Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@22:32:31 GMT

نوشیدن آب برای این کودکان ممنوع است!

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۳۲۱۳

نوشیدن آب برای این کودکان ممنوع است!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  باشگاه خبرنگاران،  متخصصان با هشدار در مورد نوشاندن آب به نوزاد تأکید کردند که این کار ممکن است باعث مسمومیت نوزاد شود.

به گزارش ارم نیوز،بدن بزرگسالان سالم به طور متوسط ​​حدود ۵۵ الی ۶۰ درصد آب دارد و بدن کودکان را به طور متوسط ​​حدود ۷۵ ٪ آب تشکیل می‌دهد که دقیقا همین اختلاف دلیل ممنوعیت نوشاندن آب به نوزدان قبل از حداقل شش ماهگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیه‌ها از نظر میزان تحمل آب محدودیت خاصی دارند و شکستن این حد باعث بازگشت آب اضافی به جریان خون شده و نمک یا سدیم را در خون کاهش می‌دهد.

متخصصان می‌گویند دادن آب به کودکان خردسال باعث آزاد شدن سدیم بدن آن‌ها شود و از دست دادن سدیم می‌تواند بر فعالیت مغز تأثیر بگذارد و منجر به "مسمومیت با آب" شود.

علائم مسمومیت با آب

علائم اولیه مسمومیت با آب می‌تواند شامل تحریک پذیری، خواب آلودگی و سایر تغییرات ذهنی باشد. علائم دیگر شامل درجه حرارت پایین بدن، پف یا تورم در صورت و تشنج است.

کلیه نوزادان تازه متولد شده تقریباً به اندازه نیمی از کلیه یک بزرگسال است، بنابراین در ابتدا کلیه نوزادان نمی‌تواند آب زیادی را در خود نگه دارد .

علاوه بر این، کلیه آن‌ها به اندازه کافی رشد نکرده است تا بتواند آب را به درستی فیلتر کند، بنابراین هر آبی که به بدن آن‌ها وارد شود در گردش خون قرار می‌گیرد. خون آن‌ها را رقیق می‌کند و آب بدن آن‌ها را ۷ تا ۸ درصد افزایش می‌دهد.

در بیشتر موارد مسمومیت با آب در نوزادان، حتی یک لیوان آب در بدن او وجود ندارد و یک اشتباه رایج این است که وقتی افراد به طور تصادفی بیش از حد شیرخشک نوزادان را رقیق می‌کنند یا والدین فرزندان خود را در استخر بالا و پایین می‌کنند، نوزاد بیش از حد آب می‌بلعد.

 

پربیننده ترین فواید ریش که شاید مردان ندانند اگر این علائم را دارید به پزشک مراجعه کنید آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۱۱) کشفی غیرمنتظره در مغز متوفیان مبتلا به آلزایمر معرفی چهار ماده خوراکی موثر در کاهش کلسترول بالا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نوزاد نوشیدن آب مسمومیت با آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۳۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟