Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: در میدان مرکزی میوه و تره بار اصفهان امکان ایجاد نیروگاه شش مگاواتی بر روی سقف تالارهای میوه وجود دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد مجیری امروز _یکشنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۰_ در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، اظهار کرد: از بهار سال ۱۳۷۳ که جمعیت اصفهان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بود تا امروز تقاضا برای افزایش تعداد غرفه‌های میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر تالار شماره ۲۶ میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان راه‌اندازی شد و امروز تالار شماره ۲۵ مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، افزود: در آینده نیز تالار شماره ۲۴ این میدان افتتاح خواهد شد.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: با افتتاح تالار شماره ۲۵ میدان مرکزی میوه و تره بار ۲۸ غرفه به ظرفیت تالارهای میدان اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: احداث نیروگاه خورشیدی ۲۶۰ کیلوواتی میدان مرکزی میوه و تره بار از دیگر پروژه‌هایی است که امروز مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد؛ این پروژه بر روی بام تالار ۲۵ میدان مرکزی ایجاد شده که نخستین و بزرگترین نیروگاه خورشیدی در بین شهرداری‌های کلانشهرهای کشور به شمار می‌آید.

مجیری با بیان اینکه برای ایجاد نیروگاه خورشیدی ۲۶۰ کیلوواتی ۸۲۸ پنل ۳۳۰ واتی بر روی بام تالار ۲۵ قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در میدان مرکزی میوه و تره بار اصفهان امکان ایجاد نیروگاه شش مگاواتی بر روی سقف تالارهای میوه وجود دارد.

وی تاکید کرد: با احداث نیروگاه خورشیدی ۲۶۰ کیلوواتی میدان مرکزی میوه و تره بار، سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان نخستین سازمانی است که طرح تکلیفی مصوبه هیئت وزیران مبنی بر اینکه هر سازمان و دستگاهی باید ۲۵ درصد انرژی خود را از انرژی‌های نو به دست آورد، را اجرایی می‌کند.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان با اشاره به احداث مسقف کردن قسمت شرقی محوطه سبزی میدان مرکزی میوه و تره بار، گفت: این پروژه با متراژ چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع با صرف اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان اجرا شده تا کشاورزانی که در این محل به صورت مستقیم بارهای خود را عرضه و در زمستان و تابستان از بارش باران و تابش مستقیم آفتاب در امان نبودند با مسقف کردن این قسمت از فضای بهتری برای فعالیت داشته باشند.

وی با بیان اینکه عملیات عمرانی احداث تالار ۲۳ میدان مرکزی میوه و تره بار با اعتباری بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان آغاز شده است، تصریح کرد: این محل بارانداز شیلات مرکز کشور خواهد بود و می‌تواند در تأمین ماهی بخش مرکزی کشور نقش مؤثری داشته باشد.

مجیری با بیان اینکه سوله‌های شماره ۹ تا ۱۲ میدان مرکزی میوه و تره بار با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان در حال احداث است، گفت: امروز ۳۳ میلیارد تومان پروژه در میدان مرکزی میوه و تره بار افتتاح می‌شود و عملیات اجرایی و عمرانی ۵۵ میلیارد تومان پروژه نیز اخیراً آغاز شده تا خدمت‌رسانی بهتری به مردم را شاهد باشیم.

وی از افتتاح اتاق مانیتورینگ میدان مرکزی میوه و تره بار در روز چهارشنبه هفته جاری خبر داد و افزود: روز جمعه هفته جاری بهره‌برداری از طرح دسترنج و بازار بعثت را که با اقدامات صورت گرفته مسقف شده و مردم در شرایط بهتری در آن اقدام به خرید و فروش کالا می‌کنند را شاهد خواهیم بود.

کد خبر 504855

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر هر یکشنبه یک افتتاح افتتاح پروژه های عمرانی کلانشهر محمد مجیری شورای شهر اصفهان شهرداری اصفهان میدان مرکزی میوه و تره بار نیروگاه میدان میوه و تره بار اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان میدان مرکزی میوه و تره بار اصفهان نیروگاه خورشیدی ایجاد نیروگاه میلیارد تومان سازمان میادین تالار شماره بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۰۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری

براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر باید ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند؛ در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم کند و نمی تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌و کارها با حضور معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و استاندار خراسان جنوبی، بین شهرداری بیرجند و اپراتور شاتل به عنوان مجری امضا شد.

مهدی روحانی نژاد- معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری- در این مراسم اظهار کرد: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجراست و همه مجوزهای لازم با توجه به سندهای بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

وی  افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کارهای مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتورهایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهرهای مختلف را دریافت کردند.

به گفته روحانی نژاد بر اساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

وی همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم کند و نمی‌تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشورهای منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهرهای کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها و باتوجه به توان اپراتورهای منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان‌های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قناعت-استاندار خراسان جنوبی-  نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند. سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همچنین مصطفی بهی-مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی - بیان کرد: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمـایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین- شهردار بیرجند- نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته‌ایم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول