Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: فرمانداران وظیفه دارند که کانون‌های شیوع و همه‌گیری ویروس کرونا را در نقاط مختلف استان شناسایی کرده و بعد از تعیین علت اپیدمی با عاملان شیوع و پاندمی کرونا در هر شهرستان برخورد کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور در آخرین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین که عصر امروز در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: کادر بهداشت و درمان ما در مبارزه با بیماری کرونا دچار نوعی فرسودگی شدند و به همین خاطر اگر دچار پیک پنجم کرونا شویم، عبور از بحران بسیار سخت خواهد بود و به همین خاطر باید با جدی گرفتن پیشگیری مانع از شکل‌گیری پیک پنجم شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نزدیک شدن ویروس کرونای دلتا به مرزهای استان قزوین اضافه کرد: با وجود اینکه بخشی ازجمعیت استان قزوین در برابر ویروس کرونا واکسینه شدند، اما باید بدانیم که واکسیناسیون صرف در برابر سویه دلتای ویروس کرونا یا همان ویروس هندی چندان اثرگذار نیست و قدرت سرایت این ویروس به مراتب بیشتر از نوع انگلیسی و چینی است.

جمالی‌پور با تاکید بر لزوم برگزاری منظم جلسات ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا ادامه داد: کمیته نظارت و بازرسی ستاد مقابله با کرونای استان باید از ایجاد تجمع‌های خطرآفرین و عادی‌انگاری در فضای اجتماعی جلوگیری کند و اگر واحد یا صنفی با ایجاد تجمع برای جان مردم خطر به وجود آورد، باید مورد مؤاخذه قرار گرفته و حتی با آن برخورد قضایی شود.

لزوم استفاده از معتمدان محلی برای اجرای مصوبات ستاد کرونا

رئیس ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین با تاکید بر اختیار کامل فرمانداران در ستادهای شهرستانی مقابله با کرونا گفت: فرمانداران وظیفه دارند که کانون‌های شیوع و همه‌گیری ویروس کرونا را در نقاط مختلف استان شناسایی کرده و بعد از تعیین علت اپیدمی با عاملان شیوع و پاندمی کرونا در هر شهرستان برخورد کنند.

جمالی‌پور افزود: همچنین خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری هم باید برای آگاه‌سازی و هشداردهی به مردم استان قزوین در مورد خطر شیوع ویروس کرونای دلتا اقدام کنند و در این زمینه باید از ظرفیت افراد ذی‌نفوذ و معتمدان محلی هم بهره بگیریم تا بتوانیم مصوبات ستاد کرونا را در سطح کوچه و محلات هم درست اجرا کنیم.

وی ادامه داد: بهترین راه برای پیشگیری از وقوع موج پنجم پاندمی کرونا استفاده از ظرفیت مردم و تشکل‌های مردم‌پایه است تا میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان قزوین که در ماه‌های اخیر به شدت افت کرده را به سطح 90 درصد برسانیم و از این طریق از ایجاد پیک کرونای هندی جلوگیری کنیم.

عامل اصلی موج چهارم کرونا در قزوین مشخص شدرکورد ابتلا به کرونا در قزوین شکست/618 نفر در 24 ساعت بستری شدندپانسیون‌های کنکوری اشاعه‌دهنده کرونا در قزوین پلمب می‌شوند

تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها تعطیل شوند

فرماندار قزوین هم در ادامه این جلسه هم با اشاره به وضعیت بد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها گفت: در حال حاضر نه تنها مصوبه ستاد کرونا برای فعالیت با 30 درصد ظرفیت در این تالارها و رستوران‌ها رعایت نمی‌شود، بلکه برخی تالارها حتی بیش از 100 درصد ظرفیت مشتری می‌پذیرند و جمعیت آنها حتی به کوچه‌های اطراف این رستوران‌ها هم کشیده می‌شود.

محمد شفیعی اضافه کرد: بنابراین از ستاد کرونای استان تقاضا داریم که از مصوبه قبلی خود برای باز بودن مشروط تالارها عدول کرده و برای جلوگیری از شیوع کرونا در شهرستان قزوین دستور تعطیلی و ممنوعیت فعالیت این تالارها را صادر کنند.

وی همچنین به موضوع مدیریت بیماری کووید در روستای گازرخان الموت اشاره کرد و گفت: اپیدمی بیماری کرونا در این روستا به کنترل درآمده و از همه اهالی این روستا تست کرونا گرفته شده و به افراد واجد شرایط هم واکسن تزریق کردیم. 

انتهای پیام/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین ویروس کرونا استانداری قزوین ویروس کرونا مقابله با کرونا کرونای استان ویروس کرونا استان قزوین ستاد کرونا رستوران ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۸۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

به گزارش خبرآنلاین؛ بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899825

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد