Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان تاکنون به ۱۸۴ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۹۴۹ نفر رسیده و این ویروس مرگبار ۳ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۳۲۲ قربانی در سراسر دنیا گرفته است.

بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۶۸ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۹۱۴ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور‌های رکورددار ابتلا به کرونا در جهان

۱- آمریکا⇐  ۳۴ میلیون و ۵۸۸ هزار و ۱۷۶ نفر 
۲- هند⇐  ۳۰ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۴۸۵ نفر
۳- برزیل⇐ ۱۸ میلیون و ۷۴۲ هزار و ۲۵ نفر
۴- فرانسه⇐  ۵ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۶۵۴ نفر
۵- روسیه⇐  ۵ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۷۹۹ نفر
۶- ترکیه⇐  ۵ میلیون و ۴۴۰ هزار و ۳۶۸ نفر
۷- انگلیس⇐  ۴ میلیون و ۸۷۹ هزار و ۶۱۶ نفر
۸- آرژانتین⇐  ۴ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۴۷۳ نفر
۹- کلمبیا⇐  ۴ میلیون و ۳۲۴ هزار و ۲۳۰ نفر
۱۰- ایتالیا⇐  ۴ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۵۱۱ نفر

کشور‌های رکورددار فوتی کرونا در جهان

۱- آمریکا⇐ ۶۲۱ هزار و ۲۵۵ نفر
۲- برزیل⇐ ۵۲۳ هزار و ۶۹۹ نفر
۳- هند⇐ ۴۰۲ هزار و ۱۵ نفر
۴- مکزیک⇐ ۲۳۳ هزار و ۵۸۰ نفر
۵-  پرو⇐ ۱۹۳ هزار و ۶۹ نفر
۶- روسیه⇐ ۱۳۷ هزار و ۲۶۲ نفر
۷- انگلیس⇐ ۱۲۸ هزار و ۲۰۷ نفر
۸- ایتالیا⇐ ۱۲۷ هزار و ۶۳۷ نفر
۹- فرانسه⇐ ۱۱۱ هزار و ۱۵۲ نفر
۱۰-کلمبیا⇐ ۱۰۸ هزار و ۳۱۴ نفر

بیشترین آمار کرونا نسبت به جمعیت در کدام کشورهاست؟

در حال حاضر در جدول جهانی ۱۰ کشور اول بر اساس میزان آمار ابتلا به کرونا نسبت به جمعیت آندورا، مونته نگرو، جمهوری چک، بحرین، سن مارینو، سیشل، مالدیو، جَبل‌الطّارِق، اسلوونی و لوکزامبورگ  قرار دارند.

همچنین پرو، مجارستان، بوسنی و هرزگوین، جمهوری چک، جَبل‌الطّارِق، سن مارینو، مقدونیه شمالی، بلغارستان، مونته نگرو و برزیل در جدول جهانی ده کشور اول بر اساس میزان قربانیان کرونا نسبت به جمعیت هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمار کرونا در جهان ویروس کرونا ۴ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۹۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • پیام مشخص از بازار مسکن؛ جمعیت خانه‌ندار‌ها چه می‌گوید؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • جمعیت خانه‌ندار‌ها
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رونالدو قید تیم‌داری را زد | برنده توپ طلا تیمش را می‌فروشد
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است