Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» کمال حسین پور با اشاره به تداوم مشکلات مردمی که در زمان بمباران شیمیایی شهر سردشت، جانباز شیمایی شدند، اظهار داشت: ساعت ۱۶:۳۰ روز ۷ تیرماه سال ۶۶، صدام جنایتکار با تجهیزات و بمب‌های شیمیایی را که آلمان، فرانسه و کشورهای غربی برای آنها تهیه کرده بودند با چند هواپیما بر سر مردم سردشت ریختند و تنها در همان روز حدود ۱۵۰ نفر به شهادت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردم به دلیل عدم آشنایی با بمب های شیمیایی، دچار مشکلات زیای شده و نتوانستند در برابر آثار این بمب ها از خود مراقبت کنند.

وی با بیان اینکه هنوز هم آمار و تعداد واقعی جانبازان شیمیایی شهر سردشت مشخص نیست، افزود: همان سال تعداد شیمیایی ها، ۸ هزار و ۲۴ نفر اعلام شد که بعدها اعلام کردند در این شهرستان ۴ هزار نفر جانباز شیمیایی شده اند.

حسین پور ادامه داد: هم اکنون ۱۵۰۰ نفر پرونده شیمیایی دارند و کمیسیون‌های پزشکی که ۴ سال تعطیل شده بود، به تازگی فعال شده و افرادی که متقاضی هستند باید وضعیت‌شان بررسی ‌شوند اما مشکل اینجاست که هنوز توانایی تشخیص و شناسایی جانبازان شیمایی را نداریم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امکانات پزشکی حتی برای ۱۵۰۰ نفر هم کافی نیست، گفت: باید امکانات، تجهیزات ودرمانگاه تخصصی داشته باشیم تا اندکی از مشکلات آسیب‌دیدگان این حادثه اسفناک کاسته شود.

وی افزود: اکنون مردم آسیب دیده سردشت که به درمان‌های خاص نیاز دارند، درمانگاه تخصصی نداشته و تنها یک بیمارستان در شهر سردشت وجود دارد که خارج شهر بوده و به لحاظ تجهیزات پزشکی در مضیقه است.

حسین پور با انتقاد از وضعیت بیمه ای مردم آسیب دیده بمباران شیمیایی سردشت، اظهار داشت: زمان می برد تا «بیمه دی» پول‌های ناشی از درمان را به بیمه شدگان بازگرداند.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اخیرا به همراه آقای نیکزاد نایب رئیس مجلس و مسئولان ۷ وزارتخانه به سردشت رفتیم و مشکلات راه و آب شرب این منطقه را بررسی و تلاش داریم وضعیت مردم بهتر شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: آمریکا بمباران شیمیایی حقوق بشر سردشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، رسانه‌های دولتی چین پس از دست دادن نسبی نیرو در ایستگاه فضایی تیانگونگ، اعلام کردند، این ایستگاه در اثر برخورد زباله‌های فضایی آسیب دیده و میزان تاثیرپذیری آن در اثر زباله‌های فضایی به مرور افزایش می‌یابد.

فضانوردان ماموریت شنژو۱۷ زمستان امسال دو راهپیمایی فضایی در خارج از ایستگاه فضایی تیانگونگ انجام دادند که آخرین آنها در یکم مارس بود. در آن زمان، رسانه‌های چینی نوشتند که پس از آسیب پنل‌های خورشیدی منبع تغذیه آن آسیب دیده است.

آژانس فضایی سرنشین دار چین نیز روز گذشته با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی گزارش داد پیاده‌روی‌های فضایی موفقیت آمیز بودند و آژانس قصد دارد در آینده اقدامات بیشتری برای محافظت از ایستگاه در برابر زباله‌های فضایی در مدار انجام دهد.

رسانه ملی چین مشخص نکرده که این زباله‌ها ناشی از برخورد ریزشهاب‌سنگ‌ها یا فعالیت‌های انسانی در فضا هستند. هر دو نوع زباله، تهدیدی برای تیانگونگ و همچنین ایستگاه فضایی بین‌المللی به شمار می‌روند و می‌توانند فعالیت‌های تحقیقاتی فضانوردان را مختل کنند.

فرماندهی دفاع هوافضای آمریکای شمالی (نوراد) (North American Aerospace Defense Command)، به تازگی گزارش داده که بیش از ۴۳ هزار جرم فضایی را تاکنون رصد کرده که بیش از ۷ و ۵۰۰ مورد آن مربوط به ماهواره‌های اینترنتی استارلینک می‌شوند.

این حادثه یک نشانه دیگر از مخاطراتی است که در مسائل فضایی وجود دارد. برخورد‌های فضایی یکی از مشکلات شایع فضاپیما‌ها و ایستگاه‌های فضایی است و می‌تواند به آسیب‌های جدی و حتی نابودی ابزار‌های فضایی منجر شود.

ایستگاه فضایی تیانگونگ یک پروژه بزرگ و حیاتی برای چین است که برای تحقیقات علمی و فناوری فضایی استفاده می‌شود و آسیب این ایستگاه ممکن است به توقف تحقیقات و ماموریت‌های آن منجر شود و برنامه‌های فضایی چین را تحت تأثیر قرار دهد.

با توجه به شیوع آسیب‌های فضایی، این حادثه یک بار دیگر تاکید کرد که لازم است برای حفاظت از ایستگاه‌های فضایی و فضاپیما‌ها اقدامات احتیاطی بیشتری انجام شود که شامل توسعه تکنولوژی‌های مبارزه با آسیب‌های فضایی، نظارت دقیق‌تر بر شیوع زباله‌ها در فضا و همچنین همکاری بین کشور‌ها برای حفاظت از فضای مشترک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب‌ها و مشکلات لرستان باید به‌تدریج رفع شوند
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • کلنگ احداث درمانگاه تخصصی در مهرگان به زمین خواهد خورد
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند