Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «چودری منیب الحق» روز شنبه با حضور در خانه فرهنگ کشورمان در شهر «لاهور» به عنوان قلب فرهنگی پاکستان با «جعفر روناس» رئیس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد و درباره موضوعات مختلف از جمله راه‌های تعمیق مناسبات فرهنگی، هنری، اقتصادی و سیاسی به تبادل نظر پرداخت.

وی با اشاره به جایگاه ممتاز جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی پاکستان گفت: فرهنگ و زبان ما در ایالت پنجاب و پاکستان برگرفته از ایران است به همین دلیل است که مسلمانان پاکستانی علاقه وافری به مردم و ملت ایران دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاستمدار جوان پاکستانی با بیان ظرفیت‌های قابل توجه در همه زمینه‌ها بین دو کشور همسایه، بر استفاده بهینه از فواید همسایگی تاکید کرد و افزود: از یک سو پاکستان از زیبایی‌های منحصر طبیعی و بکر برخوردار است و از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران نیز دارای مکان‌های تاریخی و باستانی فراوان است. در همین راستا در صورت برنامه ریزی‌های دقیق و فراهم شدن تسهیلات لازم از سوی دو کشور، مردم ایران و پاکستان میتوانند از جاذبه‌های توریستی دو کشور حداکثر استفاده را ببرند.

رئیس خانه فرهنگ ایران در لاهور نیز با بیان اینکه ریشه‌های فرهنگی بین دو کشور بسیار پررنگتر از ریشه‌های سیاسی و اقتصادی است، گفت: با توجه به ظرفیت‌های غنی که بین دو کشور همسایه و برادر وجود دارد، جمهوری اسلامی ایران و پاکستان می‌توانند برای رسیدن به اهداف مشترک فرهنگی در منطقه و بین المللی مکمل یکدیگر باشند.

جعفر روناس به قدمت چند دهه فعالیت‌های فرهنگی و هنری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پرداخت و اظهار داشت: خانه فرهنگ ایران در طی این سال‌ها سعی کرده است به عنوان پل ارتباطی بین ایران و پاکستان عمل کند در همین راستا برنامه های مختلفی را با همکاری سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی در شهر لاهور و یا به صورت مستقل راه‌اندازی و برگزار می‌کند.

وی در ادامه با تشریح ساختار دولتی و حکومتی جمهوری اسلامی ایران گفت: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) و رای اکثریت مردم انقلابی ایران به نظام جمهوری اسلامی ایران در همه پرسی، مردم سالاری دینی در ایران بنا نهاده شد. در همین راستا مردم ایران هر چهار سال یکبار با شرکت در انتخابات، رئیس جمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را با رای مستقیم خود انتخاب می‌کنند.

برچسب‌ها لاهور جمهوری اسلامی ایران پاکستان خانه فرهنگ ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لاهور جمهوری اسلامی ایران پاکستان لاهور جمهوری اسلامی ایران پاکستان خانه فرهنگ ایران جمهوری اسلامی ایران خانه فرهنگ دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در اجلاس ایران و آفریقا و بازدید از نمایشگاه اسکپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌ در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • آماده تبادل ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های ایران باکشورهای آفریقایی هستیم
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند