امنیت ملی، مجلس خبرگان، نماز جمعه، در نشست با سران قوا و...، عنوان کرد: مصوبه‌ای در شورای عالی آب وجود دارد که بر اساس آن برای تامین آب فلات مرکزی آب را از خلیج فارس منتقل کنند.

حیدری افزود: البته وزارت نیرو تا کنون کاری از پیش نبرده بلکه به تدریج در حال ادامه احداث سدسازی‌های خود است که این روند بسیار خطرناک است و نتایج آن را در استان مشاهده کرده‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مجلس محیط زیست آب مجلس خبرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر سلطانی‌محمدی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل خوب اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با هدف حل چالش‌های بسیار محیط زیست منعقد شده است.

وی با بیان اینکه همکاری در این تفاهم‌نامه دوطرفه خواهد بود، ادامه داد: استفاده مطلوب از توانایی علمی دانشکده برای حل مشکلات و انجام تحقیقات کاربردی، ایجاد فرصت مطالعاتی برای اعضای هیات علمی، طراحی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی - پژوهشی، استفاده متقابل از بانک اطلاعاتی و کتابخانه‌ها، حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان، استفاده از امکانات تحقیقاتی دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره‌ای در موضوعات زیست محیطی و همکاری برای ارتقای سطح تحصیلی کارکنان محیط زیست از مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همکاری برای پیشبرد اهداف دو طرفه، چاپ مقالات و کتب علمی، پذیرش دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی، همکاری در راه‌اندازی نشریات علمی و کمک برای ترجمه متون علمی، برگزاری نشست‌های سه‌جانبه میان صنایع، دانشگاه و محیط زیست برای شناسایی مشکلات، بررسی و ارائه راهکار از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تنها دانشکده تخصصی آب کشور است. در این دانشکده چهار گروه تخصصی آبیاری و زهکشی، سازه‌های آبی، مهندسی محیط زیست و هیدرولوژی و منابع آب فعال هستند و در مقطع کارشناسی یک رشته، در مقطع ارشد ۱۰ رشته گرایش و در مقطع دکتری تخصصی نیز سه رشته گرایش تدریس می‌شوند. در این دانشکده، تمرکز روی گسترش دوره تحصیلات تکمیلی است.

دیگر خبرها

  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در خوزستان
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • حمله هولناک دسته‌جمعی مسلحانه به یک پزشک در خوزستان
  • شلیک به یک پزشک در خوزستان
  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان