Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@09:46:45 GMT

پروژه گردشگری بام نهاوند به بهره‌برداری رسید

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۴۳۰۹

پروژه گردشگری بام نهاوند به بهره‌برداری رسید

به گزارش خبرگزاری فارس از نهاوند، ظهر امروز طرح بزرگ گردشگری بام نهاوند در فضایی به مساحت ۱۲۰ هکتار با حضور استاندار همدان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی مورد بهره‌برداری قرار گرفت .

در آئین افتتاح این پروژه گردشگری شهردار نهاوند گفت: طرح گردشگری بام نهاوند یکی از بزرگترین طرح‌های گردشگری است که طی دو سال گذشته عملیات اجرایی آن آغاز شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حسین‌پور افزود: این طرح در شمال شرق نهاوند درفضایی به مساحت ۱۲۰ هکتار در تپه ابوذر معروف به بام نهاوند طی دو فاز اجرا شده که برای اجرای فاز اول آن نزدیک به ۱۳ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

وی گفت: این فضا یکی از بهترین فضاهای گردشگری استان و دارای چشم اندازی کم نظیر و مشرف به شهر نهاوند است که می‌تواند باعث رونق گردشگری برای شهروندان و همچنین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی شود.

شهردار نهاوند گفت: یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته برای استفاده گردشگران ایجاد سه راه دسترسی به بام نهاوند است که باعث سهولت در سفر به این منطقه شده و چشم اندازی زیبا را به منطقه می‌دهد.

وی گفت: با توجه به اینکه تا کنون چندین هکتار درخت در بام نهاوند کشت شده لذا نگهداری فضای سبز منطقه یکی از دغدغه‌های ما بوده که در این راستا تامین آب دائمی بام نهاوند با استقرار ایستگاه پمپاز آب در این منطقه انجام گرفته و از این بابت کار زیر بنایی صورت گرفته است.

حسین‌پور به فضاهای ایجاد شده در این منطقه گردشگری اشاره کرد و افزود: این فضای گردشگری دارای پارکینگ مناسب و بزرگ، آبشار و استخر است که چشم‌انداز زیبایی به آن داده که می‌تواند برای قایقرانی نیز از آن استفاده کرد.

وی گفت: به منظور معرفی برند قالی نهاوند یکی از اقدامات صورت گرفته در این فضا طراحی فرش عشوند در ابعادی بزرگ بر روی سرامیک و نصب آن در روی یکی از تپه‌های منطقه است که نمایی زیبا به بام نهاوند داده و علاوه بر آن این برند معروف را به گردشگران معرفی می‌کند.

شهردار نهاوند با اشاره به افتتاح طرح پیاده راه سعدی است که از سال ۹۸ آغاز شده است گفت: این طرح در مرکز اصلی شهر در خیابانی به همین نام اجرا شد که با اجرای آن معضل ترافیک و همچنین تجمع دستفروشان برطرف خواهد شد.

وی گفت: فاز اول طرح پیاده‌راه سعدی در فضایی به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع با اعتباری معادل ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اجرایی شده که فازدوم آن نیز در آینده آغاز خواهد شد.

حسین‌پور در پایان گفت: خوشبختانه با حمایتهای شورای شهر نهاوند طی دو سال گذشته طرح‌های خوب شهری مانند پروژه چهار باغ، ساماندهی حدود سه کیلومتر از مسیل شهری اجرا شده که زیربنای توسعه شهری و رفاه شهروندان را فراهم کرده است.

 

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری توسعه شهری شهردار نهاوند محمد حسین پور بام نهاوند فضای گردشگری بام نهاوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: مرحله نخست مترو قم به مراحل پایانی رسیده و اگر واگن تأمین شود، آماده بهره‌برداری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محمدرضا خانی گفت: در  سال 1402 پروژه‌هایی همچون ایستگاه آتش‌نشانی مادر و ساختمان جدید شورای اسلامی شهر قم به پایان رسید.

وی از آغاز مجدد پروژه مجموعه فرهنگی ورزشی امام موسی صدر که یکی دو سال مسکوت مانده بود، خبر داد و افزود: تقاطع غیرهمسطح فردوسی صدوق با مبلغ 100 میلیارد تومان آغاز شد که سال 1403 به پایان می‌رسد.

 معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با بیان اینکه ایمن‌سازی کمربندی امام علی (ع) به مراحل نهایی رسیده است، تصریح کرد: تقاطع نیک‌اندیش نیز در سال 1402 آغاز شد و در حال اجرایی شدن است.

 محمدرضاخانی با اشاره به اینکه تقاطع غیرهمسطح نماز و شهدای پرواز در سال 1402 به بهره‌برداری رسید، گفت: اجرای بخشی از پروژه مسیر دسترسی تقاطع غیرهمسطح شهدای سلامت از دیگر اتفاقات سال 1402 بود.

 وی با تأکید بر اینکه مرحله نخست مترو به مراحل پایانی رسیده و اگر واگن تأمین شود، آماده بهره‌برداری است، ادامه داد: تملک خانه تاریخی توکلی برای احداث خانه‌موزه با هدف ارتقای فرهنگ تاریخی شهر و تقویت تاریخچه هیئت‌های مذهبی در شهر قم از دیگر اتفاقات سال 1402 بود.

 معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به پروژه پارکینگ چهل‌اختران، اذعان کرد: این طرح از اواخر سال 1401 آغاز شد، سال 1402 تملک آن به پایان رسید و عملیات عمرانی آن در روزهای ابتدایی سال جاری تمام شد.

 محمدرضاخانی با اشاره به اتمام پروژه بزرگ بلوار جعفر طیار (ع) اضافه کرد: این بلوار با 50 سال قدمت در طرح‌های توسعه شهری قم، سال 1402 به بهره‌برداری رسید که خبر خوبی برای شهروندان بود.

 وی با تأکید بر پیگیری تملک برای تعریض محور دروازه ری و بهسازی این محله بر اساس طرح تفصیلی در سال 1402 گفت: بخش مهمی از این پروژه انجام‌ شده است و سال 1403 به اتمام می‌رسد.

 معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به پروژه ساماندهی قبرستان نو و احداث باغ مزار مشاهیر، افزود: این طرح نیز سرعت خوبی داشته است و اوایل سال جاری به اتمام می‌رسد.

 محمدرضاخانی با اشاره به وجود 1029 ردیف بودجه و 2000 پروژه در بودجه 1402 شهرداری قم افزود: این پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی 90 درصدی در اختیار شهروندان قرار گرفت.

به گزارش تسنیم، خط یک متروی قم به طول 14.8 کیلومتر و 14 ایستگاه عبوری در حال احداث است. مرحله نخست خط یک مترو قم در قالب 6 ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری قرار دارد.

همچنین خط 2 مترو نیز به طول 28 کیلومتر از اراضی 560 هکتاری طرح نهضت ملی مسکن در شهرک پردیسان آغاز شده و در محدوده میدان 72 تن و بلوار شهید خداکرم به پایان می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز