Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:43:59 GMT

معرفی یک جراح قلب خوب

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۵۹۷۷

معرفی یک جراح قلب خوب

از آنجا که قلب مهمترین عضو بدن انسان محسوب می شود لذا در زمان نیاز باید به متخصص دسترسی راحتی داشت از این رو سایت پی جو اقدام به معرفی جراح قلب حاذق نموده تا هموطنان در زمان نیاز بتوانند با خیال راحت و بدون مشکل به بهترین پزشکان و متخصصان دسترسی راحتی داشته باشند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام سایت پی جو، افرادی که بر اثر استرس، اضطراب یا موارد ارثی یا دیگر موارد در ناحیه قلب و قفسه سینه خود احساس درد دارند ابتدا به متخصص قلب مراجعه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصص قلب برای تشخیص بیماری و روش درمان آن اقدام به تجویز آزمایشات و تست می کند که پس از مشاهده نتایج آنها می تواند علت بیماری و میزان پیشرفت آن را تشخیص دهد و با توجه به وضعیت بیمار راههای درمان را بررسی نموده و بهترین روش را انتخاب کند.

گاهی روش درمان جوابگوی بیمار نیست و لزوما راهی جز جراحی قلب باقی نمی ماند. جراح قلب از جمله جراحی های بسیار سخت و تخصصی است و از آنجا که قلب مهمترین عضو بدن انسان محسوب می شود لذا جراحی آن نیاز به تجربیات فراوان و تخصص زیادی دارد. جراحی قلب به جراحی قلب و عروق نیز شهرت دارد و شامل طیف وسیعی از بیماری و نارسایی های قلبی تا آمبولی ریوی و سرطان می شود.

جراح قلب در روش های پیچیده ای مانند پیوند قلب و ریه نیز تخصص دارند.

جراح قلب قبل از شروع جراحی بین دو تا سه سال آموزش بورسیه و دریافت مدرک، به عنوان یک جراح عمومی شناخته می شود و پس از گذراندن دوره های تخصصی تر و تجربیات فراوان به یک جراح قلب و عروق مبدل می شود.

جراحی قلب روش های زیادی دارد که بستگی به نوع بیماری و وضعیت بیمار از طرف جراح قلب مشخص می شود که شامل موارد زیر می باشد:

o جراحی رباتیک

o جراحی به روش باز

o آندوسکوپی

جراحی به روش باز زمانی امکان پذیر است که بتوان به محل آسیب دیدگی دسترسی داشت اما در روش جراحی آندوسکوپی و رباتیک تنها با یک یا چند برش کوتاه می توان اقدام به عمل جراحی کرد و البته که زمان بهبودی بیمار نیز کوتاه تر خواهد بود.

برای انجام جراحی قلب لازم است تا بیمار با توجه به تشخیص متخصص از مدتی قلب در بیمارستان بستری شده تا وضعیت وی مورد بررسی قرار گیرد.

چنانچه بیمار تحت جراحی عمل باز قرار گیرد از آنجا که برش بزرگی در بدن وی صورت گرفته نیاز به دوره درمان بیشتری خواهد داشت که لازم است تا پس از انجام جراحی قلب مدتی را در بیمارستان تحت نظر جراح و متخصص قلب باشد. برای یافتن جراح قلب و عروق در اهواز ، متخصص قلب و عروق در کرمان و سایر شهرهای ایران به سایت پی جو مراجعه فرمایید.

موارد منع در جراحی قلب:

   تمامی عمل های جراحی همراه با خطراتی خواهد بود که این خطرات با توجه به وضعیت بیمار متفاوت است. از این رو تمامی بیمارانی که باید جراحی قلب انجام دهند مورد ارزیابی دقیقی قرار می گیرند و جراح قلب پس از بررسی ارزیابی ها و اطمینان از ضریب خطر پایین، اقدام به جراحی می نماید. زیرا جراحی قلب می تواند روی سیستم و سایر اندام های حیاتی بدن بیمار تاثیرات منفی بر جای بگذارد. همچنین احتمال خونریزی های بعد از عمل، عفونت و خطرات بیهوشی نیز جزیی از آن محسوب می شود.

خطرات ناشی از جراحی قلب عبارتند از:

نارسایی حاد کلیه

سکته

نارسایی قلبی

ترومبوز ( لخته شدن خون وریدی)

ایسکمی روده ( اختلال در جریان خون )

آریتمی ( ریتم غیرطبیعی قلب )

آسیب ایسکمیک قلب ( اختلال در جریان خون )

حمله قلبی

ارزیابی وضعیت بیمار قبل از جراحی قلب

معرفی بهترین جراح قلب:

   در زمان وقوع علائم درد و ناراحتی در ناحیه قلب بیشتر افراد فرصت و زمان لازم برای یافتن متخصص خوب را ندارند زیرا باید با شتاب خود را به متخصص قلب برسانند و از آنجا که قلب مهمترین عضو بدن انسان محسوب می شود لذا در زمان نیاز باید به متخصص دسترسی راحتی داشت از این رو سایت پی جو اقدام به معرفی جراح قلب حاذق نموده تا هموطنان در زمان نیاز بتوانند با خیال راحت و بدون مشکل به بهترین پزشکان و متخصصان دسترسی راحتی داشته باشند و تست ها و آزمایشات خود را انجام دهند.

افرادی که دچار ناراحتی های قلبی هستند و باید به دفعات به پزشک متخصص مراجعه نمایند نیز می توانند از این امکان فراهم شده، استفاده نمایند و با مراجعه به سایت پی جو به بهترین جراحان قلب دسترسی داشته و از طریق آنلاین سایت پی جو بتوانید با آنها مشاوره نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جراح قلب پزشک متخصص قلب دسترسی راحتی زمان نیاز محسوب می شود وضعیت بیمار سایت پی جو قلب و عروق متخصص قلب جراحی قلب جراح قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۵۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یاهو لایف یافته‌های این بررسی که در نشریه «سالنامه‌های پزشکی داخلی» منتشر شده است، نشان داد که هم بیماران مرد و هم بیماران زنی که پزشکان زن آنها را درمان کرده بودند، به طور کلی کمتر در معرض خطر مرگ قرار گرفته بودند و میزان بستری شدن دوباره ۳۰ روزه آنها کمتر بود.

نکته جالب این بود که این اثر مثبت درمان شدن به‌وسیله پزشکان زن در بیماران زن به خصوص آنهایی که دچار بیماری شدید بودند، بارزتر بود.

این بررسی در یک نمونه شامل بیش از ۷۰۰۰۰۰ بیمار ۶۵ ساله و بالاتر تحت پوشش بیمه سالمندان در آمریکا انجام شد که در فاصله سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ بستری شده بودند و به‌وسیله «پزشکان بیمارستانی»، پزشکانی که فقط در بیمارستان طبابت می‌کنند، درمان شده بودند.

آتسوشی میاواکی، یکی از نویسندگان مقاله این مطالعه و مدرس در دانشکده پزشکی دانشگاه توکیو دراین‌باره گفت: «به نظر ما، پزشکان زن ممکن است نسبت به پزشکان مرد در ایجاد ارتباط با بیماران زن و ارتباط مؤثر با کل بیماران بهتر عمل کنند که منجر به توافق بیشتر بیمارانشان با آنها در مورد توصیه‌های ارائه‌شده می‌شود.» به گفته او، همچنین، پزشکان زن ممکن است نسبت به پزشکان مرد در ارزیابی علائم و بیماری در بیماران زن «سوگیری» (bias) کمتری داشته باشند. این سوگیری کمتر این امکان را ایجاد می‌کند که پزشکان زن زودتر متوجه تغییر حال زنان دچار بیماری شدید شوند.

پژوهش‌های پیشین هم این یافته‌ها را تایید می‌کنند

این اولین بررسی نیست که نشان می‌دهد جنسیت پزشک می‌تواند بر کیفیت مراقبت از بیمار تأثیر بگذارد. یک بررسی دیگر که نتایج آن در دسامبر ۲۰۲۱ در نشریه «جراحی جاما» (JAMA Surgery) منتشر شد، نشان داد نتایج درمان بیماران زن هنگامی که پزشکان مرد مسئول مراقبت از آنها بودند، بدتر بود، اما برعکس هنگامی که مردان به‌وسیله پزشکان زن درمان می‌شدند، نتایج درمانی بدتر نبود.

یک بررسی دیگر در سال ۲۰۱۸ نشان داد که پزشکان مرد خطر سکته مغزی را در بیماران زن دست‌کم می‌گیرند، درحالی‌که پزشکان زن در ارزیابی خطر سکته مغزی در زنان به خوبی عمل می‌کنند. و یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ که در ژورنال «پزشکی داخلی جاما» (JAMA Internal Medicine ) منتشر شد نشان داد که پزشکان زن در مقایسه با پزشکان مرد بیشتر به راهنماهای بالینی و طبابت مبتنی بر شواهد علمی پایبند هستند.

رویکردهای پزشکان زن و مرد در مراقبت از بیماران چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

میاواکی می‌گوید که بر اساس تحقیقات قبلی در این زمینه، دلایل متعددی وجود دارد که باعث می‌شود بیماران زن در مقایسه با پزشکان زن توسط پزشکان مرد متفاوت رفتار کنند، ازجمله چالش‌های ارتباطی و سوگیری‌های جنسیتی در ارزیابی شدت علائم یا یک بیماری.

یکی دیگر از عوامل ارجاعات میاواکی، آموزش پزشکی است: «آموزش پزشکی محدود در زمینه مسائل بهداشتی زنان در برنامه‌های درسی دوره پزشکی عمومی ممکن است این مشکلات را تشدید کند. با توجه به این الگوی سنتی در آموزش پزشکی، ممکن است به ویژه پزشکان مرد درک محدودی از مسائل خاص زنان داشته باشند.»

دکتر جنیفر ویدر، کارشناس سلامت زنان می‌گوید که از یافته‌های این بررسی تعجب نکرده است. او می‌گوید: «وجود سوگیری جنسیتی و نابرابری جنسیتی مدت‌هاست که در حوزه مراقبت‌های بهداشتی ثابت شده‌اند.»

او می‌گوید: «بررسی‌های گذشته نشان داده‌اند که نگرانی‌های بیماران زن با احتمال بیشتری به‌وسیله پزشکانشان نادیده گرفته می‌شوند، همچنین با احتمال بیشتری ممکن است درد آنها دست‌کم گرفته شود و علائم قلبی آنها به اندازه بیماران مرد جدی شمرده نشود. پزشکان زن به طور میانگین کمتر احتمال دارد که علائم بیماران زن را نادیده بگیرند و درنتیجه معاینه و آزمایش‌های بیشتری انجام می‌دهند.»

بر اساس بررسی که در سال ۲۰۲۰ در «ژورنال پزشکی نیوانگلند» منتشر شد، پزشکان زن مسئول مراقبت‌های اولیه (PCPs) در مقایسه با مردان همردیفشان زمان بیشتری را در هر ویزیت با بیماران مرد و زن صرف می‌کنند و این رویه به کاهش درآمد آنها هم می‌انجامد. پژوهشگران نوشتند: «مطالعات دیگر نشان داده‌اند که پزشکان زنان مسئول مراقبت‌های اولیه ممکن است از این زمان اضافی برای گرفتن تاریخچه کامل‌تر بیمار، مشارکت در تصمیم‌گیری مشترک با بیمار، ارائه توضیحات دقیق‌تر به بیمار و استفاده از رویکردهای ارتباطی مبتنی بر شواهد و بیمار-محور استفاده کنند.»

دکتر ارغوان سالس، دانشیار بالینی پزشکی در دانشگاه استنفورد می‌گوید که پژوهش‌های مربوط به دهه‌های قبل نشان می‌دهند که پزشکان زن بیشتر در مورد شرایط اجتماعی و سایر عواملی که ممکن است بر سلامت افراد تأثیر بگذارند، سؤال می‌کنند. همچنین آنها از بیماران می‌پرسند که آیا داروهای خود را مصرف می‌کنند یا نه.

او می‌گوید: «پزشکان زن به احتمال زیاد رویکردی مشارکتی نسبت به بیمارانشان دارند. آن‌ها به احتمال زیاد در مورد مراقبت از بیمار خود با متخصصان مشورت می‌کنند. این رفتارها حکایت از آن دارد که پزشکان زن طرحی برای بهینه سازی مراقبت از بیمارانشان دارند و اینکه آنها اعتقاد دارند که هر فردی همیشه همه چیز را نمی‌داند. پزشکان زن با انجام این کارها مراقبت‌های مناسبت‌تری را به بیماران ارائه می‌دهند.»

آیا بیماران با پزشکان زن راحت‌تر صحبت می‌کنند؟

خانم میاواکی، سرپرست این پژوهش، بر اساس تجربیات خود به عنوان یک پزشک معتقد است که چنین است. او می‌گوید: «برای برخی از بیماران زن ممکن است صحبت کردن در ارتباط با مسائل مربوط به سلامت زنان - مانند مشکلات کلیه و مجاری ادرای و بیماری‌های زنان و پستان - با یک یا انجام معاینات مربوط به بخش‌های خصوصی بدن را از یک به‌وسیله پزشک زن راحت‌تر باشد. همچنین مشخص است که پزشکان زن تمایل به داشتن الگوهای ارتباطی دارند که برای همدلی با بیماران ارزش قائل هستند.»

دکتر آلیسون هاینن، استادیار پزشکی بیمارستانی در کالج پزشکی بیلور در تگزاس با این نظر موافق است و می‌گوید: «به راحتی می‌توان دید که بیماران ممکن است احساس راحتی بیشتری در به اشتراک گذاشتن اطلاعات حساس با پزشکی داشته باشند که به نظر آنها بیشتر شبیه خودشان است و می‌تواند نگرانی‌هایشان را در سطحی شخصی‌تر درک کند.»

آیا زنان باید به دنبال پزشکان زن باشند؟

هاینن می‌گوید که بسیاری از بیماران زن در حال حاضر این کار را انجام می‌دهند زیرا به دلایل مختلف با پزشک زن احساس راحتی بیشتری می‌کنند. هاینن می‌گوید: «به نظر من مهم‌ترین ویژگی‌ای که باید هنگام انتخاب پزشک به دنبال آن باشید، این است که پزشک صرف نظر از جنسیت خودش یا جنسیت شما، به نگرانی‌هایتان گوش دهد و به اندازه کافی به آنها رسیدگی کند.»

کد خبر 846773 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها جنسیت خبر مهم پزشکی

دیگر خبرها

  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • راهنمای استفاده از اکشن باتن در آیفون ۱۵ پرو