Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین میر طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی، ۱۴ بند را به بنیاد علوی تکلیف کردند که در قالب آن توانمند سازی محرومان و تحقق الگوی جامع آبادانی و پیشرفت مناطق محروم قرار دارد، تاکید کرد: بنیاد مستضعفان و علوی در ۳۰ نقطه از کشور برای رفع محرومیت و فقر زدایی و… ورود پیدا کرده‌اند و در سال جاری تصمیم بنیاد بر این شد که در هر استان یک شهرستان را به عنوان منطقه هدف قرار دهد و در چهار حوزه اصلی از قبیل فعالیت‌های زیر ساختی و عمرانی، اشتغال، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی منطقه و سلامت مردم منطقه فعالیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بی ارجمند را به عنوان منطقه مورد هدف بنیاد علوی در استان سمنان خواند و تصریح کرد: بنیاد علوی قرار است فعالیت خود را در بی ارجمند در چهار بخش عمران شامل احداث بندهای خاکی، لوله کشی آب شرب و جاده سازی، در بخش اشتغال که مربوط به معیشت مردم فعالیت داشته باشد همچنین بنیاد در ۱۲ رسته ملی یعنی دام سبک، دام سنگین، دامپروری، گیاهان دارویی و.... چه از منظر بالا بردن سطح دانش مردم منطقه و چه به منظور ارائه تسهیلات کارهایی را انجام می‌دهد.

نماینده بنیاد علوی در شرق کشور بیان کرد: در بخش فرهنگی و اجتماعی که در آن نیازها و کاستی‌های فرهنگی برطرف می‌شود نیز در بی ارجمند برای بخش سلامت شامل تغذیه مادران شیرده و باردار و درمان خانواده‌هایی که تمکن مالی برنامه‌ای به صورت بستن قرارداد با بیمارستان‌های شهرستان شاهرود اجرا خواهد شد.

میر طاهری تقویت جوامع محلی و جلب مشارکت بیشتر مردم برای رفع محرومیت را از رویکردهای بنیاد علوی دانست و خاطرشان کرد: تحقق و اجرای کامل این طرح‌ها که بین سه تا پنج سال زمان نیاز دارد مستلزم طراحی و برنامه‌ریزی اصولی برای رفع مشکلات و ایجاد تحول و پیشرفت در منطقه است.

وی گفت: بنیاد علوی دولت نیست و مسئولان شهرستان نباید انتظار ایفای نقش دولت را در بی ارجمند داشته باشند چرا که رسالت بنیاد علوی با رسالت دولت متفاوت است و نگاه ما نگاه مشارکت مردم در فعالیت‌ها برای رفع محرومیت زدایی و فراهم کردن بستری برای مشارکت مردم و دولت است که برای مثال پروژه‌ای داشته‌ایم که هم مردم مشارکت داشته‌اند و هم دولت نقش خود را ایفا کرده اما نیمه‌کاره است لذا در اینجا بنیاد به عنوان ضلع سوم ورود و نقش خود را برای تکمیل پروژه ایفا می‌کند.

نماینده بنیاد علوی در شرق کشور با اشاره به اینکه بنیاد بر اساس نقشه‌ای که ترسیم شده در منطقه حرکت خواهد کرد، افزود: تاکنون کارهای بزرگی در کشور انجام شده و کارهای بر زمین مانده نیز بسیار زیاد است که با اعتبارات دولتی می‌توان به صورت گره‌گشا اقداماتی را انجام داد و مبنا و رویکرد بنیاد علوی هم تعامل با دولت است تا با توانمندسازی، آموزش و تسهیل‌گری، محرومیت زدایی کنیم و در کنار این اقدامات، پروژه‌های عمرانی هم در دستور کار است و منابعی به این امر اختصاص می‌یابد.

نماینده بنیاد علوی در شرق کشور سند پیشرفت روستاها را اتفاقی مبارک دانست و خاطر نشان کرد: یکی اقدامات بنیاد علوی به صورت راهبردی، توانمند کردن مردم در حوزه محرومیت زدایی و جلوگیری از اتفاقات موردی زود گذر است چرا که بعد از گذشت پنج سال ما از منطقه خواهیم رفت و مردم باید بتوانند بعد از حضور بنیاد به لحاظ دانشی و توانمندی در مسائل خود را احصا کنند و دیگر برای پیشرفت و آبادانی محل زندگی خود چشمشان به نهادهای اجرایی برای کمک نباشد.

کد خبر 5249923

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد علوی محرومیت زدایی شاهرود ویروس کرونا کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا گرگان بوشهر ایلام خطبه های نماز جمعه انتخابات 1400 عکس استانها اراک واکسن کرونا کنکور سراسری خشکسالی بنیاد علوی بی ارجمند برای رفع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۰۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • تدوین شناسنامه برای باغ‌های شهر قم
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد