Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که 28 خردادماه سال جاری برگزار شد، با کسب بیش از 18 میلیون رأی از سوی مردم به‌عنوان هشتمین رئیس‌جمهور ایران انتخاب شد.

روسای جمهور، رهبران، سران و مقامات خارجی پس از اعلام نتایج اولیه رأی‌گیری و قطعی شدن انتخاب سید ابراهیم رئیسی به ریاست قوه مجریه کشورمان، طی تماس تلفنی و یا پیام به وی تبریک گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شخصیت‌های جهانی که تاکنون پیروزی رئیس‌جمهور منتخب را تبریک گفتند به شرح زیر است:/تسنیم

ردیف

نام

سمت

1

ولادیمیر پوتین

رئیس جمهور روسیه

2

برهم صالح

رئیس جمهور عراق

3

عمران خان

نخست وزیر پاکستان

4

مصطفی الکاظمی

نخست وزیر عراق

5

فائق زیدان

رئیس شورای عالی قضایی عراق

6

صالح بن حبتور

نخست وزیر دولت نجات ملی یمن

7

محمود عباس

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین

8

شیخ اکرم الکعبی

دبیرکل جنبش نجباء عراق

9

سید حسن نصرالله

دبیرکل حزب‌الله لبنان

10

سید عمار حکیم

رهبر جریان حکمت ملی عراق

11

مسرور بارزانی

رئیس دولت منطقه کردستان عراق

12

الهام علی‌اف

رئیس جمهور آذربایجان

13

شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان

رئیس دولت امارات

14

سلطان هیثم بن طارق

پادشاه عمان

15

رجب طیب اردوغان

رئیس جمهور ترکیه

16

شیخ نواف الاحمد الصباح

امیر کویت

17

نیکول پاشینیان

کفیل نخست وزیری ارمنستان

18

رام نات کوویند

رئیس جمهور هند

19

ناریندرا مودی

نخست وزیر هند

20

بشار اسد

رئیس جمهور سوریه

21

عبدالله عبدالله

رئیس شورای عالی مصالحه افغانستان

22

نیچروان بارزانی

رئیس منطقه کردستان عراق

23

«الکساندر لوکاشنکو»

رئیس جمهور بلاروس

24

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی

امیر قطر

25

امامعلی رحمان

رئیس جمهور تاجیکستان

26

قاسیم ژومارت توقایف

رئیس جمهور قزاقستان

27

شی جین پینگ

رئیس جمهور چین

28

میشل عون

رئیس جمهور لبنان

29

قربان بردی محمد اف

رئیس جمهور ترکمنستان

30

محمد اشرف غنی احمدزی

رئیس جمهور افغانستان

31

محمد سانوسی بارکیندو

دبیرکل اوپک

32

ولادیمیر نوروف

دبیرکل سازمان همکاری شانگهای

33

نیکولاس مادورو

رئیس جمهور ونزوئلا

34

الکسندر فان در بِلِن

رئیس جمهور اتریش

35

سیریل راماپوزا

رئیس جمهور آفریقای جنوبی

36

مون جائه این

رئیس جمهور کره جنوبی

37

سهله ورک زوده

رئیس جمهور اتیوپی

38

گوتابایا راجاپاکسا

رئیس جمهور سریلانکا

39

نانا اددو دانکوا اکوفو اددو

رئیس جمهور غنا

40

عبدالله دوم

پادشاه‌ اردن هاشمی

41

گای پارملین

رئیس جمهور سوئیس

انتهای پیام/

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیسی سران کشورهای جهان رئیس جمهور نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۶۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد

شبکه هفت رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه گزارش داد که بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی افراطی این رژیم تهدید به توقف انتقال وجوه به تشکیلات خودگردان فلسطین کرد و خواستار قطع کامل روابط با آن شد. او در عین حال از سرویس جاسوسی این رژیم (موساد) خواست تا رهبران جنبش حماس را ترور کرده و نوار غزه را به طور کامل نابود کند.

به گزارش ایسنا، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی در یک سری پست در پلتفرم «X» پس از آنکه رسانه‌های عبری زبان جزئیات یک ابتکار عمل اشغالگران را که توسط تیم مذاکره کننده (شامل موساد، شین بت و ارتش) به شورای جنگ ارائه شده بود، فاش کردند عصر پنجشنبه خواستار ترور رهبران حماس شد.

اسموتریچ گفت: زمان آن فرا رسیده است که موساد به انجام کاری که برای آن آموزش دیده، بازگردد، رهبران حماس را در سرتاسر جهان نابود کند و درگیر مذاکراتی که غیرمسؤولانه انجام می‌شود و به امنیت اسرائیل آسیب می‌زند، نشود.

وزیر تندرو و رئیس حزب «صهیونیسم مذهبی» با ابراز مخالفت با هرگونه مذاکره با حماس در مورد تبادل اسرا، گفت: از این پس باید با حماس فقط با گلوله و بمب صحبت کنیم.

براساس گزارش روسیا الیوم، وی خواستار تهاجم به رفح در جنوب نوار غزه با سرعت بیشتر و به شکل قدرتمندتر و ادامه تهاجم در سراسر نوار غزه تا نابودی کامل آن شد».

اسموتریچ همچنین خاطرنشان کرد: «تشکیلات خودگردان فلسطین در حال تلاش برای صدور حکم بازداشت بین‌المللی علیه شخصیت‌های بلندپایه اسرائیل، سربازان و افسران ارتش اسرائیل است و با سازمان‌های فلسطینی و بین‌المللی برای جلوگیری از صادرات تسلیحات به اسرائیل برای توقف جنگ غزه همکاری می‌کند.»

وزیر دارایی دولت اشغالگر همچنین در واکنش به اقدام تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار قطع کامل روابط با رام‌الله و تلاش برای سرنگونی دولت فلسطین شد.

وی در نامه‌ای به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: این روزها، تشکیلات خودگردان فلسطین در دادگاه کیفری بین‌المللی در لاهه برای صدور حکم بازداشت شخصیت‌های بلندپایه اسرائیل تلاش می‌کند، این اقدامی خطرناک، بی‌سابقه و به منزله عبور از خطوط قرمز است.

اسموتریچ ادامه داد: تشکیلات خودگردان فلسطین شجاعت خود را از پشت کردن و آنچه آمریکا در زمینه حقوقی با اعمال تحریم‌ها علیه شهرک نشینان و ظاهراً ارتش اسرائیل انجام می‌دهد و نیز از اظهارات و مواضع کشورهای اروپایی در رابطه با جنگ غزه می‌گیرد.

وی افزود: «از شما (نتانیاهو) می‌خواهم به همه نهادهای بین‌المللی و هماهنگ‌کننده دولت اسرائیل در مناطق اطلاع دهید تا به طرف‌های فلسطینی که با آنها در ارتباط هستند، اطلاع دهند که من سربازان و افسران ارتش اسرائیل را رها نخواهم کرد و به بقای قدرت متخاصم که آنها و امنیت اسرائیل را در معرض خطر قرار می‌دهد، کمک نخواهم کرد.»

ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به تصمیم واشنگتن در مورد گردان «نتسح یهودا» از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم خواست تا جلسه کابینه امنیتی - سیاسی را به منظور اعمال تحریم‌ها علیه تشکیلات خودگردان تشکیل دهد.

رسانه‌های عبری زبان روز شنبه گزارش دادند که واشنگتن قصد دارد در روزهای آینده گردان نتسح یهودا در ارتش اسرائیل را به دلیل نقض حقوق بشر و حملات علیه فلسطینیان در کرانه باختری تحریم کند.

این تحریم‌ها شامل ممانعت از دریافت سهمی از کمک‌های آمریکایی به ارتش اشغالگر و یا شرکت در آموزش مشترک با ارتش آمریکا از جانب این واحد نظامی است. این واحد نظامی در کرانه باختری متمرکز است و شامل شهرک نشینان تندرویی است که در هیچ واحد رزمی دیگری در نیروهای ارتش اشغالگر پذیرفته نشده‌اند.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده، پیشتر گفته بود که تصمیماتی در رابطه با نقض حقوق بشر توسط اسرائیل بر اساس قوانین (قانون لیهی) اتخاذ کرده است که ارائه کمک نظامی به افرادی را که مرتکب نقض حقوق بشر می‌شوند، ممنوع می‌کند.

قوانین لیهی که توسط سناتور آمریکایی پاتریک لیهی در اواخر دهه ۱۹۹۰ تهیه شد، کمک نظامی به افراد یا واحدهای نیروی امنیتی را که مرتکب نقض جدی حقوق بشر می‌شوند، ممنوع می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی: خیزش دانشجویان غربی حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • رئیسی روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد