Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@11:58:42 GMT

خوزستان در کم‌آبی و پرآبی، آب شرب سالم ندارد

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۸۰۲۴

خوزستان در کم‌آبی و پرآبی، آب شرب سالم ندارد

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: برخی شاخص‌ها در خوزستان بسیار نامطلوب هستند، برای مثال در هیچ جایی در خوزستان آب شرب سالم نداریم و در کل استان خوزستان هیچ جایی در شرایط پر آبی و کم آبی، آب سالم وجود ندارد.

قاسم سلیمانی‌دشتکی در نشست بررسی مناطق محروم خوزستان که امروز (۱۲ تیرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان بر خلاف آوازه بزرگی که از نظر درآمدها و نقش ارزنده‌ای که در ابعاد ملی در مسائل امنیتی و اجتماعی کشور دارد، بسیار مظلوم واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بیش از ۷۰۳ روستا در خوزستان آب شرب سالم ندارند، افزود: در خوزستان بارندگی و کم بارش بودن، مصیبت است. بارندگی زیاد باعث تداخل فاضلاب و آب  شرب می‌شود و خشکسالی نیز باعث شوری آب و غیر مصرف شدن آب شرب می‌شود.

استاندار خوزستان با اشاره به کاهش بارش‌ها و ذخایر آبی گفت: امسال علاوه بر آب شرب، در تامین آب مصارف کشاورزی و دام‌ها نیز با تنش جدی مواجه هستیم و به شدت مشکل داریم.

سلیمانی‌دشتکی تصریح کرد: خوزستان در زیرساخت‌های جاده‌ای در مقایسه با استان‌هایی که نقش چندانی در صادرات و ترانزیت کالای کشور ندارند، وضعیت بسیار نامناسبی دارد و در این زمینه مشکلات متعدد است.

وی با بیان اینکه بعضی از شهرستان‌های خوزستان صد درصد محروم هستند، افزود: در زمینه نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد و نیشکر اقدامات خوبی در خوزستان انجام شده اما در رفاه عمومی که شامل زیرساخت‌های آب، جاده و امکانات عمومی است، مشکلات بسیار زیاد است.

استاندار خوزستان با اشاره به پروژه‌هایی که برای تکمیل به حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند، گفت: برای تکمیل حدود ۳۰۰ پروژه‌ای که به اعتباری حدود ۱۰ میلیارد تومان نیاز دارند، به بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیازمندیم. این پروژه‌ها شناسایی شده‌اند و با برنامه‌ریزی می‌توانیم آن‌ها را به اتمام رسانیم. با همکاری استان و منابع ملی و بنیادها و بخش‌های مختلف می‌توانیم اعتبارات اجرای این طرح‌ها را تامین کنیم.

سلیمانی‌دشتکی افزود: برخی شاخص‌ها در خوزستان بسیار نامطلوب هستند، برای مثال در هیچ جایی در خوزستان آب شرب سالم نداریم. در کل استان خوزستان هیچ جایی در شرایط پر آبی و کم آبی، آب سالم وجود ندارد.

مهرداد نیکو، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان نیز در این نشست اظهار کرد: بر مبنای مصوبات هیات وزیران در بحث مناطق محروم، یک سری از شهرستان‌های خوزستان کاملا محروم تلقی می‌شوند و برخی از بخش‌های شهرستان‌ها و دهستان‌ها نیز کاملا محروم هستند.

وی افزود: ۹۱ شهرستان در کشور به عنوان مناطق کمتر برخوردار از اشتغال در کشور وجود دارند که از این تعداد، ۱۲ شهرستان در خوزستان جزو این مناطق هستند و معافیت‌های مالیاتی مانند مناطق آزاد مشمول آن‌ها می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با بیان اینکه امسال گشایش‌های خوبی در بحث منابع محرومیت‌زدایی به وجود آمده است، گفت: ۱۲۴۷ میلیارد تومان اعتبار محرومیت‌زدایی، آب و راه روستایی برای مناطق محروم خوزستان در نظر گرفته شده است.

نیکو افزود: در استان خوزستان سعی می‌کنیم منابع را یکپارچه کنیم و منابع استانی، ملی و منابع محرومیت‌زدایی را در کنار هم قرار دهیم تا به صورت یکپارچه به فعالیت‌های خاصی تعلق بگیرند.

غلامعباس بهرامی‌نیا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان نیز گفت: حدود ۱۶۰۰ کیلومتر راه روستایی آماده آسفالت داریم. از حدود ۱۲ هزار کیلومتر راه روستایی در خوزستان، ۸ هزار و ۵۰ کیلومتر آسفالت هستند و اگر منابع تامین شود تا پایان سال جاری ۱۶۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته به راه‌های روستایی آسفالته افزوده خواهد شد.

وی افزود: برای تکمیل چنین طرح‌هایی و آسفالت راه‌های روستایی در خوزستان به اعتبار و منابع مالی نیاز داریم تا بتوانیم پروژه‌ها را تکمیل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان آب شرب استاندار خوزستان میلیارد تومان راه روستایی هیچ جایی آب شرب سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۸۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود

جلسه کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، ویژه سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی، پیش از ظهر امروز(یکشنبه 16 اردیبهشت ماه) در جوار حرم مطهر حضرت امام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، سردار محمدرضا موحدی در این جلسه با اشاره به اینکه نیروهای مسلح در ارتباط با بزرگداشت امام خمینی(س) یک سری کارهای سخت‌افزاری و فرهنگی انجام می‌دهند، گفت: هر دو گروه هم لازم هستند و هم کارهای آنها مهم و مقدس است، اما گروه‌های فرهنگی و تبلیغی تبیین کننده بقیه کارها هستند.

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، با بیان اینکه امام برای سپاه ایجادکننده و برای ارتش نگه‌دارنده بوده است، افزود: هیچ روزی به لحاظ شکوه و تعداد شرکت‌کنندگان مثل 14 خرداد نیست؛ که همه مسئولین در این مراسم شرکت می‌کنند. چرایی آن را فرهنگی‌ها باید در سخرانی‌ها و نشریات مختلف تشریح کنند. دومین کار فرهنگی‌ها استفاده از این بستر برای ترویج افکار امام است.

وی با تأکید بر اینکه تجلیل از امام، تجلیل از همه اندیشه‌های ناب اسلام است، اظهار داشت: به لحاظ شبهات ما اصلا در شرایط 20 سال و حتی 10 سال گذشته نیستیم. متأسفانه دشمنان برای از بین بردن انقلاب و اهداف آن در فضای مجازی و به عبارتی جنگ نرم، حرکت‌های گسترده‌ای انجام می‌دهند؛ به طوری که خود امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند.

سردار موحدی با اشاره به اینکه برای جوانان و خانواده‌های کشور سؤالات و شبهاتی وجود دارد، تأکید کرد: میزگرد و میزهای اندیشه و پاسخ به سؤالات بگذارید و افراد قوی را انتخاب کنید تا به سؤالات آنها پاسخ بدهند. یعنی از این بستر برای پاسخگویی به شبهات هم استفاده شود. خوشبختانه قریب به اتفاق فرماندهان نظامی کشور هم علاوه بر ویژگی‌های نظامی، آدم‌های فرهنگی هستند.

وی افزود: به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی هم توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود و مناطق مرزی و خصوصا جزایر بیشتر مورد توجه قرار گیرد. توصیه ما  این است از بسترهای موجود برای تبلیغ استفاده کنیم.

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) با اشاره به حوادث غزه، اظهار داشت: هفت ماه است که جنگ غزه جریان دارد و با استفاده از این فضای بین‌المللی موجود، باید اندیشه‌های استکارستیزی امام امسال برجسته شود. این حرکت به خیلی جاهای دنیا رسیده و خیلی کشورها مثل بولیوی ارتباط با اسرائیل را قطع می‌کنند اما متأسفانه سران یک سری کشورهای منطقه هنوز با رژیم صهیونیستی ارتباط دارند.

وی در پایان گفت: لازم می‌دانم از زحمات تمامی نیروهای مسلح در سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام تشکر کنم. مطمئن باشید که قدم خالصانه برای امام جواب دارد و این کارها حتما مورد توجه امام قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست