Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان از شرکت های حمل و نقل کالا و مالکان ناوگان حمل و نقل بار سراسر استان خواست برای انتقال کالاهای اساسی و نهاده های دامی از مبداء بندر امام خمینی (ره) به مقصد کرمان سریع تر اقدام کنند.

"سیدعلی حاج سیدعلیخانی" با بیان این مطلب گفت:  در حال حاضر تخلیه بنادر از کالاهای دپو شده به ویژه کالاهای اساسی و نهاده های دامی موردنیاز دامداران ضروری است لذا شرکت ها و موسسات حمل و نقل جاده ای استان کرمان موظفند با استفاده از تمام ظرفیت خود نسبت به اعزام کامیون های تحت پوشش به مقصد بندر امام(ره) اقدام نمایند و این اجازه به آنها داده می شود تا بارنامه انتقال محموله ها را از مبداء بندر امام به مقصد استان را خودشان صادر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به جلسات متعددی که طی روزهای اخیر با تشکل های صنفی بخش حمل و نقل کالای استان داشتیم، انتظار می رود روند جابه‌جایی و حمل کالاهای اساسی مربوط به استان کرمان از پایانه بار بندر امام (ره) سرعت گیرد.

مدیرکل راهداری و حمل ‌و نقل جاده‌ای استان کرمان افزود: پیگیری ها برای حمل و نقل کالاهای اساسی در روزهای آتی به شکل ویژه ای تداوم خواهد داشت و جریان حمل و نقل و اعزام ناوگان نیز در اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان رصد می شود لذا برای شرکت های حمل و نقلی و مالکان کامیون هایی که همکاری لازم را داشته باشند، در آینده موراد تشویقی بیشتری در نظر گرفته خواهد شد.

وی بیان کرد: حمل کالاهای اساسی از مبداء بندر امام خمینی(ره) به استان کرمان، خصوصا در سه ماه نخست هر سال، همواره یکی از دغدغه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بوده و اکنون با توجه به دپوی کالاهای اساسی استان در این بندر به ویژه نهاده های دامی، این موضوع از حساسیت ویژه ای برخوردار است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان در ادامه با اشاره به وضعیت آماری بخش حمل و نقل کالای استان گفت: حدود ۱۴ هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع تریلر، کامیون و کامیونت، تعداد ۱۸ هزار و ۹۰۰ نفر راننده حرفه ای با ۳۰۶ شرکت و موسسه حمل و نقلی کار جابه جایی انواع کالاها را از مبادی سراسر استان کرمان به مقاصد داخل و خارج ازستان برعهده دارند و این تلاشگران همیشه در انتقال کالاهای مورد نیاز مردم همت گمارده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی حمل و نقل کالاهای اساسی نهاده های دامی نقل جاده ای استان کرمان راهداری و حمل نهاده های دامی کالاهای اساسی نقل جاده ای بندر امام حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۰۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد

معاون سازمان راهداری از خرابی سنگین ۲۰درصد راههای آسفالت کشور خبر داد و گفت: برای روکش آسفالت این راهها ۲۰۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار اقتصادی -

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با یادآوری اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها به‌عنوان اولویت سازمان راهداری در دستور کار قرار دارد اظهار کرد:‌ بر این اساس 470 نقطه در اولویت اول و 300 نقطه دیگر در اولویت دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای رفع این نقاط حادثه‌خیز 7 تا 8 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: از منابع داخلی سازمان راهداری 2 تا 3 هزار میلیارد تومان برای  رفع این نقاط اختصاص می‌یابد، از محل مولدسازی نیز استانداری‌ها قرار است دو هزار میلیارد تومان اعتبار را تأمین کنند.

اکبری ادامه داد: بین 3 تا 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رفع این نقاط کم داریم که وزیر راه و شهرسازی به‌دنبال تأمین آن از منابع دیگر است.

معاون راهداری سازمان راه‌سازی و حمل‌ونقل جاده‌ای با یادآوری اینکه "200 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور داریم."، گفت: 20 درصد از این راهها خرابی سنگین دارند و 20 درصد دیگر خرابی متوسط.

وی با ابراز اینکه روکش آسفالت 20 درصد خرابی سنگین در اولویت اول و خرابی متوسط در اولویت دوم است گفت: برای این کار 200 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • محور سر بندر به آبادان مسدود شد/ دکل‌های برق فشارقوی سقوط کردند
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد