Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای، ۱۲ تیرماه، سالروز حمله جنایتکارانه آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران را نماد حقوق بشر آمریکایی و فرصت افشای جنایات هیئت حاکمه تروریست کاخ سفید در طول دهه‌های اخیر دانست.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ابتدای این بیانیه آمده است:۱۲ تیرماه سال ۱۳۶۷ (سوم ژوئیه ۱۹۸۸ میلادی) از غم‌انگیزترین روز‌های تاریخ بشریت به ویژه برای ملت ایران است؛ روزی که ویلیام راجرز، ناخدای جنایتکار ناو وینسنس آمریکا، با شلیک دو فروند موشک، هواپیمای مسافربری ایران را در آب‌های خلیج‌فارس سرنگون و ۲۹۸ مسافر بیگناه ایرانی و غیر ایرانی از جمله تعدادی کودک و نوزاد را به شهادت رسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این بیانیه می‌افزاید: مطالعه تاریخ معاصر نشان می‌دهد رژیم ایالات متحده آمریکا یک تجاوزگر و تروریست بزرگ جهانی است که با راهبردها، سیاست‌ها و اقدامات شیطانی و استکباری از جمله دخالت‌های آشکار در کشور‌ها از طریق نفوذ و سلطه، تهاجمات فرهنگی و نظامی، تهدید و توسل به زور و سرنگون سازی دولت‌های مستقل مردمی و سلطه ناپذیر، در رتبه نخست بزرگ‌ترین ناقضان حقوق بشر در جهان قرارگرفته است.

این بیانیه جنایت بزرگ ۱۲ تیرماه سال ۱۳۶۷ را از سرفصل‌های معنا دار تاریخ حقوق بشر آمریکایی توصیف و با تاکید بر لزوم تلاش پیوسته در پرده برداری از چهره واقعی حاکمان جنایت پیشه کاخ سفید و سیاست‌های ضدبشری واشنگتن به ویژه جنایات دو دهه اخیر در غرب آسیا تصریح کرده است:جنایات ضد بشری آمریکا از هیروشیما و ناکازاکی تا ویتنام و سپس درلیبی، عراق، افغانستان، سوریه و حمایت از رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی و جنگ‌های نیابتی توسط داعش و تروریسم تکفیری در منطقه نشان می‌دهد حاکمان کاخ سفید برای دستیابی به اهداف شوم و اهریمنی و تامین منافع استکباری خود از هیچ جنایتی فروگذار نخواهند کرد.

این بیانیه در پایان با گرامیداشت یاد شهدای مظلوم هواپیمای مسافربری ایران در حمله جنایتکارانه موشکی ناو آمریکایی و محکومیت سکوت مرگبار و مواضع ضعیف جوامع بین‌المللی نهاد‌های حقوق بشری در قبال این جنایت و نیز سیاهه جنایات آمریکا و متحدان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن به ویژه در غرب آسیا آورده است: ۱۲تیرروز "افشای حقوق بشر آمریکا" فرصت مغتنمی برای حامیان واقعی حقوق بشر به ویژه اصحاب رسانه برای یادآوری و گشایش پرونده‌های جنایات رژیم تروریستی آمریکا علیه بشریت از جمله کشتار انسان‌های بیگناه در کشور‌های مختلف و حتی رفتار قرون وسطایی با شهروندان آمریکایی که این روز‌ها و در صحنه تحولات اخیر در ایالات متحده شاهد آن هستیم، فراهم آورده است که با تاسی به رهنمود‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در عرصه دشمن شناسی، شناساندن چهره و ماهیت واقعی آمریکا و بزک کنندگان جنایات ضدبشری کاخ سفید، می‌تواند مطالبه محکومیت و مجازات سردمداران و حامیان اصلی اینگونه جنایت آفرینی‌ها را جهانی و کانون توجه جوامع بشری قرار دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ناو وینسنس خلیج فارس هواپیمای مسافربری ایران حقوق بشر کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است

در پی اظهارات روز گذشته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مبنی بر توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری که مراحل طراحی و شبیه سازی پروازی آن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده، برخی رسانه ها با تصور این که تنها یک پروژه ساخت هواپیمای مسافربری در کشور در حال پیگیری بوده از توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، حسین شکری، دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار ایسنا در این خصوص، تاکید کرد: اظهارات دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری روز شنبه که در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مطرح شده، ناظر به یک پروژه دانشگاهی ساخت هواپیمای مسافربری است که از دوره قبلی معاونت علمی با همکاری چند شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال پیگیری بوده و با پروژه جامعی که در پی تاکید دو سال پیش رئیس جمهور آغاز شده، کاملا متفاوت است.

به گفته وی، طرح متوقف شده ساخت هواپیمای مسافربری، همان طور که در توضیحات روز گذشته دکتر دهقانی فیروزآبادی به تاریخچه آن اشاره شده، به دنبال توقف خط تولید هواپیمای مسافربری «ایران ۱۴۰» (آنتونوف - ۱۴۰) در شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا)، در سال ۱۳۹۳ در قالب پروژه‌ای با همکاری چند دانشگاه تعریف شد و قرار بود بر پایه هواپیمای آنتونوف ۱۴۰ با بازطراحی و ارتقای در بال، بدنه و موتور یک هواپیمای جت ۷۲ نفره طراحی و ساخته شود.

شکری افزود: دکتر دهقانی در اظهاراتی که در نشست خبری داشت، با اشاره به بازدیدی که از روند اجرای این پروژه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشته و تقدیر از دست اندرکاران این پروژه خاطرنشان کرد که  کارگروه تخصصی‌ تعیین شده توسط رئیس‌جمهور که در پی آن بازدید شکل گرفت، بعد از هشت جلسه تخصصی به این نتیجه رسیده که پروژه هواپیمای ۷۲ نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیمای پایه که می‌خواهد ارتقاء پیدا کند (آنتونوف ۱۴۰) نمی‌تواند جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد و لذا قرار شد این طرح متوقف و ظرفیت‌های دانش‌بنیان موجود در آن مجموعه به جای ساخت هواپیما به ساخت تجهیزات کم حجم و باارزش هواپیما معطوف شود. جمع‌بندی کارگروه تخصصی در زمینه ساخت هواپیما در کشور هم اجرای پروژه هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با تکنولوژی روز دنیا بود.

پروژه ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور در چه مرحله ای است؟

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در ادامه با یادآوری این که رئیس جمهور خردادماه ۱۴۰۱ در بیست و پنجمین سفر استانی خود در استان اصفهان در بازدید از شرکت هواپیمایی سازی ایران (هسا) بر توانمندی متخصصان داخلی در زمینه طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری و باری و ضرورت بهره گیری از این قابلیت‌ها تاکید کرده بود، خاطرنشان کرد: در پی تاکیدات رئیس‌جمهور در کنار طرحی که از چند سال قبل بر اساس تجربه ساخت هواپیمای ایران ۱۴۰ بر مبنای بازطراحی آن هواپیما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال اجرا بود، برنامه جامعی برای طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با فناوری روز دنیا در کشور تدوین شد که قرار است در قالب کار مشترک با شرکت‌های دانش‌بنیان که همکاری‌های بین‌المللی دارند، اجرا شود.

شکری تصریح کرد: طرح ساخت این هواپیمای مسافربری با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت دفاع که زیرساخت‌های صنعتی لازم را داراست، در حال پیگیری است و در قالب کنسرسیومی از شرکت‌های داخلی و بین‌المللی اجرایی خواهد شد.

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در عین حال تاکید کرد: طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری، برنامه‌ای بلندمدت و مستلزم رعایت ملاحظات بسیار دقیق فنی و ایمنی استاندارد است که در شرکت‌های بزرگ هواپیماسازی دنیا نیز حداقل ۱۰، ۱۲ سال زمان می‌برد. این روند البته با اتکا به اراده و دانش و توانمندی متخصصان کشورمان قطعا تا ساخت و پرواز این هواپیما با انگیزه و توانی روزافزون دنبال خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استادان برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تجلیل شدند
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • طوفان الاقصی| حمله ارتش یمن به دو ناوشکن آمریکایی و یک کشتی اسرائیلی 
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است