Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه تئاتری، هفته خود را با خبر تعطیلیِ چند باره تئاتر آغاز کرد اما در این میان جشنواره تئاتر دانشگاهی، شرایط پیچیده‌تری دارد.

صبح امروز ابتدا روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر خبر تعطیلی اجراهای این مجموعه را به دنبال قرمز شدن وضعیت تهران اعلام کرد و قادر آشنا مدیر کل هنرهای نمایشی هم به ایسنا گفت: «به دنبال مصوبه پیشین ستاد ملی مقابله با کرونا، هر زمان که وضعیت شهری قرمز شود، تئاتر به صورت خودکار در آن شهر تعطیل خواهد شد و دیگر نیازی به ابلاغیه یا اطلاعیه تازه‌ای نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس فعالیت سالن‌های نمایشی در تهران و دیگر شهرهای قرمز تا اطلاع ثانوی تعطیل است و شهرهای نارنجی و زرد می‌توانند به فعالیت‌های نمایشی خود ادامه بدهند.»

این تعطیلی هرچند برای همه سالن‌های تئاتر و گروه‌های نمایشی که آثارشان در حال اجرا یا تمرین بوده، شرایط سختی را ایجاد می‌کند، در این بین جشنواره تئاتر دانشگاهی، وضعیت خاص‌تری هم دارد.

سید مجتبی جدی، دبیر این جشنواره درباره تازه‌ترین تصمیم‌های ستاد برگزار کننده این رویداد هنری به ایسنا گفت: با توجه به شرایط خاص تهران و بعد از مشورت با وزارت علوم به این نتیجه رسیدیم که فعلا فروش بلیت نمایش‌های جشنواره را متوقف کنیم. به همین دلیل پیش فروش بلیت دو روز آینده متوقف شده ولی اجراهای امروز، شنبه، 12 تیر ماه روی صحنه می‌روند.

او ادامه داد: در حال حاضر وزارت علوم مشغول نامه‌نگاری با ستاد ملی مقابله با کروناست تا بهترین تصمیم را بگیریم که کمترین آسیب را برای جشنواره به همراه داشته باشد.

جدی با اشاره به شرایط خاص این جشنواره افزود: ما در کوران برگزاری جشنواره‌ایم و درمیانه آن به سر می‌برم و امیدوارم بتوانیم تصمیم شایسته‌ای درباره جشنواره بگیریم.

او درباره احتمال ارایه آثار این دوره از جشنواره فقط برای هیات داوران نیز گفت: این هم یک پیشنهاد است که فقط داوران، نمایش‌های جشنواره را ببینند ولی باید بیشتر بررسی کنیم و به ارزیابی دیگر گزینه‌ها هم بپردازیم.

دبیر جشنواره تئاتر دانشگاهی پیش از این اعلام کرده بود که امکان ارایه آثار این جشنواره به صورت آنلاین وجود ندارد چراکه این نمایش‌ها ویژه اجرای فیزیکی طراحی شده‌اند . ضمن اینکه امکانات لازم برای اجراهای آنلاین را نداریم.

با شروع همه‌گیری کرونا، سالن‌های تئاتر و سینما تاکنون چندین بار تعطیل شده اند و این تعطیلی هرچند در این مقطع برای آنان عادی شده، آنان امیدوار بودند با انجام واکسیناسیون، بتوانند به شرایط عادی نزدیک شوند و از این وضعیت بلاتکلیف رهایی پیدا کنند. اما شواهد امر نشان می‌دهد که این امیدواری چندان محلی از اعراب ندارد و این در حالی است که فعالیت‌های جمعی در بعضی از کشورها آغاز شده که نمونه بارز آن، برگزاری بازی‌های فوتبال جام ملت‌های اروپاست که با حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها انجام می‌شود.  

انتهای پیام

  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تئاتر در دوران کرونا کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «نظامِ ابن عربی» به نویسندگی محسن رهنما با کارگردانی یاسمین عباسی و تهیه‌کنندگی رضا عباسی از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹ در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است.

«نظامِ ابن عربی» در روز‌های آغازین اجرای خود میزبان پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی شد و این گروه نمایشی، اجرای خود را به این پژوهشگر و نویسنده تئاتر تقدیم کردند.

پروفسور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی پس از تماشای این اثر نمایشی گفت: «این اثر را مونودرامی تک‌بازیگر دیدم که مسئله عشق ممنوع را به تصویر کشاند.»

عرفان رجایی به‌عنوان بازیگر و سارا واحدی در جایگاه پرفورمر، در این اثر نمایشی حضور دارند.

در خلاصه این نمایش آمده است: «جوانی آبادانی و دانشجوی حکمت و فلسفه، سال‌هاست که از عشق پری، دختری اصفهانی سرگردان جاده‌هاست. او تحت تاثیر عشق عارف حکیم محیی‌الدین ابن عربی به دختر دانشمند ایرانی اصفهانی به نام نظام، تصمیم می‌گیرد در آخرین سفرش به اصفهان تمام نامه‌ها و عکس‌های عاشقانه‌اش با پری را در صحن مسجد جامع اصفهان بساط کند و روایت‌گر داستانی عاشقانه باشد، اما...»

ایلیا شیرازی (دستیار اول کارگردان)، نوید شایان مهر (دستیار دوم کارگردان)، امید محمدی (هماهنگی و برنامه‌ریزی)، ابوالفضل فتحی (منشی صحنه)، علی حیدری (طراح صحنه)، مرتضی نجفی (طراح نور)، شقایق مهاجری (طراح لباس)، سارا میرزازاده اصل (طراح گریم)، مرتضی آکوچکیان (طراح گرافیک)، رضا خزاعی (آهنگ‌ساز)، یاسمین عباسی (تنظیم‌کننده)، علی حیدری (کاخن و آواز)، رها خلیلی (انتخاب قطعات فلامنکو و سولیست و گیتار)، اسماعیل رضوی (مدیر تولید)، حمیدرضا شیرازی (سرمایه‌گذار)، فراز مقدم (نورپرداز، ویدئومپ و ساخت تیزر)، فاطمه عرب، یزدان موسی خانی (عکس)، رسول سلیمیان، حجت جعفری و یعقوب احمدزاده (اجرای دکور)، نیلوفر حیدری (دستیار طراح صحنه)، حمیدرضا کوچکی و نیلوفر حیدری (مشاوران طراح صحنه) و علی کیهانی (مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی که کاری از گروه تئاتر ناگهان است، می‌توانند به سایت تیوال و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • پرسپولیس در دو گروه تمرین کرد ، وضعیت مبهم بیرانوند برای بازی با سپاهان
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • یک هشدار دیگر درباره «سنگلج» و شروع «جادوی شهرزاد»
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر