Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هاشم پور ، فعال صنعت دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: کار اصلی شرکت‌های پخش دارو تمرکز زدایی است تا به تمام نقاط کشور به نسبت جمعیت و امکاناتشان کالای مورد نظر برسد.

او افزود: پخش دارو باید در تمام شعبه‌های ایران پوشش دهی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع مهم پوشش دهی کالا‌های خاص است که باید در تمام شعبه‌ها این اتفاق بیفتد تا کالا به موقع به فرد مورد نظر برسد، برای مثال انسولین کالایی برای بیماری خاص نیست و جزو موارد کالا‌های مصرفی است ، اما به علت کمبود، در دسته کالا‌های تاکیدی و مورد توجه قرار گرفته است و معاونت غذا و دارو هم توجه ویژه‌ای به این کالا دارد.

او همچنین افزود: سازمان غذا و دارو، برنامه‌ای برای توزیع دارو‌های وارداتی دارد تا میزان ورود هر دارو به شهر‌ها مشخص باشد و این نحوه توزیع بعضی وقت حساسیت و دقت بیشتری پیدا می‌کند. خود سازمان میزان توزیع کالا‌ها را به داروخانه‌ها اعلام می‌کند، با این روش از بسیاری سوء استفاده‌ها در این زمینه جلوگیری می‌شود و تنها مشکلی که این روش ایجاد می‌کند میزان تمرکزی است که شرکت‌های پخش سعی دارند آن را کمتر کنند.

نظارت سازمان غذا و دارو بر توزیع دارو‌ها

او ادامه داد: کالا‌هایی که مربوط به بیماری‌های خاص هستند در داروخانه‌های خاص هر شهر توزیع می‌شوند، اما بهتر است برنامه‌ای که برای توزیع دارو‌ها در اختیار شرکت‌ها قرار داده می‌شود، شهر‌های بیشتری را پوشش دهد تا مردم بیشتری امکان استفاده از این دارو‌ها را داشته باشند.

هاشم پور گفت: تولید داخلی وجود دارد، اما زنجبره تامین بسیار پیچیده است. از لحظه‌ای که کالایی تولید می‌شود تا زمانی که قرار است به مصرف کننده برسد مراحل خاصی را باید طی کند که تولید دارو به آن بستگی دارد. در حال حاضر کالا‌های خاصی که مربوط به بیماری‌های خاص هستند در ایران تولید می‌شوند.

او گفت: دیالیز جزو دسته بیماری‌های خاصی است که توجه زیادی به آن می‌شود، محلول‌های دیالیزی توسط شرکت‌های ایرانی تولید و توزیع می‌شوند، اما مشکلات زیادی در این زمینه وجود دارد برای مثال ماده اولیه ضروری برای تولید این دارو‌های داخلی وجود ندارد. سرم کالای پیچیده‌ای نیست، یک الکترولیت است که به صورت عادی در بیشتر پخش‌های دارو و داروخانه‌ها وجود دارد. در گذشته بحران کمبود سرم داشتینم و علت آن فقط کمبود ماده اولیه برای تولید ظرف آن بود؛ بنابراین سرم موجود در بازار کاهش پیدا کرد و مشکلاتی را برای مردم به وجود آورد.

این فعال صنعت دارو اظهار کرد: امروزه کالا‌ها کدی را با عنوان شناسنامه کالا دارند که نشان می‌دهد محل تولید آن کجا بوده و در چه بخش‌هایی توزیع می‌شود. در حال حاضر سامانه تیتک به طور کامل مراحل ورود و تولید کالا تا رسیدن به داروخانه‌ها و مصرف کننده را ثبت می‌کند که با این روش از سوء استفاده‌هایی که ممکن است پیش بیاید جلوگیری می‌شود به همین دلیل سازمان غذا و دارو مسئول نظارت بر کار شرکت‌های پخش می‌شود.

افزایش قیمت دارو‌های داخلی عادی است

هاشم پور ادامه داد: زنجیره تامین دارو از اول تا آخر به هم پیوسته است. تحریم‌ها تاثیر زیادی بر صنعت دارو گذاشته است و به دلیل اینکه در بسیاری از مواد اولیه دارو‌های داخلی وارد کننده هستیم تحریم در تولید این دارو‌ها هم تاثیر گذاشته است؛ بنابراین افزایش قیمت با توجه به این مشکل عادی است. نکته بسیار مهم این است که افزایش قیمت دارو‌های وارداتی خیلی بیشتر از دارو‌های تولید داخل است.

او ادامه داد: امیدواریم باور و روحیه جهادی در تمام عرصه‌ها که عرصه پخش دارو هم عضو کوچکی از آن است به وجود بیاید. باید در این شرایط که وارد کننده به همه جوانب توجه می‌کند و کالایی را وارد می‌کند که بتواند پاسخگوی کیفیت آن باشد، تولید کننده‌ها هم توجه بیشتری به کالا‌های تولیدی خود داشته باشند تا افزایش قیمت و کمبود غیر منطقی دارو‌ها در بازار اتفاق نیفتد.

بیشتر بخوانید 

هزار و یک دلیل قاچاق دارو را بدانید

انتهای پیام / 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: غذا و دارو قاچاق کالا داروخانه ها افزایش قیمت غذا و دارو کالا ها دارو ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی متلاشی شد

سینا بنی اسد گفت: پس از انجام یکسری اقدامات فنی و اطلاعاتی مشخص شد، یک شبکه توزیع مواد مخدر صنعتی به سرکردگی یک زن و شوهر اقدام به تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه می کنند.

وی افزود: فورا دستورات قضایی لازم برای دستگیری اعضای این باند صادر شد. 

دادستان عمومی وانقلاب ماهان تصریح کرد: سرانجام در یک عملیات هماهنگ، نیروهای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، پس از اخذ دستورات قضایی با ورود به کارگاه تولید مواد مخدر صنعتی در حاشیه شهر ماهان، موفق به کشف و ضبط بیش از کشف ۳۶ کیلو مواد مخدر شامل شیشه، هروئین و بیش از ۵۰ کیلوگرم پیش سازهای موادمخدر صنعتی ازسوداگران مرگ شدند.

وی ارزش ریالی مواد مخدر کشف شده در این عملیات را بیش از ۷۰میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در این رابطه یک واحد منزل مسکونی پلمب و ۲ متهم بازداشت و دستورات قضایی لازم برای دستگیری سایر اعضای این باند که شناسایی شده اند، صادر شده است.

بنی اسد با اشاره به اینکه طبق ماده ۸ قانون مبارزه با مواد مخدر، مجازات های سنگینی در انتظار سوداگران مرگ وجود دارد، گفت: عزم دستگاه قضایی در برخورد با سوداگران مرگ مرتبط با مواد مخدر جدی است و به تولیدکنندگان و فروشندگان مواد مخدر هشدار می دهیم که هیچ گونه اغماضی در برخورد با این جرائم وجود ندارد.

 وی افزود: با همکاری مردم و سایر نهادهای مسئول، تلاش برای پاکسازی جامعه از آلودگی مواد مخدر دوچندان خواهد شد.

دادستان عمومی وانقلاب ماهان گفت: از تمامی شهروندان می‌خواهیم که در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مشکوک، بدون تردید موضوع را با پلیس در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • متلاشی شدن شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان
  • شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان متلاشی شد
  • شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی متلاشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!