Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@14:41:22 GMT

اروپا گرفتار مثلث برمودای دلتا

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۳۰۷۷

اروپا گرفتار مثلث برمودای دلتا

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روزنامه فرانسوی لوفیگارو، اولیویه وران وزیر بهداشت فرانسه هشدار داد، ۳۰ درصد موارد ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور از گونه «دلتا» است، این درحالی است که وی بتازگی اعلام کرده بوده که ویروس دلتا ۲۰ درصد موارد ابتلا به کرونا را در این کشور دربرمی گیرد.

وی در گفت و گو با ب.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اف. ام تی وی با اشاره به اینکه ویروس  «دلتا»  تهدید بسیار جدی است، از احتمال موج بعدی کرونا در تابستان سال جاری با شیوع پرشتاب ویروس دلتا در این کشور خبر داد.

همچنین گابریل اتل، سخنگوی دولت نیز سیر صعودی شیوع دلتا در اروپا و جهان را بسیار نگران کننده خواند و با هشدار درمورد احتمال وقوع موج چهارم کرونا در فرانسه از شهروندان این کشور خواست تمام تدابیر بهداشتی را کاملا رعایت کنند.

وی افزود: اگرچه این ویروس هنوز به گونه غالب در فرانسه تبدیل نشده است، اما به دلیل قدرت سرایت بالای آن نسبت به انواع دیگر این ویروس ممکن است بتدریج این اتفاق رخ دهد.

الیویه وران در پاسخ به این سوال که آیا موج چهارم کرونا در فرانسه با شیوع ویروس دلتا به وقوع خواهد پیوست، گفت: درحال حاضر پاسخ دادن به این سوال دشوار است اما وضعیت شیوع دلتا در انگلیس، زنگ خطر را برای ما به صدا درآورده است.

با افزایش شمار مبتلایان به گونه دلتا از ویروس کرونا در اروپا پس از ۱۰ هفته روند کاهشی، سازمان جهانی بهداشت هشدار داد تا پایان ماه اوت سال جاری میلادی (اوایل شهریور ماه)، دلتا به گونه غالب در قاره سبز تبدیل خواهد شد.

به گفته کارشناسان بهداشتی، نوع دلتا که برای نخستین بار در هند شناسایی شد، بین ۴۰ تا ۶۰ درصد راحت تر از گونه آلفا منتقل شده و تزریق یک دوز واکسن علیه آن، برای ایجاد ایمنی کافی نیست.

به نوشته لوفیگارو،  وزیر بهداشت فرانسه همچنین بر اهمیت تسریع کارزار واکسیناسیون تأکید کرد و افزود: غیبت در ساعات کاری برای تزریق واکسن کرونا مجاز است و تاثیری در کسری حقوق کارکنان ندارد.

طبق آخرین آمار منتشر شده، ۳۴ میلیون نفر در فرانسه اولین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند. دولت فرانسه درنظر دارد تا پایان ماه اوت (مرداد/شهریور) ۴۰ میلیون نفر (دوز اول) و ۳۵ میلیون نفر (دوز اول و دوم) را واکسینه کند.

به نوشته روزنامه فرانسوی لوپریزین، برونو لومر، وزیر اقتصاد فرانسه اجباری بودن واکسن کرونا برای برخی مشاغل را طبیعی دانست و هشدار داد: رشد اقتصادی کشور بستگی به روند واکسیناسیون دارد.

ویروس جهش یافته هندی در آلمان هم در حال شیوع است و به گفته لوتار ویلر رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان ۳۵ درصد از افراد مبتلا به کرونا در آلمان به این ویروس آلوده خواهند شد. به گفته ویلر این ویروس به خصوص در بین افراد واکسینه نشده در حال گسترش است.

روسیه که در چند ماه اخیر با ویروس تغییر ماهیت یافته کرونا از نوع انگلیسی و آفریقای جنوبی و برزیلی مواجه شده بود در یک ماه گذشته با ویروس دلتا یا هندی روبرو شده است.  شهردار مسکو هفته پیش در این رابطه گفته بود که تقریبا ۹۰ درصد افرادی که در پایتخت روسیه به کرونا مبتلا شده اند، با ویروس نوع دلتا (گونه جهش یافته هندی)  به این بیماری ابتلا یافته اند. همچنین به گزارش شبکه تلویزیونی روسیه۲۴،  موارد ابتلای به بیماری کرونا با ویروس از نوع دلتا پلاس در این کشور ثبت شده است.

در حال حاضر شیوع گونه جهش یافته دلتا در انگلستان شدیدتر از سایر کشورهاست به طوری که در یک ماه اخیر، میزان موارد ابتلا به کووید-۱۹ را تا پنج برابر افزایش داده است. با وجود واکسیناسیون گسترده در انگلیس، به گزارش اداره سلامت عمومی وزارت بهداشت بریتانیا، در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد بیماران کرونایی در این کشور به این نوع جهش‌یافته آلوده هستند.  

از آغاز بحران شیوع کرونا تاکنون بیش از ۴۸ میلیون و ۱۳۵ هزار نفر در اروپا به کووید-۱۹ مبتلا شده اند که از این میان بیش از یک میلیون و ۱۰۴ هزار نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۴۵ میلیون نفر بهبود یافته اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا قاره اروپا فرانسه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قاره اروپا فرانسه ویروس کرونا قاره اروپا فرانسه موارد ابتلا ویروس دلتا میلیون نفر جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل

 یک نشریه غربی با استناد به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه از تلاش وی برای تبدیل کردن این اتحادیه به یک قدرت هسته‌ای مستقل خبر داد.

به گزارش تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر روند شای" آلمان در مطلبی نوشت: "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه می خواهد اتحادیه اروپا را به یک قدرت هسته ای گسترش دهد. ماکرون می خواهد درباره بازدارندگی هسته ای در اروپا بحث کند. کشور او آماده است تا در دفاع از خاک اروپا مشارکت بیشتری داشته باشد.

هفته گذشته "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه، در دانشگاه سوربن پاریس، دیدگاه های خود را در مورد اینکه دفاع اروپایی چگونه باید باشد، بیان کرد. بعد از آن وی این موضوع را پیگیری کرده و در استراسبورگ در مورد سلاح های هسته ای مشترک صحبت کرد.

در جلسه ای با جوانان که توسط گروه رسانه ای EBRA فرانسه برگزار شد، از وی پرسیده شد که آیا فرانسه آماده اروپایی کردن قابلیت بازدارندگی هسته ای خود است؟ ماکرون گفت که می‌خواهد همه چیز را روی میز بگذارد تا ببیند واقعا چه چیزی از ما به شکلی معتبر محافظت می‌کند. وی تاکید کرد که کشورش آماده است تا حتی بیشتر در دفاع از خاک اروپا مشارکت کند.

در استراسبورگ، رئیس‌جمهور فرانسه در ابتدا ناتو را نوعی سپر حفاظت نامید که باید با ایجاد یک دفاع معتبر اروپایی از آن فراتر رفت. به گفته وی این باید شامل سپرهای دفاع موشکی، موشک های دوربردی که روسیه را بازدارند و سلاح های هسته ای باشد. مکرون در ادامه گفت که دکترین هسته ای کشورش به این کشور اجازه می دهد در صورت تهدید منافع حیاتی خود از سلاح هسته ای استفاده کند. این منافع حیاتی یک بعد اروپایی نیز دارد که وی نخواست جزئیات آن را بیان کند تا اعتبار دفاعی اروپا خدشه دار نشود.

در ادامه این مطلب آمده است: دلایلی که ماکرون اروپایی‌سازی تسلیحات هسته‌ای فرانسه را وارد بازی می‌کند، در نگرش او نسبت به ناتو به‌ویژه تردید او در مورد قابل اعتماد بودن ایالات متحده به عنوان شریک در مواجهه با انتخاب مجدد احتمالی دونالد ترامپ، نهفته است. ترامپ در ماه فوریه این سوال را مطرح کرد که آیا ماده 5 کمک ناتو و بنابراین کلاهک های هسته ای آمریکا باید از اعضای این ائتلاف دفاعی که حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف دفاع نمی کنند، محافظت کند.

استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه هم اظهارات مشابهی را به جهان ارائه کرد. او گفته است که اروپا باید دوباره خود را به عنوان یک قدرت ببیند و خود را از وابستگی ها رها کند. به گفته وی توسعه صنعت دفاعی اروپا را باید "نه به عنوان جایگزین، بلکه به عنوان یک مکمل" درک شود. سژورنه همچنین گفته است: «ما باید در کنار ناتو یک بیمه نامه عمر دوم بگیریم، زیرا هر چهار سال یک بار به تصمیم 250000 رأی دهنده آمریکایی در ایالت های این کشور وابسته هستیم».

وزیر امور خارجه این کشور توضیح داد که به منظور توسعه حاکمیت و استقلال استراتژیک اتحادیه اروپا، فرانسه همچنین متعهد به استانداردسازی سیستم های تسلیحاتی در سطح اروپا است. به گفته وی هدف باید "عملکرد متقابل" باشد، به این معنی که همه کشورها می توانند بدون هیچ مشکلی از ادوات نظامی استفاده کنند.

ماکرون همچنین می خواهد استانداردهای جدید برای آینده بازدارندگی اروپا را با دیگر اعضای اتحادیه اروپا مورد بحث قرار دهد. رئیس جمهور فرانسه در استراسبورگ گفت: "من طرفدار باز کردن این بحث هستم که باید شامل دفاع موشکی، حملات با سلاح های دوربرد و همچنین سلاح های هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته ای آمریکا را در خاک خود دارند."

با انجام این کار، او بار دیگر درخواست مذاکره را به آلمان ارسال کرد - همانطور که برای اولین بار در سال 2020 انجام داد. سلاح های هسته ای تاکتیکی ایالات متحده در پایگاه هوایی بوشل در آلمان ذخیره می شود. مکرون همچنین این سخنان خود را خطاب به اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، هلند و ایتالیا که همگی چنین تسلیحات آمریکایی را در خود جای داده اند ایراد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • «پاری سن ژرمن» در جهنم «وستفالی» گرفتار شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • مکان دقیق مثلث برمودای ایران
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل