Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا به تازگی در صفحه مجازی اش ویدئویی را درباره سیستم ناوبری خودکار مریخ نورد استقامت منتشر کرد. این آزمایشگاه مسئولیت طراحی و کنترل این مریخ نورد را از زمین بر عهده دارد.

سیستم ناوبری خودکار در ادامه نیز در کنار استقامت است
در این صفحه مجازی و در توضیح این ویدئو آمده: "از وقتی که مریخ نورد استقامت ماموریت علمی خود را در دهانه جزرو در سیاره سرخ آغاز کرده، سیستم ناوبری خودکار یا AutoNav که ویژگی اصلی این مریخ نورد برای کمک به کاوش در این سیاره بوده در ادامه هم به این دستگاه کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این سیستم ناوبری خودکار می‌تواند نقشه‌هایی سه بعدی از سطحی که پیش رویش است را پردازش کرده، خطرات را شناسایی کند و مسیری را در اطراف هر مانعی برای جلوگیری از برخورد طراحی کند. تیم کنترل و پشتیبانی استقامت نقشی اساسی در برنامه ریزی و پیش برد مسیر این مریخ نورد دارد. این تیم مسیر‌ها را توسعه می‌دهد و فعالیت‌های مریخ نورد در سیاره دیگر را از روی زمین برنامه ریزی و کنترل می‌کند.

سیگنال‌های رادیویی بین زمین و مریخ تاخیر دارند و به همین دلیل هم تیم پشتیبانی نمی‌تواند استقامت را به راحتی با جوی‌استیک به جلو هدایت کند. تیم پشتیبانی تصاویر ماهواره‌ای را مشاهده و برای رصد سطح مریخ از عینک‌های سه بعدی خاصی استفاده کرده و دستورات را برای مریخ نورد می‌فرستند و استقامت روز بعد آن‌ها را اجرا می‌کند.

دانشمندان معتقدند که ۳.۸ میلیارد سال قبل دهانه جزرو، دریاچه‌ای بزرگ بود. استقامت جدیدترین و پیشرفته‌ترین مریخ نورد ناسا است و با هدف انجام ماموریت‌های علمی ابزار‌هایی بسیار دقیق را همراه خود دارد که جزو پیشرفته‌ترین ابزار‌های سازمان فضایی ناسا برای کاوش در سیاره‌های دیگر هستند.

در ادامه ویدئویی که آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا در فضای مجازی منتشر کرده را مشاهده می‌کنید:   تعداد بازدید : 4 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ناسا مریخ نورد سیستم ناوبری سیستم ناوبری خودکار مریخ نورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاره عطارد در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد

سیاره عطارد یازدهم اردیبهشت در دورترین فاصله از خورشید قرار می‌گیرد، اما این پدیده از اصفهان قابل مشاهده نیست.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گردش ۸۸ روزه سیاره عطارد به دور خورشید باعث می‌شود سه‌شنبه -یازدهم اردیبهشت‌ماه- به دورترین نقطه از خورشید در فاصله ۰.۴۷ واحد نجومی برسد؛ سیاره عطارد برخلاف بیشتر سیارات که دقیقاً مدارهای دایره‌ای به دور خورشید را دنبال می‌کنند و فاصله آن‌ها از خورشید تنها چند درصد تغییر می‌کند، دارای مدار بیضی شکل است.

فاصله سیاره عطارد از خورشید بین ۰.۳۰۷ واحد نجومی در حضیض (نزدیک‌ترین فاصله به خورشید) و ۰.۴۶۷ واحد نجومی در اوج (دورترین فاصله از خورشید) متغیر است، این تغییر بیش از ۵۰ درصد به این معنا است که سطح آن در زمان حضیض نسبت به زمان اوج، دو برابر بیشتر انرژی از خورشید دریافت می‌کند.

قرار گرفتن سیاره عطارد در اوج خورشیدی از اصفهان قابل مشاهده نیست، زیرا در طول روز به بالاترین نقطه خود در آسمان می‌رسد و زمان غروب نیز بیش از سه درجه بالاتر از افق نخواهد بود.

کد خبر 749256

دیگر خبرها

  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • هشدار درباره تاثیر اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی بر امنیت ناوبری هوایی لبنان
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • سیاره عطارد در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند