Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@19:03:51 GMT

فتنه انگیزی بی بی سی فارسی در افغانستان

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۰۷۵۱

فتنه انگیزی بی بی سی فارسی در افغانستان

به گزارش ایرنا،این فعالان گزارش های رسانه های غربی در یک ماه گذشته از  افغانستان را در راستای تشدید تنش ، جنگ و تضعیف صلح و مقاومت مردم دانستند و خواستار اخراج خبرنگاران بی بی سی با توجه به نقش منفی آنها در  افغانستان شدند.

فعالان شبکه های اجتماعی افغانستان معتقدند بی بی سی  با این  گزارش، طالبان را تشویق به حمله به بگرام به عنوان یک مرکز مهم و استراتژیک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از تحلیل بی بی سی آمده است " بگرام نماد قدرت نظامی آمریکا، زمانی پایگاه اصلی نیروهای اتحاد شوروی نیز بود. حالا نیروهای امنیتی افغانستان به زودی در برابر چالش تأمین امنیت این پایگاه قرار می گیرند.

این منبع نوشت که بگرام از نظر نمادین و راهبردی حیاتی است و افراد گروه طالبان که در ولسوالی‌های مختلف این کشور در حال پیشروی‌اند، به بگرام به عنوان جایزه‌ای بزرگ چشم دوخته ‌اند.

"فهیم رحمانی"  یکی از فعالان رسانه ای افغان نوشت  بی بی سی به رسانه طالبان مبدل شده و نشر این خبرها نشان می دهد که کاسه ای زیر نیم کاسه است.

«آصف اصیل» کاربر دیگر فیسبوک نوشت " بی بی سی خطاکار!! چرا مستقیما از طالبان در نشریات خود حمایت می کند؟ وی از دولت افغانستان خواسته است که فعالیت شبکه بی بی سی را در این کشور ممنوع و خبرنگاران آنرا اخراج کند.

«مریم کوهستانی»دیگر فعالان  اجتماعی افغان نوشت" بی بی سی با این تیتر، طالبان را تشویق به حمله به بگرام به عنوان یک  پایگاه مهم و استراتژیک کرده است .

"روح الله قیومی" یکی دیگر از کاربران شبکه های اجتماعی نوشت"انگلیس به عنوان دشمن قسم خورده مردم افغانستان از طریق شبکه بی بی سی در صدد جنگ افروزی و دامن زدن به  اختلافات و  جنگ داخلی در کشور است.

آذر آرین" دیگر کاربر افغان نوشت بی بی سی مسوولیت رسانه ای خود را فراموش کرده و به طور علنی در امور سیاسی،نظامی افغانستان دخالت می کند.

"محمد نوید فایق" نیز بی بی سی را رسانه شیطانی عنوان کرده و نوشت بی بی سی به نفع یک گروه خاص و آغاز جنگ داخلی در افغانستان فعالیت می کند.

مردم افغانستان تاکنون بارها به دخالت و فعالیت های شیطنت آمیز این رسانه پیر استعمار اعتراض کرده ا ند از جمله سال گذشته بی بی سی صفحه فارسی خود را از "بی بی سی فارسی" به "بی بی سی " تغییر داد که این اقدام نیز با واکنش مردم و فعالان اجتماعی مواجه شد.

برچسب‌ها شبکه بی بی سی افغانستان پایگاه هوایی بگرام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شبکه بی بی سی افغانستان پایگاه هوایی بگرام شبکه بی بی سی افغانستان پایگاه هوایی بگرام بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۰۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت برای حفظ منافع ملی ایالات متحده، تعامل با حکومت طالبان ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت برای حمایت از «مردم افغانستان و منافع ملی ایالات متحده»، تعامل با حکومت طالبان ضروری است.

وی افزود تعامل این کشور با حکومت طالبان زمینه مبارزه با تروریسم را فراهم می‌کند و مسائل حقوق بشری در افغانستان نیز در دستور کار واشنگتن است.

پیش از این نیز «کارن دکر» کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان در گفتگو با «د نیو هیومنیترین» گفته بود واشنگتن در شرایطی قرار دارد که باید از طرفی سیاست عدم به رسمیت‌شناختن طالبان را دنبال کند و از جانب دیگر در پی تعامل عملی با کابل باشد.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استروزنامه آمریکایی: «بایدن» در برابر درخواست‌ها برای تعامل با طالبان مقاومت می‌کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز پیش‌تر در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور اعلام کرده بود  قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود کشورهای جهان براساس منافعی که دارند با طالبان در تعامل هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند