Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز پژوهشگران می‌گویند بروز نکردن این عوارض به معنای آن نیست که دستگاه ایمنی به واکسن واکنشی نشان نداده است.

این پژوهشگران ۲۰۶ کارمند بیمارستان را از لحاظ وجود آنتی‌بادی‌های ضد کروناویروس پیش و پس از دریافت واکسن‌های فایزر/ بیونتک بررسی و از آنها درباره واکنش‌های مربوط به واکسن نظر خواهی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این افراد هم مانند افراد شرکت‌کننده در کارآزمایی بالینی این واکسن‌ها شایع‌ترین عارضه درد بازو بود که ۹۱ درصد افراد پس از تزریق اول واکسن و ۸۲ درصد پس از تزریق دوز دوم گزارش کردند. علائم عمومی مانند احساس ضعف یا خستگی یا احساس دردهای حاد یا مبهم بدنی به ترتیب بوسیله ۴۲ درصد و ۲۸ درصد افراد پس از دوز اول و بوسیله ۶۲ درصد و ۵۲ درصد افراد پس از دوز دوم واکسن گزارش شد.

اما به گفته پژوهشگرانی که نتایج کارشان را پیش از داوری همتا در سایت medRxiv ارسال کرده‌اند، رابطه‌ای میان شدت این علائم پس از تزریق واکسن و میزان آنتی‌بادی یک ماه پس از واکسیناسیون وجود نداشت.

این پژوهشگران می‌گویند یافته‌هایشان باید برای افراد از این لحاظ اطمینان‌بخش باشد که نبود عوارض جانبی پس از دریافت واکسن‌های کرونای از نوع mRNA به معنای آن نیست که این واکسن موثر نبوده است.

کد خبر 611881 برچسب‌ها واکسن کرونا- فایزر واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا فایزر واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۷۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور