Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@02:08:18 GMT

افزایش تولید پسماندهای عفونی در کرج

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۳۳۶۴

افزایش تولید پسماندهای عفونی در کرج

مسئول امور جمع‌آوری پسماندهای عفونی سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج از افزایش پسماندهای عفونی در پیک چهارم کرونا خبر داد.

به گزارش ایمنا، مهران قربانی با اشاره به افزایش قابل‌توجه پسماندهای عفونی مراکز بهداشتی و درمانی استان البرز به‌ویژه کلان‌شهر کرج در پیک چهارم کرونا، گفت: سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج برای جمع‌آوری این قبیل پسماندها اهتمام بیشتری داشته و برنامه‌ریزی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: این سازمان روزانه جمع‌آوری پسماندهای عفونی بیش از هزار و ۳۰۰ مرکز درمانی کوچک و بزرگ از جمله کلینیک‌های درمانگاهی، مطب‌ها و آزمایشگاه‌ها و همچنین ۱۴ بیمارستان را در دستور کار خود دارد.

مسئول امور جمع‌آوری پسماندهای عفونی سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج افزود: با توجه به افزایش حجم تولید زباله‌های عفونی، تعداد عوامل اجرایی جمع‌آوری و خودروهای مکانیزه نیز افزایش‌یافته است.

قربانی اضافه کرد: پسماندهای عفونی جمع‌آوری‌شده با خودروهای مکانیزه و مجهز به مرکز تخلیه حلقه دره منتقل می‌شود و در لندفیل‌های بهداشتی جداگانه و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی دفع می‌شود.

منبع: برنا

کد خبر 504685

منبع: ایمنا

کلیدواژه: البرز شهرداری کرج کرونا پروتکل های بهداشتی پسماند عفونی پسماند بیمارستانی پسماند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پسماندهای عفونی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۳۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع‌آوری آب‌های سطحی

به گزارش خبرگزاری مهر، بارش‌های شدید شب گذشته جمعه چهاردهم و صبح شنبه پانزدهم اردیبهشت ماه، باعث بروز تند آب، انسداد و گرفتگی در یکی از شبکه‌های دسترسی به کانال جنوب شرقی تهران و در حوزه شهرداری منطقه ۱۵؛ بزرگراه بعثت نزدیک به میدان بسیج (در داخل فضای سبز) شد.

شهرداری منطقه ۱۵ تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی بارندگی شدید و گرفتگی این شبکه دسترسی به کانال اصلی، عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام شدند و کارگران اداره مسیل‌های منطقه برای رفع گرفتگی شبکه آبرسانی به محل اعزام شده و در جهت بازکردن آن اقدام کردند.

حجم تندآب و فشار آب زیاد، باعث افتادن یکی از کارگران پیمانکار اداره مسیل‌ها و قنوات منطقه به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی متصل به کانال سرخه حصار شد.

در پی این حادثه بلافاصله عوامل اجرایی و نیروهای امدادرسان از جمله آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و در دسته‌های مختلف نیروهای امدادرسان اقدام به گشت و جست‌وجو از محل حادثه تا محدوده چرم شهر کرده‌اند.

عوامل امداد و نجات با همکاری شهرداری منطقه همچنان در حال جست‌وجوی این کارگر خدمت‌رسان هستند و در صورت کسب اطلاعات جدید، اطلاع رسانی خواهد شد.

همچنین در راستای تعهد شهرداری منطقه ١۵، در حفظ جان کارکنان خود، حادثه پیش آمده با جدیت در دست بررسی است و در صورت محرز شدن تخلف یا عدم رعایت اصول ایمنی کافی، پیمانکار مربوطه حتماً بازخواست خواهد شد و در این باره نیز به عموم شهروندان اطلاع رسانی خواهد شد.

کد خبر 6096624

دیگر خبرها

  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع آوری آب های سطحی
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • مفقودی کارگر شهرداری حین جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • آب‌های سطحی معابر به سرعت جمع آوری می‌شود+فیلم
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت