Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – استاندار کرمان گفت: اشتغال خرد باعث تحول جدی در استان می‌شود و رسانه‌ها توسعه متوازن و مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های بزرگ را مطالبه‌گری کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی زینی‌وند عصر امروز در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کرمان که در سالن شهید مرتضوی استانداری برگزار شد اظهار داشت: در پرداخت تسهیلات اشتغال خرد به تعاونی‌ها و برند کردن محصولات اهمیت داده شده و پرداخت تسهیلات هدفمند انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رسانه‌ها توسعه متوازن و مسئولیت‌های اجتماعی معادن و شرکت‌های بزرگ را مطالبه‌گری کنند گفت: به این شرکت‌ها نامه زدیم که هلدینگ گردشگری تأسیس کنند و رسانه‌ها نیز آن را پیگیری کنند.

استاندار کرمان با بیان اینکه توجه به اشتغال خرد باعث تحول جدی در استان می‌شود و نباید از آن غفلت کرد افزود: تمام طرح‌هایی که درخواست تسهیلات دارند باید ظرف یک هفته تعیین تکلیف شوند که دلیل عدم دریافت تسهیلات آن چیست و طرح‌ها با کار کارشناسی به بانک‌ها معرفی شود تا منتج به اشتغال واقعی شود.

وی با اشاره به اینکه تعهد اشتغال دستگاه‌ها در سال 1400 باید جدی گرفته شود و دستگاه‌ها گزارش اقدامات خود را به دبیرخانه ارائه کنند گفت: آمارها باید بررسی شود و تمام شغلی که ایجاد می‌شود باید در سامانه ثبت شود تا قابل رصد و بررسی باشد.

جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال اولویت کاری استان است اظهار داشت: تعهد اشتغال دستگاه‌های اداری استان انجام شده و امیدواریم تا پایان سال محقق شود.

وی با بیان اینکه حداقل 45 هزار فرصت شغلی نیاز استان در سال 1400 است گفت: سال گذشته 100 درصد تعهد شغلی استان محقق شده و 2 هزار و 892 فرصت شغلی در سه ماهه ابتدای سال در سامانه رصد ثبت شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه 52 درصد تعهد اشتغال استان در بخش صنعت و معدن است افزود: مخالفتی از سوی مرکز استان برای اشتغال بیش از تعهد وجود ندارد و از آن استقبال هم می‌کنیم.

صنعت و معدن استان کرمان در شرایط سخت تحریم 10 درصد رشد کردسهم ناچیز مردم کرمان از ظرفیت‌های عظیم بهشت معادن ایران /چرا حقوق دولتی معادن به کرمان برنگشت؟

حسین مهرابی سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: مجمع نمایندگان استان درخواست داشتند از محل میانگین حساب شرکتهای بزرگ در بانک رسالت 12 هزار فرصت شغلی در استان در حوزه مشاغل خانگی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه جلساتی در این زمینه برگزار شد و در نتیجه افراد متقاضی به دستگاه‌های مربوطه تاییدکننده شغل به بانک معرفی می‌شود و امکان معرفی مستقیم وجود ندارد گفت: پیگیر هستیم تا این منابع از مسیر اصلی خود منحرف نشود و به اشتغال قطعی برسد.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان با اشاره به اینکه تسهیلات اشتغال خرد به سربازانی که دوره مهارت‌آموزی در دوران سربازی گذرانده باشند نیز پرداخت می‌شود و در این مرحله پرداخت تسهیلات برای هزار نفر پیش‌بینی شده است افزود: باید طرح‌هایی به بانک‌ها معرفی شود که نتیجه آن دریافت تسهیلات و اشتغال باشد و دستگاه‌ها با دقت پیگیری کنند.

سیدمهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه لازمه موفقیت در اشتغال تهیه نقشه راه به همراه آموزش دادن است اظهار داشت: خوشبختانه با فضای همدلی ایجاد شده در استان دغدغه همه ایجاد اشتغال، به‌ویژه اشتغال خرد است.

انتهای پیام/511/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان استان کرمان اشتغال خرد دستگاه ها رسانه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای گذشته اختلاف بین باشگاه تراکتور و چند برنامه تلویزیونی در شبکه استانی تبریز موسوم به تلویزیون سهند، بالا گرفته و حالا باشگاه تراکتور پاسخ این تلویزیون را داده و مدعی شده باتوجه به اینکه این شبکه در مورد سه مسئله «کیفیت پخش بازیهای تراکتور، حق پخش تلویزیونی و پخش سراسری بازیهای تراکتور» تلاش و پیگیری انجام نداده، نمی‌تواند مدعی دلسوزی برای این تیم باشد.

بیانیه تراکتور را بخوانید:

تراکتور ایامی سخت و گذری دشوار را گذراند و طبیعی است که همراه بودن مدعیان دلسوزی، در این مقاطع عیان می‌شوند. با عِلم به انتقادها و گلایه‌های به حقی که از سوی هواداران، رسانه‌ها و صفحات مجازی مطرح شد، باشگاه تراکتور همواره در مقابل تمامی آنان سر به احترام خم می‌کند؛ امّا رویکرد و رفتار رسانه ‌ملی (شعبه استانی) تأسف‌بار است.

سال‌هاست که حربه موج‌سواری برای بالا رفتن از دیوار هواداران پرشمار تراکتور دیگر کارساز نیست و بهتر است که عزیزان رسانه ملی (شعبه استانی) راه دیگری را برای پوشش ضعف‌های خود برگزینند.

مطالبه‌گری صرفاً به شعار نیست که عزیزان با دستاویز قرار دادن آن، از مسئولیت و تعهد بگریزند! حال که رسانه ملی(شعبه استانی) با دستاویز قرار دادن مطالبه‌ هواداران و از راه نخ نمای مزه‌ پراکنی مجریان و گزارشگران که صرفاً با تقلید کورکورانه‌ای از همتایان خود در رسانه ملی (شعبه مرکزی) کمر به تضعیف باشگاه تراکتور بسته‌اند، یکبار برای همیشه به سه مطالبه دیرین و مشترک باشگاه و هواداران تراکتور از رسانه ملی پاسخی روشن دهند!

- چه زمانی کیفیت پخش بازی‌های خانگی تراکتور، حداقل به سطح شعبه مرکز خواهد رسید و هواداران پیگیری بازی از طریق پخش زنده یک شبکه اجتماعی را به تماشای آن از شبکه سهند ترجیح نخواهند داد؟

- چرا بازی‌های تراکتور که هواداران فراوانی در اقصی نقاط کشور و دنیا دارد و به استناد آمارهای بین‌المللی جزو پُر هوادارترین تیم‌های آسیا است، از شبکه سراسری پخش نمی‌شود تا اکثریت آنان از تماشای بازی‌ تیم محبوب‌شان محروم نباشند؟

- و در نهایت مسئله حق پخش باشگاه‌ها چه زمانی حل خواهد شد؟ عایدی و درآمدی که بابت تبلیغات قبل و بعد از مسابقه فوتبال دریافت می‌کنید، کجاست؟ مگر روال آن نیست که ابتدا «حق» محقق گردد و سپس «مطالبه‌گری» صورت گیرد؟

چنین به نظر می‌رسد که رسانه شما بهترین دفاع را در حمله می‌بیند و با بهره‌گیری از عنوان نماینده افکار عمومی، در پی ورود به جزیی‌ترین تصمیمات باشگاه‌ها بوده و به بیانی سعی در پاکسازی از پایین دست دارد؛ از جمله این موارد، شفاف‌‌سازی در خصوص مسئله حق پخش است که طی سالیان متمادی ناقض اصول حرفه‌ای فوتبال کشورمان و همچنین موضوع بهبود کیفیت پخش مسابقات که عامل سرافکندگی است، اشاره کرد.

باشگاه تراکتور به پشتوانه هواداران میلیونی خود، رسانه‌ای فراگیرتر و پُرمخاطب‌تر در اختیار دارد و همه ما با هواداران زندگی می‌کنیم و در همین راستا کاملاً به مطالبه‌ آنان آگاهیم و باور داریم انتقاد و خواسته هواداران همواره حق مطلق است و ما به عنوان خادم، اهتمام بی‌دریغ در جهت بهبود شرایط موجود و برآورده ساختن خواسته هواداران در تمامی زمینه‌ها به کار خواهیم گرفت.

در پایان از مسئولان دور اندیش رسانه ملی دعوت می‌کنیم که ضمن جلوگیری از ماهیگیری برخی مجریان و گزارشگرانش از آب گِل‌‌آلود، در رسیدن به آنچه که شایسته و مطلوب هواداران و باشگاه بزرگ تراکتور است، اهتمام ورزند.

دیگر خبرها

  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • بیانیه تند باشگاه تراکتور؛ «مطالبه‌گری» را دستاویز پوشش ضعف‌هایتان نکنید!
  • رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران/ آشکارسازی ۱۲۸۵ نقطه
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است