Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، کامران اصغری صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: با اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی در این استان در سال‌های ۹۸ و ۹۹ به ۴۱۱ طرح مشاغل خانگی مبلغی بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که موجب ایجاد ۱۳۶۵ فرصت شغلی در استان شد.

وی بیان کرد: با هدف اجرای صحیح الگوی توسعه مشاغل خانگی و سیاست‌های ابلاغی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دو سال گذشته، ۲ هزار و ۳۶۵ مجوز مشاغل خانگی در سطح استان صادر شده‌است که ۲ هزار و ۲۱۶ مورد مربوط به صدور مجوز مشاغل خانگی مستقل و ۱۴۹ مورد صدور مجوز مشاغل خانگی پشتیبان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: با توجه به صدور مجوز مشاغل خانگی در برخی از رشته‌های صنایع تبدیلی تکمیلی بخش کشاورزی که نیازمند نظارت بهداشتی می‌باشد، از این ‌رو جلساتی با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌ پزشکی و سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار و هماهنگی‌های لازم جهت تسهیل در روند کار متقاضیان این بخش انجام‌ شد.

این مسئول افزود: حوزه مدیریت کارآفرینی و اشتغال این اداره کل حمایت و توسعه مشاغل خانگی در استان را با جدیت دنبال و اقدامات مهمی در این زمینه برنامه‌ریزی و اجرا کرده است که از آن جمله می‌توان به ۶۹۵ مورد بازدید، کنترل کیفیت و نظارت بر طرح‌های مشاغل خانگی، نظارت و همکاری در پیاده‌سازی الگوی توسعه مشاغل خانگی، نظارت بر حسن اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی توسعه مشاغل خانگی، اشاره کرد.

اصغری افزود: در راستای اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ پس از هماهنگی با جهاد دانشگاهی بعنوان یک نهاد توسعه‌ای، واسطه‌ای و تسهیلگر، ضمن شناسایی رشته‌های الویت‌دار مشاغل خانگی استان در هفت رسته شغلی، در مراحل دوم و سوم پیاده سازی الگوی توسعه مشاغل خانگی اقداماتی از جمله ارزیابی اولیه متقاضیان، استعدادسنجی، مشاوره و هدایت و آموزش متقاضیان، جلب مشارکت کارآفرینان، خیرین و شبکه سازی، برندسازی و استاندارد سازی، کمک به تنظیم برنامه‌های تولید و فروش و اتصال به بازار و بنگاه‌های بالادستی صورت گرفته است.

وی کسب و کار و مشاغل خانگی را یکی از زمینه‌های افزایش مشارکت مردم در اقتصاد دانست و گفت: این نوع کسب و کارها راهکار مناسبی برای توسعه اشتغال‌های خرد و متوسط به ویژه برای بیکارانی است که دارای مهارت کافی در انجام برخی از کارها هستند، اما به دلیل بازار نامناسب نمی توانند جذب بازار کار شوند.

انتهای پیام/۸۶۰۱۸/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: مشاغل خانگی مازندران فرصت شغلی مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران الگوی توسعه مشاغل خانگی مجوز مشاغل خانگی مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر

نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس دانشگاه، تعدادی از دانشجویان و نمایندگان شرکت‌ها مختلف، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد. 

محسن زاده، دبیر اجرایی نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره برگزاری این نمایشگاه‌، با اشاره به اینکه امسال اولین نمایشگاه بعد از دوران کرونا برگزار شده است، مطرح کرد: با یک فراخوان اعلام کردیم که شرکت‌هایی که مایل به ارتباط با دانشگاه هستند و قصد دارند از میان دانشجویان نیرو جذب کنند، به نمایشگاه کار بیایند و موقعیت‌های شغلی خود و فرهنگ سازمانیشان را ارائه بدهند و به مزایای اشتغال در سازمان برای دانشجویان بپردازند تا چه دانشجویان چه فارغ‌التحصیلان بدانند شرکت‌هایی هستند که می‌توانند برای آن‌ها رزومه بفرستند، در آن جذب شوند و برای استعداد آن‌ها ارزش قائل می‌شود.

او ادامه داد: در نمایشگاه امسال بیش از ۲۰ شرکت حضور دارند و سعی کردیم حوزه‌های مختلف را پوشش دهیم.

او از حوزه‌هایی چون حوزه نفت و گاز، شیمی، مواد شوینده، صنایع غذایی، مخابرات، سیستم اتوماسیون اداری، عمرانی به عنوان حوزه‌های حاضر در نمایشگاه کار نام برد و هدف این تنوع را بهره‌بری دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد.

دبیر اجرایی نمایشگاه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره امکان استفاده دانشجویان سایر دانشگاه‌ها مطرح کرد: با سیاستی که مسئولین دانشگاه در پیش گرفته‌اند هدف این است که همه دانشجویان و کارجویان از نمایشگاه بازدید کنند و برای همه رایگان است.

محسن‌زاده افزود: علاوه بر نمایشگاه، یک سری کارگاه های خیلی جذاب داریم که به صورت موازی با نمایشگاه در سالن‌های آمفی تئاتر  و در حوزه های مختلفی چون برنامه نویسی ،مکانیکی، روانشناسی ، تغییر مسیر شغلی و کوچینگ برگزار می‌شود تا زمینه‌ای مقدماتی باشد برای اینکه دانشجویان بتوانند با علایق خود بیشتر آشنا شوند.

گفتنی است نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت سه روز برپا خواهد بود دانشجویان و کارجویان می‌توانند از آن بازدید کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان