Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گرولد بودکر نماینده فائو در ایران در مراسم روز جهانی مقابله با بیابانزایی، شعار امسال روز جهانی مقابله با بیابانزایی را احیای سرزمین، بازسازی بهتر با سرزمینی بدون تخریب اعلام کرد و گفت: طی سال‌های ۱۹۹۷ و ۲۰۲۲ تغییر کاربری زمین موجب خساراتی شده که به طور میانگین معادل ۲۰ تریلیون دلار برای خدمات سالیانه اکوسیستم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تخریب زمین به تنهایی ۳۰ درصد از این خسارت را تشکیل داده که معادل سه برابر ارزش بازار جهانی محصولات کشاورزی است.

نماینده فائو در ایران با اشاره به اینکه بیش از یک چهارم گاز‌های گلخانه‌ای در اثر فعالیت‌های مربوط به کشاورزی، جنگلداری و سایر کاربری‌های زمین ایجاد می‌شود، بیان کرد: تا سال ۲۰۵۰ پیش بینی می‌شود که محصولات زراعی جهان ۱۰ درصد و در برخی مناطق تا ۵۰ درصد کاهش خواهند یافت که این ۲ عامل توانایی ما را در تضمین امنیت غذایی و تغدیه پایدار برای جمعیت در حال رشد، در معرض خطر جدی قرار می‌دهد که تنها با افزایش سطح ترمیم و احیای زمین برای تغییر نظام‌های غذایی امکان پذیر خواهد بود.

بودکر ادامه داد: امسال بیماری کووید ۱۹ در سراسر جهان خسارات زیادی به بار آورده که در این میان کشور‌های در حال توسعه بیشترین آسیب را که شامل چالش‌های موجود درباره فقر، کمبود آب و موارد اضطراری مربوط به تغییرات اقلیمی است، متحمل شده اند.

این مقام مسئول کاهش آثار بحران‌های اراضی، اقلیمی و تنوع زیستی یا صرف هزینه برای احیای زمین، انرژی‌های تجدید پذیر، تنوع زیستی، مدیریت آب و پسماند، زیرساخت‌ها و بهره وری را از جمله منفعت‌های احیای زمین اعلام کرد و گفت: این امر مستلزم سیاست منسجمی است که برنامه ریزی پروژه‌های سرمایه گذاری، یارانه و مشوق‌های مالیاتی را در جهت رسیدن به این اهداف همسو سازد.

وی افزود: فائو به عنوان نهاد پیشروی سازمان ملل متحد در زمینه ارتقا و پیشبرد توسعه کشاورزی تاب آور، بر یافتن راه حل‌های طبیعی برای رسیدگی به چالش‌های پیچیده و همچنین تامین پایدار‌های نیاز ما تمرکز دارد.

نماینده فائو در ایران در پایان با بیان اینکه همه گیری ویروس کووید ۱۹ و اختلال ایجاد شده در اقتصاد جهانی امنیت غذایی و معیشت میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند، تصریح کرد: فائو و دیگر نهاد‌های سازمان ملل که در ترویج اقدامات مرتبط با مدیریت پایدار اراضی به عنوان ابزاری برای بهبود معیشت مردم حهت افزایش تاب آوری در مقابل تغییرات اقلیمی و خشکسالی از اجرای این کنوانسیون حمایت کامل می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی بیابانزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی

محمد علی نیکبخت در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران ( ایران اکسپو ۱۴۰۳) با تعدادی از تولید کنندگان و صادرکنندگان دیدار کرد و از آنان خواست برای ایجاد زنجیره ارزش راهبردی محصولات کشاورزی تلاش و کمک کنند.

او کشاورزی را « محور اقتصاد مقاومتی » دانست و به تولید کنندگان و صادرکنندگان اطمینان داد که وزارت جهاد کشاورزی بر اساس وظایف و ماموریت های قانونی خود در کنار آنان می ایستد.

نیکبخت هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی در سال جهش تولید با مشارکت مردم را « توسعه زیرساخت‌های تولید » اعلام کرد و افزود: تا جایی که ظرفیت تولید در داخل کشور وجود داشته باشد اجازه واردات نخواهیم داد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه های داخلی و بین‌المللی فرصتی است تا راه های افزایش و بهبود کیفیت تولید و رشد صادرات و درآمد زایی برای کشور ایجاد و هماهنگ شود.

اوگفت: برقراری ارتباطات چند سویه در نمایشگاه ها زمینه ساز حرکت زیر بنایی و جهادی افزایش تولید و تقاضا محور شدن محصولات کشاورزی است.

نیکبخت با ابراز خرسندی از حضور شرکت های موفق و کارآفرینان بزرگ در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ افزود: اطمینان دارم ظرفیت برای تولید محصولات کشاورزی در کشور فراوان است.

در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو که میزبان بیش از ۲ هزار بازرگان و سرمایه گذار خارجی در محل نمایشگاه های بین المللی تهران است محصولات و دستاورد ها در حوزه های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی و محصولات و ماشین آلات کشاورزی و محصولات شیلاتی عرضه شده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر دستگاه های دولتی با « نگاه حمایتی و تسهیل گرا » در کنار تولید و صادر کنندگان قرار گیرند ظرفیت و توان تولید و صادرات محصولات کشاورزی ایران چندین برابر افزایش خواهد یافت.

او، ورود توان علمی و تحقیقاتی دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و پارک های علمی و فناوری به حوزه کشاورزی را اجتناب ناپذیر خواند و اظهار داشت: تولید علمی و مدرن می تواند به ارزش افزوده بیشتر کمک کند تا شرایط افزایش تولید و بهبود کیفیت و رشد سودآوری در عرصه‌های مختلف کشاورزی فراهم شود.

نیکبخت در جریان بازدید از نمایشگاه تلاش داشت تا بیشتر مشکلات و نظرهای تولید و صادرکنندگان را بشنود ؛ به دیدارهای خود با وزیران و مقامات بسیاری از کشورها اشاره کرد که همواره از کیفیت بسیار عالی محصولات ایرانی ابراز رضایت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی؛ احتمال خسارت به محصولات کشاورزی
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید