Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از افزایش آمار کرونا در ایران خبرداد.

دکتر جلیل کوهپایه‌زاده  درباره وضعیت کرونا در استان تهران، گفت: مراجعات بیماران و بستری‌ها نسبت به هفته‌های قبل با شیب خفیف در حال افزایش است ولی امیدواریم مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک کمک کنند تا با این روند افزایشی مقابله مناسبی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سطح ملی هم استان‌های بیشتری در حال تجربه روند افزایشی بیماری هستند، اظهار کرد: این روند افزایشی نشان می‌دهد با سوش جهش یافته‌ هندی مواجه هستیم. البته اطلاعات دقیق‌تر با سکوئنسینگ ویروس مشخص می‌شود اما به احتمال زیاد علائم فعلی و سرایت بالای ویروس، رفتار نوع جهش یافته کرونا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره علل افزایشی شدن روند کرونا در کشور و پایتخت، تصریح کرد: عامل اول نوع ویروس است؛ می‌دانیم نوع جهش یافته ماندگاری بالاتری دارد و قدرت پاسخ‌دهی جمعیت نسبت به آن کمتر است و از طرفی بروز این جهش احتمالا در استان‌هایی رخ داده است که کمتر پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند.

وی تاکید کرد: باید با رعایت پروتکل‌ها و تعطیلی برخی ادارات و سازمان‌ها جلوی ازدحام جمعیتی گرفته شود و بتوان وضعیت را کنترل کرد. نمی‌توان به این امید ماند که با ویروس راحتی روبرو هستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: باید به شکل پیشگیرانه طرح شهید سلیمانی و رعایت پروتکل‌ها را جدی بگیریم و روند واکسیناسیون را به قدرت پیش ببریم. اصولا وقتی ویروس در جامعه‌ای گسترش یابد دچار جهش می‌شود و همین جهش سبب ادامه حضورش در جوامع خواهد شد، پس هرچقدر قدرت انتقال ویروس را کاهش دهیم از جهش‌ها جلوگیری می‌شود و از سیکل معیوب خارج می‌شویم.

کوهپایه‌زاده درباره روند واکسیناسیون در استان تهران، گفت: اکنون پس از چند روزی که میزان تزریق‌ها کم شد، وضعیت بهتری داریم و جلوی ازدحام‌هایی که در برخی ساعات روز اتفاق می‌افتاد گرفته شد؛ با تصمیم ستاد استانی مقرر شد تا نوبت‌دهی الکترونیک با دقت بالاتری انجام شود و فاصله‌ زمانی در ابتدای صبح را هم برای مراجعات حضوری در نظر بگیرند.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۱۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد. البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان  هستند.

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد. این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • روند افزایشی دما در خراسان جنوبی / تضعیف سامانه بارشی در استان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت