Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد گران روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار، افزود: روزانه  ۱۰ تا ۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های این شهرستان بستری می شوند  که اگر این تعداد از ۲۰ بیمار بالاتر برود با مشکل پذیرش مواجه خواهیم شد.

وی از شهروندان خواست تا برای جلوگیری از عمق فاجعه در این شهرستان پروتکل های بهداشتی را رعایت و از حضور در تجمعات جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه بهداشت شهرستان قائمشهر دلیل اصلی افزایش شیوع بیماری کووید ۱۹ را حضور افراد در تجمعات و حاضر شدن در تالارهای عروسی اعلام کرد.

دکتر گران با بیان اینکه در چند روز گذشته ۲۲ خانواده از یک روستا با حضور در تالار عروسی به بیماری کرونا مبتلا شدند، افزود: متاسفانه بدلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی تمام این افراد به بیماری کرونا مبتلا شدند که از این تعداد هم اکنون ۵ نفر در بیمارستان بستری هستند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به وضعیت قرمز کرونایی در این شهرستان تنها مشاغل سطح یک حق فعالیت دارند و مشاغل سطح  ۲ و ۳ باید تا پایان این وضعیت نسبت به بستن واحدهای خود اقدام کنند ، توضیح داد:  اگر مشاغل سطح یک پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند نسبت به پلمب این واحدها اقدام خواهیم کرد.

رئیس شبکه بهداشت قائمشهر در با اعلام اینکه در دو روز گذشته چهار تالار عروسی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و به منظور پلمب به دادستانی معرفی شدند، گفت که از واحدهای صنفی می خواهیم تا برای جلوگیری از بیماری کرونا شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند.

طبق تازه‌ترین ارزیابی سامانه ماسک متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با قرمز شدن وضعیت سه شهرستان دیگر در مازندران تعداد شهرستان‌های قرمز این استان به چهار شهرستان رسید.

بر اساس این ارزیابی که امروز جمعه  ۱۱ تیرماه به روز رسانی شد، تعداد شهرهای قرمز مازندران با گذشت سه روز از یک شهرستان به چهار شهرستان افزایش یافت.

طبق آخرین ارزیابی اپلیکیشن ماسک از ۲۲ شهرستان مازندران، چهار شهرستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۹ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند. بر اساس داده‌های این اپلیکیشن هم اکنون شهرستان‌های آمل، محمودآباد، قائمشهر و چالوس در وضعیت  قرمز کرونایی قرار گرفتند.

همچنین در این ارزیابی هشت شهرستان که پیش از این در وضعیت زرد قرار داشتند به وضعیت نارنجی کرونایی تغییر رنگ دادند و در حال حاضر شهرستان‌های ساری، بابل، سوادکوه‌شمالی، سوادکوه، نکا، بهشهر، نور، تنکابن و رامسر در وضعیت نارنجی کرونایی قرار گرفتند.

پیش از این فقط شهرستان‌های محمودآباد، نکا و چالوس در وضعیت نارنجی قرار داشتند که در ارزیابی اخیر رنگ کرونایی نکا بدون تغییر و رنگ دو شهرستان چالوس و محمودآباد در کمتر از ۷۲ ساعت از نارنجی به قرمز تبدیل شد و شهرستان آمل نیز که در تاریخ هشتم تیر قرمز شده بود همچنان بدون تغییر در وضعیت بسیار پرخطر کرونایی قرار دارد.

 در حال حاضر شهرستان‌های  بابلسر، فریدون‌کنار، سیمرغ، جویبار، میاندورود، نوشهر، گلوگاه، کلاردشت، عباس‌آباد در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران قائم شهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران قائم شهر ویروس کرونا مازندران قائم شهر پروتکل های بهداشتی وضعیت نارنجی کرونایی قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز

به گزارش خبرنگار مهر، عباس صدریان فر جمعه شب در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت شاهد فعالیت دو موج بارشی قوی در استان بودیم.

صدریان فر افزود: از ۱۰ روز گذشته فعالیت این سامانه بارشی مورد رصد کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان قرار گرفت.

وی اظهار کرد: با هدف کنترل سیلاب، ظرفیت جدیدی در سدهای استان ایجاد شد و نقطه بحرانی در سد دز بوده است که میزان ورودی به سد ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه و خروجی به ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه تنطیم شد.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: با این اقدام ظرفیت ۶۵ میلیون متر مکعبی در سد دز برای کنترل سیلاب انجام شد.

صدریان فر گفت: همچنین در پایین دست رودخانه دز، رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها آب با دبی ۹۰۰ متر مکعب جاری شد که با مدیریت این سیلاب هم کنترل شد.

وی افزود: احتمال دارد میزان خروجی سد دز که ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر مکعب است تا ساعاتی دیگر افزایش یابد و این اطلاع رسانی توسط فرمانداری‌های شهرهای مسیر رودخانه انجام می‌شود.

صدریان فر با اشاره به اینکه هم اکنون مخازن سدهای استان ۸۱ درصد افزایش یافته است، ادامه داد: این میزان در سدهای زنجیره‌ای کارون ۹۱ و سد دز ۱۰۰ درصد است.

کد خبر 6096035

دیگر خبرها

  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • تدابیر ویژه باشگاه نساجی مازندران برای دیدار با پرسپولیس
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است