Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-29@10:45:44 GMT

تمدن غرب بر مبنای منافع مادی بنا شده‌ است

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۸۹۷۸

تمدن غرب بر مبنای منافع مادی بنا شده‌ است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین علی مظفری روز شنبه در سومین کنفرانس بین المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه مقام معظم رهبری در قم، گفت: پایه تفکرات حکمرانان غربی بر مبنای عقاید ماکیاولی و نیچه بنا نهاده شده است و این مکتب برای قدرت مطلوبیت ذاتی قائل است و برای دستیابی به قدرت هر وسیله ای را توجیه و مقبول می پندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رییس کل دادگستری قم اظهار داشت: مکتب قدرت و زور از نظریه تکامل داروین و بقای انسان اصلح نیز بهره برده است و در این مکتب انسانهای برتر و کامل می توانند در جهان معاصر زندگی کنند و افراد ضعیف باید به طرق مختلف از میان بروند.
 
مظفری ابراز کرد: تمدن غرب برای رسیدن به منافع خود دو راه قانون و زور را از همان ابتدا پذیرفته است و حقوق بشر صرفا دستاویزی برای رسیدن به منافع سیاسی و مادی آنها در صورت عدم تمکین کشورهای مستقل در برابر آنها است.
 
وی افزود: مکتب ماکیاولی قدرت را ارزش اصلی دانسته و سایر ارزش ها را از فروع می داند، در بسیاری از کشورهای پیشرفته به رغم پیشرفت های تکنولوژیک، آنچه کاربرد دارد زور است.
 
رئیس کل دادگستری استان قم گفت: نیچه جنگ و تنازع بقا را اصل می داند و از نظر او هر انسان که بتواند در این جنگ باقی بماند، شایسته زیستن است.
 
وی یادآور شد: در ماکیاولیسم کشتار و قتل اگر در جهت مقاصد و اهداف باشد مشروع بوده و نباید آن را غیراخلاقی دانست.
 
وی اضافه کرد: قوی ترین و شگفت انگیزترین ویژگی حکمران در این مکتب، نقش زور در سیاست است.
 
رئیس کل دادگستری استان قم یادآور شد: آمریکا وقتی می خواهد یک انگیزه شوم را عملی کند، در مرحله نخست یک انگ نقض حقوق بشر افراد می زند و سپس به اجرای مقاصد ظالمانه خود می پردازد.
 
مظفری تصریح کرد: تفکر زور از قرن ۱۶ میلادی حاکم است و در این تفکر اگر لازم باشد انسان باید دست به فریبکاری و زور بزند؛ آمریکا هم پیرو این تفکر است.
 
سومین کنفرانس بین المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه مقام معظم رهبری عصر شنبه با سخنرانی شخصیت هایی از کشورهای مختلف دنیا در قم برگزار شد.
 
در ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی وینسنس، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟

جام جم آنلاین؛ گوردخمه‌های ایران، از ارزشمندترین مکان‌های باستانی و بناهای صخره‌ای کشور است. بسیاری از این گوردخمه ها را می توان در استان کرمانشاه پیدا کرد. کرمانشاه یکی از تاریخی ترین مناطق کشور است که چند مورد از معتبر ترین سایت های باستانی دنیا همچون محوطه تاریخی بیستون را در دل خود جای داده است. یکی دیگر از این سایت های معتبر باستانی، گوردخمه اسحاق وند یا سکاوند است.

گوردخمه ها از قدیمی ترین انواع معماری صخره ای در ایران است که در دل کوه ها و صخره های مرتفع تراشیده می شدند. این بناهای صخره ای در حقیقت مقبره هایی هستند که متوفیان (افراد دارای اهمیت) را در آن ها به خاک می سپردند. نحوه خاکسپاری این متوفیان در ایران باستان به طرزی متفاوت بود. ایرانیان خاک را مقدس می دانستند، بنابراین، از دفن کردن اجساد درون آن خودداری کرده و آن ها در محفظه های صخره ای مخصوصی که تراشیده بودند، قرار می‌دادند.

از ایران باستان گوردخمه های بسیاری باقی مانده است که باستان‌شناسان در مورد قدمت آن ها اتفاق نظر ندارند. بسیاری از گوردخمه های کشور مادی هستند، بسیاری هخامنشی اند و برخی نیز به دوره های بعدی مربوط اند. در واقع گوردخمه های ایران را می توان به گوردخمه های مادی، گوردخمه های هخامنشی و گوردخمه های پس از هخامنشیان تقسیم کرد.

اسحاق وند، بنایی مادی یا هخامنشی

گوردخمه های اسحاق وند در حقیقت سه گوردخمه تاریخی هستند که ابعاد متفاوتی دارند. این گوردخمه ها در استان کرمانشاه، در حدود ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان هرسین و در دل صخره های مرتفعی مشرف به روستای «ده‌نو» واقع شده اند. این گوردخمه ها به سکاوند نیز شهرت دارند و مردم محلی این منطقه به آن ها «فرهاد تاش» می گویند. به دلیل وجود روستایی به نام اسحاق وند در حوالی این گوردخمه ها، نام آن ها را اسحاق وند گذاشته اند.

پیرامون قدمت این گوردخمه‌ها، اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد. بسیاری از باستان شناسان خارجی و داخلی، قدمت گوردخمه اسحاق وند را به دوره مادها نسبت می دهند. ولی برخی نیز همچون هرتسفلد، آن ها را مربوط به دوره هخامنشیان می دانند. طبق نظر ارنست امیل هرتسفلد باستان شناس آلمانی تبار، گوردخمه میانی، مقبره گئومات مغ است. داریوش اول در کتیبه بیستون خودش، داستان سرکوبی گئومات مغ یا همان بردیای دروغین را به تفصیل تعریف کرده است. عده کمی نیز این مقابر صخره ای را مربوط به دوره سلوکیان می دانند. به هرحال طبق نظر بسیاری از باستان شناسان، احتمال اینکه این گوردخمه ها مادی باشند بیشتر از هخامنشی بودن آن هاست.

مجموعه اسحاق وند یا سکاوند، متشکل از سه گوردخمه است که هر کدام ابعاد متفاوتی دارند. گوردخمه سمت راستی نسبت به دو گوردخمه دیگر، در ارتفاع بالاتری قرار گرفته است و حدود ۲.۱۰ متر عرض دارد. عرض دریچه گوردخمه میانی ۱.۶۳ متر است و عمق آن نیز ۱.۷۵ متر می باشد. گوردخمه سمت چپ نیز ۸۵ سانتی متر عمق دارد و عرض آن ۲.۱۰ متر است.

در اطراف تمام این گوردخمه ها تزئینات ساده ای تراشیده شده اند. علاوه بر قاب بندی های ساده ای که دور تا دور این سه گوردخمه ایجاد شده اند، در قسمت بالای گوردخمه میانی، تصویر تمام قد مردی با ارتفاع ۱.۸۷ متر به صورت نیم‌رخ و به زیبایی هر چه تمام تراشیده شده است. این فرد که هویتش مشخص نیست، لباسی بلند و چین‌دار به تن کرده است و دست های خود را به حالت دعا و نیاش پروردگار به سمت آسمان و جلوی صورتش بلند کرده است. همچنین در مقابل این فرد، یک آتش دان با ارتفاع حدود ۹۴ سانتی متر و یک مشعل سوزان با ارتفاع ۸۳ سانتی متر قرار گرفته است. پشت سر این مشعل و آتش دان، فردی با قامت حدود ۸۰ سانتی متر حجاری شده است که به نظر می رسد در حالی که دستهایش رو به سمت آسمان است، از پشت سرش چیزی را بر دست دارد.

شهرستان هرسین در ۴۴ کیلومتری جنوب شرق کرمانشاه قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج از دانشجویان حامی فلسطین در کشورهای غربی+عکس
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد  
  • خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از فلسطین
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو