Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس در یزد، محمدصالح جوکار ظهر امروز در جریان دیدار با نماینده دامداران  استان با اشاره به مشکلات بسیار گسترده‌ای که در حوزه نهاده‌های دامی و کشتار دام‌های مولد به وجود آمده اظهار کرد: متاسفانه برنامه ریزی لازم از سوی دولت به ویژه وزارت جهاد کشاورزی را در ارتباط با نهاده های دامی نمی بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مدت ها قبل مشخص بود که امسال با خشک سالی روبرو می شویم و طبیعی است در سالی که با خشک سالی روبرو هستیم در تامین نهاده های دامی با مشکل مواجه می شویم و باید از همان زمان برنامه ریزی لازم برای عبور از این مشکل انجام می شد ولی این موضوع صورت نگرفت.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که متاسفانه برنامه ریزی لازم در زمینه تغذیه دام در کشور وجود ندارد گفت: دولت با وجودی که توانایی لازم در زمینه تامین نهاده‌های دامی را ندارد در این کار دخالت می‌کند با وجودی که این کار باید به صورت کاملا آزاد و با مشارکت بخش خصوصی انجام شود.

جوکار تصریح کرد: این که الان کشتار دام آبستن یا مولد را در کشور مشاهده می کنیم موضوعی بسیار ناراحت کننده است که در هیچ کجای دنیا انجام نمی شود و اتفاق افتادن آن در ایران مایه تاسف است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث مرغ هم یک زمانی جوجه های یک روزه را زنده زنده زیر خاک می کردند یا جوجه ها را می سوزاندند؛ همان زمان به مسئولان امر هشدار دادیم که در تامین مرغ به مشکل برمیخوریم و الان این مشکلات پیش آمده است.

وی با بیان این‌که خشکسالی امسال به مشکلات افزوده است گفت: باید برای شش ماهه دوم سال برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم و از همین الان به فکر تامین خوراک دام و طیور در سراسر کشور باشیم وگرنه با مشکل بسیار جدی تری روبرو می شویم.

جوکار افزود: تقریبا تمام نهاده های دامی با ارز ۴۲۰۰ تومانی به کشور وارد می شود ولی به دلیل عدم وجود شبکه توزیع سالم، بخش زیادی از این نهاده ها به بازار آزاد وارد می شود و با قیمت بالا به دست دامدار و مرغدار می رسد.

نماینده مردم یزد در مجلس تاکید کرد: اینکه ما دامدار را مجبور کنیم شیر را ۴۵۰۰ تومان بفروشد و بعد فرآورده های لبنی را با ارز 24 هزار تومانی صادر کنیم هم یکی دیگر از مشکلاتی است که در حوزه دام با آن روبرو هستیم؛ این روند فقط برای دامدار ضرر به دنبال دارد.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر بحث نهاده های دامی و واردات آن را آزاد کنیم و این نهاده ها به صورت کامل با ارز آزاد به کشور وارد شود، می توانیم یارانه ارز ۴۲۰۰ تومانی را به تولید کننده یا در آخر زنجیره تولید به مصرف کننده بدهیم و به این صورت دست مفسدان را از این روند به صورت کامل قطع کنیم.

وی تاکید کرد: تنها به این صورت است که می توان فساد در این صنعت را ریشه کن کنیم وگرنه هرچه که ما یارانه به واردات اختصاص دهیم، قرار نیست جز فساد و رانت چیزی عاید ما کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد افزود: به دلیل بی تدبیری که صورت گرفته، در شرایط فعلی هم مردم و هم دامداران  و تولید کنندگان ناراضی هستند و تنها دلالان هستند که از این بازار سود واقعی می برند و رضایت کامل از مشکلات به وجود آمده دارند.

جوکار گفت: در حال حاضر بخش مهمی از وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت درگیر تنظیم این بازار هستند ولی همین مشکلات مانع از موفقیت در این کار شده است.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس مجمع نمایندگان استان یزد محمدصالح جوکار استان یزد نماینده مردم یزد نهاده دامی توزیع در کشور خبرگزاری فارس دامداران نهاده های دامی برنامه ریزی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۷۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به‌گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی با تاکید بر اینکه با همه ظرفیتمان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: شرکت با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز شده بود و در ماه رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

وی در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسؤول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد و برای این منظور حتماً باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

شیرزاد عنوان کرد: نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم. صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

کد خبر 6089229 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود