Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علیرضا اتابک روز شنبه در کمیته برنامه ریزی گچساران  افزود: از این میزان اعتبارات یکهزارو ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای و سه هزار میلیارد ریال ملی استانی بوده است.

وی بیان کرد:  یکهزارو ۸۵۰ میلیارد ریال  اعتبار استانی امروز بین دستگاه های اجرایی گچساران توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتابک تصریح کرد: از این میزان اعتبارات استانی ۲۱۰ میلیارد ریال از محل استانی، ۹۸۰ میلیارد ریال درآمد حاصل از فروش نفت، ۴۴۰ میلیارد ریال از محل قانون استفاده از توازن، ۱۰۰ میلیارد ریال مالیات ارزش بر افزوده، ۸۰ میلیارد ریال راه های روستایی و ۴۰ میلیارد ریال آب روستایی و عشایری است.

وی ابراز کرد: میزان اعتبارات استانی در نظر گرفته شده نسبت با سال ۹۹بیش از ۶۲ درصد افزایش یافته است.

فرماندار گچساران گفت: اعتبارات عمرانی این شهرستان در ۲۸ فصل و ۶۰ برنامه توزیع شد.

اتابک با بیان اینکه  این میزان اعتبارات برای ۳۰۰ طرح عمرانی در نظر گرفته شده گفت: بیشترین اعتبارات امسال  مربوط به توسعه خدمات شهری و روستایی می باشد که ۴۰۰ میلیارد ریال برای این بخش در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: برای فصل  منابع آب با ۲۸۰ میلیارد ریال، حمل و نقل با ۲۴۰ میلیارد ریال، کشاورزی و منابع طبیعی ۱۱۵ میلیارد ریال ، اموزش و پرورش و  فرهنگ و هنر و ورزش همگانی با ۱۰۰ میلیارد ریال،حفظ و امنیت عمومی ۸۵ میلیارد ریال و دین و مذهب ۷۵ میلیارد ریال در نظر گرفته شد.

فرماندار گچساران گفت: همچنین از محل ارزش و افزوده هفت میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برای روستاهای بدون دهیاری در نظر گرفته شده که سهم عشایر از این میزان اعتبارات ۷۷ درصد است.

وی ادامه داد: همچنین  یکهزارو ۴۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی به طرح های این استان تخصیص داده شده است. 

اتابک گفت: امسال اعتبارات مناسبی از محل  های مختلف به طرح های این شهرستان اختصاص یافته و انتظار می رود دستگاه های اجرایی در اسرع وقت نسبت به موافقت نامه ها با سازمان برنامه ریزی و بودجه استان اقدام کنند.

وی گفت: چنانچه  دستگاه های اجرایی این شهرستان در زمینه جذب اعتبارات کم کاری کنند اعتبارات ان اداره به دستگاه های اجرایی فعال در زمینه اجرای طرح ها تخصیص خواهد یافت.

اتابک افزود: افزایش محصولات آبی، تامین آب، کاهش آلودگی، حفاظت گونه های زیستی، توسعه خدمات شهری، روستایی و عشایری، طرح هادی، توسعه راه ها، توسعه زیر ساخت های ورزشی، اصلاح شبکه برق از مهمترین طرح های در دست اجرا در گچساران است.

منتخب مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت:  تمام دولت ها در کنار افتخارات اشتباهاتی نیز داشتند و نمی‌شود در خصوص یک دولت سیاه نمایی کرد.

سید ناصر حسینی پور افزود:  موفقیت دولت ها گذشته ریشه در  مدیریت جهادی داشته است.

وی با بیان اینکه مدیران دارای کارآمد نباید بخاطر جناح های سیاسی از مسئولیت برکنار شوند گفت:  توانمندی و کارآمدی مدیران را باید مد نظر قرار داد و از آنها برای پیشرفت حوزه کاری استفاده کرد.

حسینی پور ادامه داد:  کارگروهی متشکل از  جوان برای بررسی و رصد مشکلات مناطق مختلف شهرستان تشکیل داده ام.

وی به رشد اعتبارات استان اشاره کرد و گفت: بودجه کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته ۹ هزارو ۳۲۰ میلیارد ریال بوده که امسال به ۱۴ هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال رسیده است.

حسینی پور اظهار داشت: هیچ گونه بی عدالتی در تخصیص اعتبارات گچساران در سال جاری انجام نشده است.

وی تصریح کرد: در اجرای طرح های عمرانی باید از نظرات کارشناسان مربوطه استفاده شود.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.


 

برچسب‌ها فرمانداران طرح های عمرانی اعتبارات گچساران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرمانداران طرح های عمرانی اعتبارات فرمانداران طرح های عمرانی اعتبارات گچساران میزان اعتبارات دستگاه های اجرایی نظر گرفته شده میلیارد ریال طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بروزتر ین دستگاه‌ها در اختیار شهرداری اراک است.

وی با بیان اینکه شورای ششم برنامه محور است و از انجام فعالیت سلیقه‌ای اجتناب می‌کند افزود: در این دوره شورا بر اساس برنامه امور شهری را پیگیری می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی از ایجاد مثلث حسابرسی در شهرداری خبر داد و افزود: حسابرسان داخلی در شهرداری برای جلوگیری از تخلفات داخلی فعالیت می‌کنند و در کنار ایجاد این مثلث، اداره حسابرسی داخلی نیز احیا و فعال شد و با این اقدام شاخص از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: شورا در یک اقدامی ارزشمند دیگر حسابرسی مستقل را تشکیل داد و با کمک گرفتن از اساتید خبره دانشگاهی بر مسائل مالی و اسناد شهرداری به طور دقیق نظارت می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از جمع‌آوری سه هزار و ۸۰۰ سند املاک شهرداری خبر داد و گفت: پیش از فعالیت این دوره از شورای شهر، در اراک ۶۰۰ سند به نام شهرداری ثبت شده بود که با مجموع پیگیری‌های انجام شده، امروز سه‌هزار و ۸۰۰ سند به ثبت رسیده و این اقدام ارزشمند در این دوره انجام شده است.

خسروانی ادامه داد: آغاز طرح ممیزی املاک هم از پیگیری‌های این دوره از شورای شهر است، در این طرح املاک شهرداری و شهری شناسایی، متراژ تراکم و طبقه در سامانه بارگذاری می‌شود و به این ترتیب از بروز تخلف معماری و شهرسازی جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه منبع درآمد پایدار برای شهرداری اراک از طریق طرح ممیزی املاک ایجاد شده است خاطرنشان کرد: از طریق این طرح بخشی از املاک شهرداری اراک شناسایی و بخشی از این اسناد در مرحله تهیه سند تک برگی قرار دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: این دوره از شورا ۱۷ اقدام شاخص و مهم در بخش محیط زیست انجام شده است.

خسروانی افزود: بر اساس مصوبه این دوره از شورای اسلامی شهر اراک، درآمد حاصل از عوارض آلایندگی باید به صورت مشخص تنها در بخش محیط زیست هزینه شود و شهرداری نمی‌تواند از این بودجه در بخش حقوق، هزینه و سایر موارد استفاده کند.

وی گفت: تهیه شناسنامه باغ‌های اراک، افزایش جریمه قطع غیر قانونی درخت، اجرای طرح بزرگ انتقال پساب اراک، خریداری یک‌هزار و ۸۰۰ سطل زباله مکانیزه از جمله اقدامات این دوره در بخش محیط زیست شورای شهر اراک است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه شهرداری این شهر در نوسازی و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی تحولات چشمگیری ایجاد کرده است تصریح کرد: در این دوره مدیریت شهری ۲۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال ماشین‌آلات شهرداری در سال نخست فعالیت خریداری کرد و در سال گذشته سه‌هزار میلیارد ریال و سال جاری یک‌هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی، اتمام مطالعه مدیریت پسماند اراک، لایروبی قنات‌ها، رسیدگی به وضعیت کشتارگاه اراک با اختصاص ۴۸۰ میلیارد ریال اعتبار و خریداری دستگاه پیش‌سردکن را از جمله اقدامات زیست محیطی شورا برشمرد.

وی، خریداری دستگاه سنجش آلودگی هوا با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، راه‌اندازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی و لایروبی رودخانه‌های شهری اراک و ترمیم دیواره‌های فرسوده این مکان‌ها را از دیگر اقدامات محیط زیستی در این دوره شورای اسلامی شهر اراک اعلام کرد.

کد خبر 749825

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر