Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد اخلاق حوزه گفت: دیوار زندگی را صاف و درست بسازید که اگر با رفتار و اخلاق درست و پاک بسازید سرانجام آن قصری در بهشت می شود.

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله محمدعلی جاودان، استاد اخلاق حوزه علمیه، در جلسه درس اخلاق خود گفت: ما انسان‌ها پس از مرگ سفر دور و درازی در پیش داریم.

وی افزود: قرآن کریم می‌فرماید که برای این مسیر ساختمانی را برای انسان در نظر گرفته‌ است، بهترین ساختمان وجودی را در اختیار انسان قرار دادند که هیچ کم‌وکسری ندارد کاملاً آماده طی کردن این راه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله جاودان با استناد به آیه دیگری از قرآن کریم، عنوان کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید ای انسان تو با مشقت به سوی خدا سیر می‌کنی اما توانایی و لوازم کافی را برای این مسیر داری.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: اکثر ما انسان‌ها ساختمان وجودی و توانایی هایی را که خداوند در اختیار ما قرار داده خراب می‌کنیم. وی بیان کرد: ما انسان ها تا ملاقات پروردگار خود مسیری را طی می‌کنیم که کیفیت آن در اختیار ما است تمام زندگی و رفتارهای ما در پیمودن این راه است که ممکن است ما را به آتش جهنم یا بهشت برساند.

آیت الله جاودان با بیان اینکه مرگ انسان عصاره زندگی او است، اظهار کرد: اگر زندگی پاک و همراه با اعمال صالح باشد عصاره آن نیکی و خوشبختی و سعادت است، سررشته آینده این راه به کیفیت پیمودن آن است. وی  با بیان اینکه قرآن کریم می‌فرماید شما هر روز هر طور زندگی کنید یک امام دارید، گفت: آخرت شما بستگی به چگونگی امامی دارد که انتخاب کردید اگر امام حق انتخاب کرده باشید ثمره این زندگی و این مسیر حق خواهد بود.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه هر لحظه زندگی شما همچون دیواری است که آجرهای آن را یکی یکی پس‌از دیگری می‌چینید، ابراز کرد: اگر به این دیوار لطمه نزنید به سرانجام می‌رسد اما وقتی دروغ می‌گویید یا بر خلاف رضایت خدا پدر و مادر را آزار می‌دهید دیوار سعادت زندگی شما از بین می‌رود.

آیت الله جاودان افزود: دیوار زندگی را صاف و درست بسازید و خراب نکنید اگر با رفتار و اخلاق درست و پاک بسازید سرانجام آن قصری در بهشت می‌شود.

وی با بیان اینکه هر کس ظلم کند بعد مرگ به ظلمت کده می‌رود، اظهار کرد: ما بخواهیم یا نخواهیم زندگی پیمودن یک راه است که درنهایت ملاقات خدا را دربردارد که یا رحمت یا غضب او را مشاهده خواهیم کرد کسی که خوب عمل کرد همه رحمت را می‌بیند و کسی که بد عمل کرد غضب را دریافت می‌کند.

استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: اراده جوان از اراده یک انسان پیر بیشتر و پایدارتر است شما جوانان تلاش کنید که با یک زندگی پاک خوشبختی ابدی را به دست آورید و تمام خط زندگی خود را در مسیر پاکی قرار بدهید.

منبع: رسا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آیت الله جاودان زندگی ملاقات خدا حوزه علمیه آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله رضا رمضانی در سلسله جلسات انسان اخلاقی در دعای مکارم الاخلاق امام سجاد (ع) با عنوان «قرار معنوی» که در مسجد آفخرا رشت برگزار شد، اظهار کرد: نگاه ما نسبت به صحیفه سجادیه باید یک نگاه تربیتی باشد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه صحیفه سجادیه یک دستگاه تربیتی است، تصریح کرد: وقتی اسلام را مورد مطالعه قرار می‌دهیم می‌بینیم که می‌خواهد انسان را یک انسان اخلاقی تربیت کند.

وی با بیان اینکه انسان اخلاقی به معنای این است که با همگان ارتباطی معنادار و مبنایی دارد، افزود: اخلاقی که در دین مورد تاکید قرار گرفته به تمام ساحت زندگی انسان توجه می‌کند.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه انسان باید خود را تربیت کند و بردبار و خوش اخلاق باشد، اضافه کرد: ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد و در جامعه یک زندگی مومنانه خواهد داشت.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) اضافه کرد: در دعای مکارم الاخلاق از خداوند ایمان از نوع کامل آن را درخواست می‌کنیم زیرا اگر ایمان نباشد زندگی بی‌هدف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه انسان اخلاقی در زندگی دارای هدف است و زندگی مومنانه جامعه را امن می‌کند، تصریح کرد: وجود برخی مشکلات در جامعه نشان می‌دهد که ایمان به طور کامل در زندگی برخی‌ها وارد نشده است.

وی با بیان اینکه انسان باید اعمال و رفتار خود را محاسبه کند، تصریح کرد: همه امور زندگی را نباید در این دنیا قرار دهیم و نگاه گذری باید نسبت به این حوزه وجود داشته باشیم.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه حیات زندگی انسان در آخرت است و آخرت به اراده خود انسان ساخته می‌شود، افزود: دعا فقط برای خواندن نیست بلکه باید با همان هدف، خود را تربیت کنیم.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه دعای مکارم الاخلاق دستگاه تربیتی است که انسان در مقام عمل برای امور صالح قرار گرفته است، اظهار کرد: فقر و غنا می‌تواند انسان را به کفر و یا حقیقت ایمان برساند.

کد خبر 6095727

دیگر خبرها

  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • گربۀ محله مهم است
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • طنین زنگ سپاس معلم در مدارس آبادان