Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- خانم سعیده قدس، بنیان‌گذار محک و عضو هیأت مدیره منطقه‌ای انجمن بین‌المللی حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (CCI) به عنوان تنها نماینده ایران، عضو کارگروه منطقه‌ای طرح ابتکار جهانی برای درمان سرطان کودکان (GICC) شد.
به گزارش آریا؛ در سال 2018، سازمان جهانی بهداشت (WHO) با هدف افزایش 60 درصدی نرخ بهبودی در کودکان مبتلا به سرطان، برنامه ابتکار جهانی درمان سرطان کودکان را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه دستیابی به این هدف تا سال 2030 نجات یک میلیون کودک مبتلا به سرطان در سراسر جهان و دو برابر شدن میزان بهبودی سرطان اطفال خواهد بود. از دیگر اهداف این طرح می‌توان به افزایش آگاهی‌رسانی جهانی در خصوص سرطان کودکان و گسترش ظرفیت کشور‌ها برای ارائه هر چه بهتر خدمات درمانی و حمایتی به کودکان مبتلا به این بیماری اشاره کرد. در این طرح سازمان جهانی بهداشت به طور مشخص از تمامی کشور‌ها و سازمان‌ها برای ارزیابی ظرفیت‌های فعلی خود در تشخیص و درمان سرطان، افزایش میزان دسترسی به دارو‌ها و تجهیزات مورد نیاز در این زمینه پشتیبانی خواهد کرد.
 *مرگ و میر کودکان مبتلا به سرطان در جهان سوم 4 برابر بیشتر است
 یکی از دلایل قابل توجه مرگ و میر کودکان در سراسر جهان، بیماری سرطان است و سالانه به طور میانگین 300 هزار کودک 0 تا 19 سال (سن پروتکل درمانی سرطان کودک) به این بیماری مبتلا می‌شوند. متاسفانه احتمال مرگ در کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های در حال توسعه به دلیل پایین بودن سطح آگاهی در والدین جوان، پزشکان عمومی و پزشکان اطفال و سایر گروه‌های مرتبط با کودکان که منجر به عدم تشخیص زودهنگام بیماری می‌شود و همچنین به دلیل اجتناب از درمان به علت هزینه‌های بالا، چهار برابر بیشتر گزارش می‌شود. اجرای طرح ابتکار جهانی مبارزه با سرطان (GICC) به این کشور‌ها کمک می‌کند تا سیستم‌های سلامت خود را قوی کرده و خدمات بهتری به منظور درمان کودکان مبتلا به سرطان ارائه دهند. این طرح در ابتدا بر درمان شش سرطان شایع در کودکان یعنی لوسمی لنفوبلاستیک حاد، لنفوم بورکیت، لنفوم هوچکین، رتینوبلاستوما، تومور ویلمز، گلیومای درجه پایین، متمرکز شده است که این سرطان‌ها 50 تا 60 درصد از کل سرطان‌های دوران کودکی را تشکیل می‌دهند.
به گفته سازمان جهانی بهداشت، اجرای هر چه بهتر این طرح نیازمند همراهی نمایندگان این سازمان، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در زمینه ارائه خدمات حمایتی و درمانی به کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان، خیریه‌ها و بنیاد‌های بشردوستانه در تمامی نقاط جهان است. تاکنون کشور‌های غنا، مراکش، میانمار، پرو، فیلیپین، سنگال، سریلانکا، اوکراین، ازبکستان و زامبیا مرحله آزمایشی این طرح را تا سال 2020 پشت سر گذاشته‌اند. این طرح در سال 2021 وارد مرحله جدید خود شده که تا سال 2023 ادامه خواهد داشت و کشور‌های در حال توسعه می‌توانند به صورت داوطلبانه به آن بپیوندند.
 *سعیده قدس؛ ارائه خدمات یکپارچه درمانی و حمایتی در راستای برنامه جهانی GICC
 عضو منطقه‌ای انجمن بین‌المللی سرطان کودک (CCI) در خصوص نقش محک در این برنامه جهانی گفت: «مؤسسه خیریه محک حمایت از تمامی کودکان مبتلا به سرطان در سراسر ایران را مأموریت خود قرار داده است. همچنین با اداره تنها بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان در ایران بخش عمده و قابل توجهی از ظرفیت تخت‌های خون و آنکولوژی کودکان کشور را نیز در زیر مجموعه خود دارد. محک تلاش دارد با پیوستن به طرح ابتکار جهانی برای درمان سرطان کودکان (GICC) همگام با سازمان‌های همکار در حوزه ملی و بین‌المللی در افزایش آگاهی‌رسانی به جامعه درخصوص سرطان کودک و همچنین ایجاد دسترسی بیماران به خدمات یکپارچه حمایتی و درمانی نقش ایفا کند و زمینه کاهش نرخ مرگ و میر کودکان مبتلا به سرطان در ایران را فراهم سازد.»
 وی ادامه داد: «این مؤسسه طی 30 سال فعالیت خود تلاش کرده است تا حمایت‌های همه‌جانبه برای امور درمانی و رفاهی را در اختیار بیش از 35 هزار کودک مبتلا به سرطان و خانواده‌های آن‌ها قرار دهد. حضور در مجامع بین‌المللی و انطباق فعالیت‌ها با استاندارد‌های جهانی یکی از اقدامات محک در راستای ارائه هر چه بهتر خدمات درمانی و حمایتی و تبدیل کمک‌های ارزشمند مردم به بالاترین سطح کیفی خدمات است. امیدواریم ثمره نیکوکاری مردم ایران بهبودی فرزندان‌مان و خداحافظی سرطان با جهان کودکانه‌شان باشد.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: عضویت بنیان گذار محک کودکان مبتلا به سرطان ابتکار جهانی سرطان کودکان درمان سرطان بین المللی سرطان کودک کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی صبح چهارشنبه در نشست کارگروه توسعه دریامحور استان هرمزگان اظهار داشت: یکی از اولویت‌هایی که دولت دنبال می‌کند افزایش سهم مردم در اقتصاد است، از این رو با توجه به ظرفیت‌هایی که در دریا نهفته است باید تلاش کنیم تا با تعریف پروژه‌های جدید ذیل سیاست‌های نه گانه توسعه دریامحور این هدف را تحقق ببخشیم.

وی با تاکید بر لزوم حاکم کردن روح مردمی بر توسعه دریامحور افزود: ضرورت دارد الزامات زیست محیطی کاملاً در طرح‌های دریاپایه رعایت شده و از توان شرکت‌های دانش‌بنیان نیز استفاده شود.

استاندار هرمزگان ادامه داد: دریا فرصت‌های ناشناخته زیادی دارد که می‌توان با شناسایی و معرفی آن‌ها به نتایج مثبتی دست پیدا کرد برای این مهم باید مطالعات فرصت های اقتصادی دریا و جذب همزمان سرمایه‌گذار به صورت همزمان در دستور کار قرار گیرد تا این دو مکمل همدیگر باشند.

وی همچنین خواستار آغاز مطالعات و شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی دریا در کارگروه مطالعات دریاپایه شد تا در حوزه توسعه دریامحور با دست پر از سرمایه گذاران استقبال شود.

مهدی دوستی با اشاره به تعریف ۱۰ سکونتگاه ساحلی در سواحل جنوبی کشور، گفت: تکمیل کرویدورهای بزرگراهی در جنوب کشور از اهمیت استراتژیکی برای توسعه اقتصاد دریا محور برخوردار است از این رو وزارت راه و شهرسازی باید به مسئولیت سنگین خود در این حوزه عمل کند چرا که کرویدورها می‌توانند مزیت‌های نسبی منطقه را ارتقا دهند.

استاندار هرمزگان همچنین به حضور مدیران مناطق آزاد در کارگروه توسعه دریامحور اشاره کرد و خاطرنشان کرد: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر رونق گردشگری موجب توسعه بنادر آفتاب و چارک نیز خواهد شد از این رو انتظار داریم این مهم برای تقویت ارتباط زمینی کیش با سرزمین اصلی مورد توجه قرارگیرد.

کد خبر 6093803

دیگر خبرها

  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد
  • پاسداشت خدمات بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در روز معلم
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان