Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@08:29:24 GMT

آب بخشی از منطقه پردیسان قم قطع شد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۹۱۷۲

آب بخشی از منطقه پردیسان قم قطع شد

به گزارش شنبه شب روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب قم، وزین افضل با اشاره به‌وقوع حادثه در خط لوله ۶۰۰ میلی‌متری تامین‌کننده آب بخشی از پردیسان اظهار داشت: با توجه به‌اینکه این حادثه در یکی از خطوط اصلی رخ داده بود از ساعت ۱۷ پس از شناسایی محل ضایعه اقدام‌های اولیه برای رفع حادثه انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه در مرحله نخست آب خط قطع شد تا از هدر رفت آب جلوگیری و امکان رفع حادثه فراهم شود، افزود: در همین راستا مناطقی که از این خط لوله بهره‌مند می‌شدند از جمله ۲۲ بهمن، هویزه، سلمان فارسی، دهلاویه، بلوار امام علی از تقاطع امامت تا میدان شهری بی‌آب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آب و فاضلاب شهر قم با بیان اینکه اکیپ امداد و حوادث آب و فاضلاب به‌سرعت برای حفاری محل اقدام کردند خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخشی از کار انجام شده است و تا ساعتی دیگر پس از رفع حادثه آب مجدد در شبکه جاری خواهد شد.

وی ضمن عذرخواهی از شهروندانی که در این مدت با قطع آب موجه شدند، از صبر و شکیبایی آن‌ها تا پایان رفع حادثه قدردانی و بیان کرد: پس از وصل آب، آپارتمان‌هایی که دارای پمپ و مخزن هستند به‌بازدید از آن‌ها و در صورت نیاز به‌هواگیری اقدام کنند.

شهرک پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی این شهر قم واقع‌ شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به‌یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد./

برچسب‌ها قم آب و فاضلاب خط حادثه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم آب و فاضلاب خط حادثه قم آب و فاضلاب خط حادثه آب و فاضلاب رفع حادثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۹۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم پیشگیری از دفن مستقیم پسماند را اولویت سازمان دانست و گفت: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها و کیسه‌های خرید است.

سید عبدالله میر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه تمامی نظریات استفاده در حوزه مدیریت پسماند علمی است، اظهار کرد: مدیریت سو در حوزه مدیریت پسماند، پیامدهای زیست محیطی به‌دنبال داشته و تهدید جدی برای جامعه است.

وی آلودگی زمین، آب، خاک و هوا را از پیامدهای زیست محیطی دانست و افزود: در سال‌های اخیر با مشارکت شهروندان و حمایت مدیران استان، ادارات، مدیران شهر و شورای اسلامی شهر شاهد اتفاقات خوبی در حوزه مدیریت پسماند هستیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با تاکید بر اینکه پیشگیری از دفن مستقیم پسماند اولویت اول سازمان است، تصریح کرد: دفن مستقیم پسماند باعث ایجاد شیرابه، آلودگی آب و خاک و تولید گاز متان می‌شود و پیشگیری از این اقدام اولویت اول سازمان پسماند است.

میر ابراهیمی با اشاره به اینکه هیچ پسماندی به‌صورت مستقیم دفن نمی‌شود، عنوان کرد: در سال‌های اخیر توانستیم تمام پسماندها را در خطوط پردازش فرآوری کرده و مراحل تولید کمپوست را کامل کنیم و با این اقدام درصدی از تولید گاز متان کاهش پیدا کرده و آلودگی آب و خاک در حوزه پسماند نداریم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم در خصوص کیسه‌ها نایلون‌های خرید عنوان کرد: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها است.

میر ابراهیمی ادامه داد: در شهرقم باید فرهنگ‌سازی شود تا یک مدیریت فروشگاه از باب احترام تعداد کیسه بیشتری را در میان مشتریان و مصرف کنندگان قرار ندهد.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: با توجه به ابلاغ قوانین و در راستای پایدار شدن قوانین در شهرها و کشورمان باید کیسه‌های خرید را حذف کنیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با اشاره به اقدام مثبت سازمان پسماند شهرداری قم گفت: توزیع کیسه‌های پارچه‌ای در میان شهروندانی که در امر تفکیک از مبدا مشارکت فعالی دارند، یکی از اقدام‌های مثبت سازمان پسماند شهرداری قم است.

کد خبر 748049

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • مصطفی هاشمی: همه در باخت شهرداری گرگان مقصرند
  • اقدام آتشین مرد نقاش | مادر و پسر ۱۱ ساله در خشم پدر سوختند
  • حفاری بیل مکانیکی شهرداری در گورستان باستانی ری/ضرب و جرح مالک
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • نزدیک شدن منوریل به تکمیل پس از ده سال
  • نالشکینه بخشی از هویت شهر بوکان است