Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع گفت: بزرگترین مسأله‌ای که امروز در صنعت دفاعی با آن روبرو هستیم، مسألة تحول و دگرگونی است و در واقع نوآوری‌های دفاعی، مولفه اصلی اقتدار کشور و افزایش قدرت رزم نیرو‌های مسلح است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی وزارت دفاع؛ امیر سرتیپ «امیر حاتمی» در گردهمایی جریان تحول و پیشرفت وزارت دفاع که به میزبانی موسسه تحقیقات و نوآوری دفاعی برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: جریان تحول به نوعی پیشرفت و توسعه در همه زمینه‌ها محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آغاز و تا کنون استمرار یافته و ادامه دارد گفت: در هردوره متناسب با نیاز‌های کشور مدل‌ها و الگو‌های جدیدی از تحول وپیشرفت، بازطراحی و پیاده سازی شده است و ما نیز در روند حفظ، صیانت و ارتقاء قدرت دفاعی کشور به دنبال الگو‌های جدیدی از پیشرفت در صنعت دفاعی کشور بوده ایم.

وی با بیان اینکه در برنامه ۴ ساله وزارت دفاع هر آنچه که در این بازه زمانی می‌بایست به انجام برسد، عملی و محقق شده است گفت: موارد راهبردی دیگری نیز که از دوره‌های قبل در وزارت دفاع وجود داشته و نیاز به بستری گسترده‌تر برای تحقق کامل داشته است، امروز همچنان باقی است و تدوین الگو و مدل‌های جدید در واقع تضمینی برای استمرارآن برنامه‌ها و رسیدن به دستاورد‌های گرانسنگی است که زمینه آن از قبل فراهم شده است.

امیر حاتمی الگوی طراحی شده پیشرفت و تحول در وزارت دفاع را بسیار ارزنده بر شمرد و افزود: پیشرفت از ۴۲ ساله پیش شروع شده است و هدف امروز ما از بازطراحی و ارائه الگوی تحول این است که می‌خواهیم با بحث نظری، تعریف شفاف و ضابطه‌مند از تحول، یک باور و فهم همگانی را در درجه اول در بین متخصصان صنعت دفاعی و سپس در دل سازمان‌های زیر مجموعه خود به وجود آوریم و به نقطه اشتراکی برسیم که همگان بدانند به دنبال چه هستیم، اولویت‌ها چیست؟ به کجا می‌خواهیم برسیم و بخش‌های مختلف هر سازمان چگونه باید کار کنند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه مدل غربی‌ها را الگوی پیشرفت برای خود در نظر می‌گیرند که معمولا تناسبی با شرایط بومی ندارد: گفت: تجربه ۸ سال دفاع مقدس و در ادامه تحریم‌های سنگین دفاعی کشور، ما را به مدلی از طراحی الگوی پیشرفت رساند که امروزه با تکیه بر ظرفیت دانشمندان داخلی و روش‌های مبتنی بر نیاز جمهوری اسلامی، تبدیل به یکی از قدرت‌های جهانی شده ایم.

وی در ادامه به نقل از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت تدوین الگوی پیشرفت بومی در کشور گفت: الگوهاى غربى با شرائط و مبانى و اصول خودشان، شکل پیدا کرده؛ بعلاوه اینکه در بسیاری از موارد ناموفق نیز بوده است.

امیرحاتمی با بیان اینکه الگوى پیشرفت غربى الزاماً، یک الگوى موفق و مناسب نیست ادامه داد: درست است که آن‌ها به قدرت رسیده‏اند، به ثروت رسیده‏اند؛ اما بشریت را دچار فاجعه کرده‏اند و امروز همه‏ى دنیا و همه‏ى بشریت از نتایج اقدامات آن‌ها رنج می‌برند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که به طور طبیعی دائماً در حال تغییر و تحول است تصریح کرد: بزرگترین مسأله‌ای که امروز در صنعت دفاعی با آن روبرو هستیم، مسألة تحول و دگرگونی است و در واقع نوآوری‌های دفاعی، منشأ اقتدار کشور و افزایش قدرت رزم نیرو‌های مسلح است   وی خلأ انجام بگیرد. باید فکرهاى گوناگون، اندیشه‏هاى گوناگون با آن سر و کار پیدا کنند، تماس پیدا کنند تا آنچه که محصول کار هست، یک چیز عملى و منطقى از آب در بیاید. پس جان کلام، این است که ما باید توسعه و پیشرفت را بازشناسى کنیم، و ببینیم برای بدنه دفاعی کشور پیشرفت مناسب و اولویت چیست و الزامات آن کدامند و این الگوی طراحی شده را دائما مورد بازنگری قرار دهیم.

وزیر دفاع با بیان اینکه تغییر، ایجاد هر چیزی است که با گذشته تفاوت داشته باشد، اما نوآوری اتخاذ ایده‌هایی است که برای مجموعه وزارت دفاع جدید و مناسب است گفت: برای رسیدن به اقتدار آتی ناچاریم اهداف «شدن» را به اهداف «ماندن» در تراز جهانی تغییر دهیم و برای این موضوع باید از ظرفیت نخبگی کشور به درستی استفاده کنیم.   بیشتر بخوانید: اعطای «نشان شفا» به مدافعان سلامت نیرو‌های مسلح     انتهای پیام/ برچسب ها: وزیر دفاع صنعت دفاعی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر دفاع صنعت دفاعی نیرو های مسلح صنعت دفاعی دفاعی کشور وزارت دفاع وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معلم مهم‌ترین و به عبارتی گرمترین و انسانی‌ترین عنصر در نظام آموزشی کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجت‌الاسلام علی لطیفی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم بزرگداشت مقام معلم که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم همه ما توانسته باشیم تا آنچه بر عهده ما گذاشته شده، به شایستگی انجام دهیم و معلمان خوبی برای اعتلای کشور باشیم.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه معلمان در تربیت آینده‌‎سازان مملکت، افزود: مقام و جایگاه معلمی در کشور به گونه‌ای است که آن را با هیچ مقام و جایگاهی نمی‌توان تغییر داد. پایه شخصیتی و هویتی دانش‌آموزان در مدارس شکل می‌گیرد که نشان از اهمیت شغل معلمی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به دیدار روزهای اخیر رهبر انقلاب با معلمان عنوان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با فرهنگیان به نکته مهمی اشاره فرمودند مبنی بر اینکه مهم‌ترین سرمایه هر کشور، نیروی انسانی است که به دست معلمان پرورش پیدا می‌کند.

لطیفی با بیان اینکه معلم مهم‌ترین عنصر و به عبارتی گرم‌ترین و انسانی‌ترین عنصر در نظام آموزش و پرورش است، گفت: ما اگر در نظام تعلیم و تربیت مؤلفه‌های مختلفی از جمله محیط یادگیری و کلاس درس و کتب درسی داشته باشیم در بین همه عناصر، مؤلفه مهمی که می‌تواند حاصل جمع همه مؤلفه‌های دیگر باشد، معلم است.

وی ادامه داد: تربیت امری انسانی است و این امر در درجه اول توسط معلم رقم می‌خورد؛ زیرا معلمان در مواجهه با دانش‌آموزان حال و هوای آنان را درک کرده و متوجه می‌شود که چگونه باید با آنان رفتار کرده یا مطالب درسی را به آنان بیاموزند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با یادآوری اینکه تربیت با نوشتن یک کتاب یا ساختن مدرسه اتفاق نمی‌افتد، گفت: بلکه این مهم با تلاش معلمان باانگیزه، شاداب و پرهیزکار و بانشاطی حاصل می‌شود که دانش‌آموزانی باهویت، بانشاط، عالم و دانشمند پرورش می‌دهند. اگر از تحول در آموزش و پرورش صحبت می‌کنیم، نقطه کانون این تحول قطعاً معلمان هستند.

کد خبر 750871

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • آخرین تحولات اوکراین| درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو
  • تحولات اوکراین| امکان درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو