Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@23:09:30 GMT

خداحافظی با قاچاق دستگاه‌ها، از اسکنر تا تبلت

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۶۹۹۲

خداحافظی با قاچاق دستگاه‌ها، از اسکنر تا تبلت

پس از آغاز فرآیند رجیستری برای ساعت‌های هوشمند سیم‌کارت‌خور از امروز، رجیستری پی‌دی‌ای، رجیستری اسکنر و مبدل از ۱۹ تیر و تبلت از اول مرداد انجام می‌شود و مصرف‌کنندگان تا پیش از تاریخ‌های اعلامی باید نسبت به فعال‌سازی این دستگاه‌ها اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، جلسه مشترک انجمن واردکنندگان موبایل با ذی‌نفعان دولتی به منظور بررسی و تسهیل فرآیند واردات قانونی موبایل‌واره‌ها در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام انجمن موبایل، ماهانه ۳۰ میلیون دلار برای تامین بازار موبایل‌واره‌های کشور نیاز است و شرکت‌های قانونی تا پایان سال به ۲۵۰ میلیون دلار برای تامین کامل این بازار نیاز خواهند داشت. 

در این جلسه مقرر شد تا با همکاری بانک مرکزی، تخصیص ارز لازم برای ثبت سفارش‌های موبایل‌واره‌های تسریع شود تا در تامین این‌کالاها پس از اجرای طرح، اخلالی صورت نگیرد. همچنین تسریع و تسهیل در فرایند ثبت سفارش و اصلاح رویه‌ها در جهت سرعت بخشیدن به روند تامین موبایل‌واره‌ها توسط شرکت‌های خصوصی، یکی دیگر از خواست‌های انجمن در این جلسه بود.

ساعت‌های هوشمند سیم‌کارت‌خور (به جز esim) از امروز ۱۲ تیر ، پی‌دی‌ای، اسکنر و مبدل از ۱۹ تیر و احتمالا تبلت از اول مرداد مشمول طرح رجیستری خواهند شد و توصیه می‌شود مصرف‌کنندگان تا پیش از تاریخ‌های اعلامی نسبت به فعال‌سازی دستگاه‌های فوق اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح رجیستری موبایل در ایران موبایل واره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۶۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود

سرهنگ ابراهیمی پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی باعث اخلال در عرضه تولیدات داخلی و نابسامانی در بازار می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ماموران پلیس آگاهی، یگان امداد و کلانتری ۱۱ حین گشت‌زنی در محور‌های مواصلاتی هشترود و سطح شهر به حرکات راننده یک دستگاه خودرو روا و یک دستگاه وانت مشکوک شده و برای بررسی آنها را متوقف کردند افزود: در بازرسی از این خودروها ۲ هزار و ۹۷ قوطی انواع نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق کشف شد.

فرمانده انتظامی هشترود از توقیف خودرو‌های مورد نظر و معرفی رانندگان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی خبر داد و بیان کرد: کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۹۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از مواد غذایی خارجی قاچاق به دلیل عدم احراز فاکتور‌های سلامت برای مصرف کننده آسیب‌زا است از شهروندان خواست در صورت برخورد با موارد مشابه یا شناسایی عاملان عرضه کالا‌های قاچاق مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • کشف ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس
  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب
  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • کشف ۲۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت قاچاق در مازندران
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود