Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از فون آرنا، تهیه برخی از قطعات دستگاه‌های اپل به سامسونگ بستگی دارد، چون برخی از اجزای مشخصی از آیفون را سامسونگ به این شرکت می‌دهد، اگرچه اپل در چند سال اخیر تلاش کرده است تا وابستگی خود به رقیب را کاهش دهد. اما مشاغلی وجود دارند که سامسونگ قصد دارد  آن‌ها را در سال آینده واگذار کند و اپل را مجبور به استفاده از ترکیبی از تأمین کنندگان صفحه‌های مدار چاپی انعطاف پذیر (RFPCB) کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‌ها حاکی از این هستند که سامسونگ فقط ۳۰ ٪ RFPCB که در سری آیفون ۱۳ امسال استفاده خواهد شد را در اختیار اپل قرار می‌دهد.

در نتیجه تصمیم سامسونگ برای توقف تولید این قطعه در ماه نوامبر، شرکت BH کره جنوبی تقریباً ۵۵ ٪ RFPCB سفارش داده شده توسط اپل را تحویل می‌دهد که انتظار می‌رود تقریباً ۱۵ ٪ از کل تراشه را تولید کند. در سال ۲۰۲۲، BH ۷۰ ٪ نیاز RFPCB را در اختیار اپل قرار داد و ۳۰ ٪ باقیمانده از شرکت Youngpoong Electronic تامین شد.

سامسونگ شرکت قطعه سازی خود در هنگ کنگ را می فروشد

این قطعه برای اتصال برد اصلی به صفحه OLED گوشی استفاده می‌شود. سفت و سخت بودن و انعطاف پذیری به نظر تناقض را نشان می‌دهد، اما این ترکیب به شرکت‌هایی مانند اپل کمک می‌کند تا محصولات خود را با سهولت بیشتری طراحی کنند. در مقایسه با FPCB، RFPCB سیگنال‌های الکتریکی را سریعتر می‌فرستد البته گران‌تر هم هست.

تاسیسات تولید RFPCB سامسونگ در ویتنام واقع شده است و این شرکت می‌تواند روند فروش را در ماه آگوست آغاز کند. ظاهرا سامسونگ قصد دارد این واحد را در دو قسمت بفروشد. این تجارت سالانه ۵۰ میلیارد وون (۴۴.۲ میلیون دلار) ضرر کرده است. سامسونگ در ابتدا قصد داشت این بخش را سال گذشته واگذار کند، اما تصمیم گرفت تولید خود را برای یک سال دیگر ادامه دهد.

بیشتر بخوانید

نسل پنجم آیپد ایر با نمایشگر OLED سال ۲۰۲۲ از راه می‌رسد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت سامسونگ شرکت اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آئین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوصی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیأت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

کد خبر 6092083

دیگر خبرها

  • سامسونگ در فصل اول ۲۰۲۴ به‌لطف هوش مصنوعی، سود خود را ۱۰ برابر کرد
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • شکایت کاربران از هشدارهای آیفون
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان