Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر سلامت جمعیت، خانواده و دانش‌آموزان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این‌که تاکنون سه هزار و ۵۳۰ مادر باردار در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد آزمایش سه هزار و ۳۶۰ مادر باردار در قالب تست PCR و بقیه از طریق آزمایش سریع، کرونا مثبت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکنون ۱۰ هزار و ۹۰ مادر باردار با علائم مشکوک در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بررسی قرار گرفته‌اند که نتیجه تست کرونای یک سوم آنان مثبت شده است.

دکتر محمد احمدیان با تأکید بر این‌که بارداری سبب افزایش ابتلاء به کرونا نمی‌شود اما مادرانی که در مراحل شدید بیماری هستند، دوره بالینی و عوارض بیماری بیشتری دارند، خاطرنشان کرد: مادران باردار با شروع علائم خفیفت باید به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.

وی، سرفه، گلودرد، خستگی مفرط، درد عضلانی، تب، سردرد، اختلالات بویایی و چشایی، تنگی نفس، آبریزش بینی، بی اشتهایی، تهوع، اسهال و استفراغ را شایع‌ترین علامت ابتلاء به کرونا در دوران بارداری برشمرد و گفت: مادران باردار در صورت مشاهده هرگونه علائم خطر بارداری، کاهش حرکات جنین و سایر علائم، برای مشاوره و راهنمایی با سامانه ۴۰۳۰ تماس بگیرند.

کد خبر 5249085

منبع: مهر

کلیدواژه: شیوع کرونا زنان باردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا ایلام بوشهر گرگان شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه کنکور سراسری انتخابات 1400 عکس استانها اردبیل خشکسالی اراک مادر باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد

دریافت 9 MB

به گزارش خبرنگار مهر، دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران صبح امروز با حضور انسیه خزعلی معاون زنان و خانواده رییس جمهور، قاسم عموعابدینی معاون وزارت علوم و محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران افتتاح شد.

محمد مقیمی، رییس دانشگاه تهران در آیین افتتاح دانشکده علوم خانواده این دانشگاه گفت: ما توقع داریم که دانشکده علوم خانواده محور اصلی مطالعات خانواده در کشور بشود و نقش آفرینی مهی در این زمینه داشته باشد.

رییس دانشگاه تهران در این مراسم ضمن تبریک روز معلم گفت: همه ما می دانیم که امروزه بحث صیانت از خانواده تبدیل به یک دغدغه جهانی شده و همچنین صیانت از خانواده از نظر دینی جایگاه بسیار ویژه ای دارد.

مقیمی افزود: اگر به سیاست های دولت مردمی نگاه کنیم متوجه می‌شویم که در تمام این سیاست ها خانواده به صورت ویژه ای مورد توجه قرار گرفته است این در حالی است که الزامات جهانی به سمتی حرکت می کند که در نقطه مقابل خانواده قرار می گیرد و به همان میزان که کارهای تخصصی برای نهاد خانواده صورت می گیرد نهادهای رقیب قوی تر عمل می کنند و به مرور خانواده و جایگاه چند کارکردی آن ضعیف شد و تحت الشعاع قرار گرفت.

رییس دانشگاه تهران گفت: مادر در خانواده محور کلی شناخته می شود و وقتی هویت ملی و مذهبی دچار چالش و مشکل شود، مادر خانواده می خواهد کارکرد دیگری را به آن نسبت دهد. این خواسته باعث می شود که مادر از خانواده دور شود ما در دانشکده خانواده سعی می کنیم که این چالش ها را تجمیع و سازماندهی کنیم.

کد خبر 6094262

دیگر خبرها

  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • وقایع دانشگاه‌های آمریکا وجهه دموکراسی غرب را نابود کرد
  • آیت‌الله علم‌الهدی: وقایع دانشگاه‌های آمریکا وجهه دموکراسی غرب را نابود کرد
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور