Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-08@20:30:21 GMT

توقف ۳ ساله واردات واگن خارجی

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۴۰۱۶

وزیر راه و شهرسازی گفت: سومین سال منع ورود ناوگان ریلی خارجی به کشور را تجربه می‌کنیم و امیدواریم با استفاده از ظرفیت شرکت‌های سرمایه‌گذار رونق اساسی به وجود آید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 "محمد اسلامی" گفت: امروز (شنبه، ۱۲ تیر) در آیین بهره‌برداری از ۱۶۹ دستگاه ناوگان ریلی تولید داخل به شبکه ریلی و امضای تفاهم‌نامه طرح ساخت و تأمین مالی برقی کردن راه‌آهن حومه‌ای تهران ـ گرمسار گفت: در ابتدا ضرورت دارد به سالروز جنایت آمریکا در حمله به هواپیمای مسافری ایرباس ایرانی که در سال ۶۷ رخ داد، اشاره کنم؛ این ننگ از چهره استکبار جهانی هیچ وقت پاک نمی‌شود، آنها این جنایت جنگی را موجب افتخار خود دانستند و به فرمانده آن ناو آمریکایی که هواپیمای مسافری را مورد حمله قرار داد، مدال افتخار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی افزود: حافظه ملت ایران مملو از جور و ظلم آمریکا در حق ملت است و جلوه ظلم آمریکا در حق مردم ایران، در موضوع تحریم‌ها خود را نشان داده است.

سومین سال منع ورود ناوگان ریلی خارجی به کشور را تجربه می‌کنیم

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: امسال نخستین برنامه ورود الحاق ناوگان ریلی تولید داخل را به شبکه ریلی برگزار می‌کنیم، اگر چه نسبت به مدت مشابه سال ۹۹ رشد آنچنانی در این موضوع رخ نداده است، اما این به یک جریان پایدار تبدیل شده است و کارخانه‌های سازنده داخلی با ظرفیت سازنده خود و استفاده از خلاقیت‌ها، اقلام گلوگاهی در این حوزه را خود تولید می‌کنند تا وابسته به خارج نباشیم.

اسلامی ادامه داد: سومین سال منع ورود ناوگان ریلی خارجی به کشور را تجربه می‌کنیم و امیدواریم با استفاده از ظرفیت شرکت‌های سرمایه‌گذار و تنوع مالی در این حوزه، رونق اساسی به وجود آید و روند تولید عرضه ناوگان افزایش یابد.

اسلامی تأکید کرد: در حوزه مسافری ضرورت دارد اهتمام ویژه‌ای برای سرعت تولید واگن مسافری داشته باشیم تا راه‌آهن با کیفیت مناسب و غیرفرسوده در شبکه ریلی تردد کند.

برنامه‌ریزی برای تحقق هدف جابه‌جایی ۱۰۰ میلیون تن بار توسط راه آهن

وی گفت: هدف‌گذاری جابه‌جایی ۱۰۰ میلیون تن بار در سال، در راه‌آهن دنبال می‌شود؛ نفوذ در مراکز بار، ایجاد مراکز لجستیکی و هماهنگی با کشور‌های منطقه برای توسعه ترانزیت در قالب حمل و نقل ترکیبی هم از اهدافی است که دنبال می‌کنیم تا به آن هدف ۱۰۰ میلیون تن بار ریلی در سال برسیم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در توسعه زیرساخت‌ها و اتصال شبکه ریلی و برطرف کردن نقاط گلوگاهی که موجب کندی حرکت قطار‌ها می‌شود، همچنین ایجاد خطوط دوم ریلی، کار‌های با اولویتی انجام شده است و امیدواریم سهم ریل در اقتصاد کشور روز به روز افزایش یابد.

تشکیل کنسرسیوم برقی‌سازی راه‌آهن حومه‌ای تهران ـ گرمسار

اسلامی با تأکید بر اینکه تحول اساسی در فناوری سامانه‌های ریلی مهم است، اظهار داشت: فقط به دنبال بازسازی و نوسازی ناوگان نیستیم بلکه باید به موضوع قطار‌های پرسرعت نیز ورود کرده و این حوزه را توسعه دهیم و برقی‌سازی خطوط و ناوگان در اولویت قرار گیرد که در این باره گام‌های اساسی برداشته شده است.

وی گفت: امروز کنسرسیومی درباره برقی‌سازی راه‌آهن حومه‌ای تهران ـ گرمسار تشکیل شد تا ظرفیت‌های صنعتی و مالی و تجارب شرکت‌های سرآمد کشور با تأمین مالی در هم بیامیزد و کنسرسیومی ترکیبی برای این پروژه شکل بگیرد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در چند سال اخیر به دلیل نوسانات اقتصادی پروژه‌های عمرانی آسیب دیده‌اند، اما وزارت راه و شهرسازی موفق‌ترین دستگاه در جذب منابع مالی پروژه‌های عمرانی بود، ولی نیاز است سرفصل‌های تأمین مالی را متنوع کنیم و یکی از الگو‌ها در این باره برقی‌سازی راه‌آهن حومه‌ای تهران ـ گرمسار از طریق کنسرسیوم است.

تکمیل بخش‌هایی از کریدور ریلی شرق کشور تا ماه‌های آینده

اسلامی بیان کرد: در هفته جاری قرارداد راه‌آهن اصفهان ـ اهواز منعقد می‌شود و در راه‌آهن زاهدان ـ بیرجند هم گروه فراغ مشارکت می‌کند.

وی اضافه کرد: بخش‌هایی از کریدور زاهدان ـ چابهار در ماه‌های آینده بهره‌برداری می‌شود، همچنین بخش بیرجند تا یونسی و باقیمانده از زاهدان به زابل و بیرجند در دستور کار است.

سرمایه‌گذاری ۸ هزار میلیارد تومانی در خط دوم بافق ـ تربت حیدریه

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: ۸ هزار میلیارد تومان در خط دوم ریلی بافق ـ تربت حیدریه سرمایه‌گذاری خواهد شد تا ظرفیت جدیدی برای انتقال بار پیدا شود.

 

برچسب ها: واگن سازی ، اسلامی وزیر راه و شهرسازی ، خطوط ریلی ، راه آهن

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: واگن سازی اسلامی وزیر راه و شهرسازی خطوط ریلی راه آهن راه آهن حومه ای تهران ـ گرمسار وزیر راه و شهرسازی ناوگان ریلی برقی سازی شبکه ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس

در حالی راه آهن از عبور محموله ترانزیتی افغانستان بدون اخذ مجوزهای لازم از سوی کنسرسیوم ریلی از ایستگاه راه‌آهن تهران خبر داده که به‌نظر می‌رسد این محموله به‌صورت غیراستاندارد بارگیری شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از حدود دو هفته کنش و واکنش رسانه‌ای درباره قطار ترانزیتی افغانستان، سرانجام شب گذشته راه آهن جمهوری اسلامی ایران از عبور این بار ترانزیتی از ایستگاه راه آهن تهران خبر داد.

راه‌آهن در این‌باره طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و‌ عدم هماهنگی با راه آهن 10 واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه 13 اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با همراهی مرزبانی به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند. در پی اطلاع‌رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود، متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این  10 واگن در شمتیغ کرد. -این کنسرسیوم- تلاش کرد با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه آهن جمهوری اسلامی ایران برغم ناپختگی و بی‌صداقتی صورت گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه 13 اردیبهشت آغاز کرد. این محموله 15 اردیبهشت از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمالغرب کشور است. راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‌دارد.

راه آهن در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

به گزارش تسنیم، محموله تجاری افغانستان در زمان حاضر در مرکز لجستیک اپرین اسلامشهر قرار دارد. بررسی تصاویر این محموله نشان می‌دهد کنسرسیوم توسعه ریلی بار مذکور را  به‌صورت غیراستاندارد بارگیری کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع ایراد ۷۰۰۰ واگن باری بدون ترمز در دولت سیزدهم
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید