Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان در جلسه کمیته اجرایی سنندج شهر خلاق موسیقی که اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: اخذ مجوز راه‌اندازی دپارتمان تخصصی ساخت آلات موسیقی در استان کردستان توسط سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گامی همسو در راستای ثبت جهانی شهر سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تشریح اهداف ایجاد مراکز تخصصی توسط سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح کشور گفت: این مراکز با استفاده از ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای و جلب مشارکت و همکاری شرکای اجتماعی و نقش آفرینان حوزه آموزش مهارتی با رویکرد جامع رهبری، تحقیق، پشتیبانی و ارزشیابی، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را مطابق با استاندارد‌های ملی و بین‌المللی در یک یا چند شغل از گروه‌های شغلی همگن در قالب اکوسیستم مهارتی به صورت مستقل یا شبکه‌ای با برد ملی بر عهده داشته و با توسعه اجتماعی، نوآوری و استراتژی‌های تخصصی شکاف مهارت در بخش اقتصادی را پر کرده و به ایفای نقش می‌پردازد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان افزود: در سفر علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به استان کردستان مجوز ایجاد و راه‌اندازی ۵ مرکز تخصصی به استان کردستان اعطاء شد که یکی از این مراکز مرکز تخصصی ساخت آلات موسیقی است.

احمدی اضافه کرد: اعطای نقش ملی به استان‌ها با توجه به ظرفیت‌های استانی، هم‌افزایی توان استانی و مشارکت شرکای اجتماعی در شکل دهی مراکز تخصصی، افزایش سطح امکانات و منابع انسانی منطقه‌ای به منظور ارائه آموزش با کیفیت، تکمیل زنجیره‌های مهارت افزایی به صورت برنامه‌ریزی شده برای نیل به فرصت‌های شغلی با هدف افزایش مشارکت شرکای اجتماعی، ایجاد ظرفیت آموزش‌های کارآفرینی و مهارت‌های کسب و کار) مهارت‌های نرم (به آموزش‌های مهارت‌بنیان، پاسخگویی به نیاز‌های بازار براساس ظرفیت‌های ملی و منطقه‌ای، تمرکززدایی فعالیت‌های سازمانی، تجمیع تمام حرفه‌های ذیل یک رشته در یک مرکز و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، تنظیم برنامه‌های آموزشی با قابلیت ارائه آموزش‌های قوی که می‌تواند در بردارنده همه حرفه‌های ذیل یک گروه درسی قرار گیرد و ... از اهداف دنبال شده در ایجاد مراکز تخصصی در سطح کشور است.

او گفت: تسهیل فرآیند کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای مهارت آموختگان، قابلیت دریافت سفارش، تجاری سازی و تکمیل زنجیره خلق ارزش مبتنی بر حرفه‌های ذیل مرکز و بهره‌مندی از ظرفیت صنایع، صنوف و سایر شرکای اجتماعی در برنامه‌ریزی و اجرای آموزش‌های فنی وحرفه‌ای از دیگر اهداف دنبال شده در ایجاد مراکز تخصصی در سطح کشور است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان در خصوص نحوه مدیریت مراکز تخصصی نیز عنوان کرد: به منظور اعتلای جایگاه و منزلت مراکز تخصصی و نتیجه بخشی کارکرد‌ها و فرآیند‌های اجرایی مراکز نظیر نیاز سنجی، برنامه‌ریزی، اجراء، ارزشیابی و پایش و همچنین به عینیت در آوردن ارتباطات و تعاملات با دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های بخش خصوصی و ذینفعان و با هدف افزایش نقش آنان در تصمیم‌سازی، شورای راهبری مراکز تخصصی آموزش فنی و حرفه‌ای با حضور شرکای اجتماعی برون سازمانی و درون سازمانی تشکیل می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان آموزش حداقل ۲ دوره ساخت دف و سه تار تدوین حداقل ۳ عنوان استاندارد آموزشی، صدور مجوز حداقل یک مرکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی، تکمیل تجهیزات کارگاه صنایع چوب مرکز تخصصی، صدور مجوز حداقل ۴ کارگاه مهارت آموزی در محیط کار واقعی، تدوین سند حرفه ساخت ادوات موسیقی، تولید محتوی ساخت حداقل ۲ نوع ساز) دف و سه تار تلاش در جهت برگزاری مسابقات آزاد ساخت ادوات موسیقی، صدور مجوز حداقل ۲ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در رشته‌های مرتبط با موسیقی و ایجاد بانک اطلاعات خبرگان ساخت ادوات موسیقی را از جمله برنامه عملیاتی یک ساله این مرکز تخصصی توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان برشمرد.

احمدی در پایان ابراز امیدواری کرد تا با همکاری و تعامل کمیته اجرایی سنندج شهر خلاق موسیقی و سایر دستگاه‌های اجرایی ذیربط شاهد راه‌اندازی این مرکز تخصصی به عنوان یک مرکز مرجع در امر آموزش در این حوزه شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای آلات موسیقی شرکای اجتماعی مراکز تخصصی راه اندازی مرکز تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: در سال ۱۴۰۲ هزار و ۵۰۰ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند، حداقل یک مهارت جدید فرا گرفتند.


خانم طالبی افزود: سال گذشته ۱۱۶ دوره آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند برگزار که در مجموع برای متقاضیان، ۱۹۲ هزار و ۱۴۶ نفر ساعت آموزش اجرا شد.


وی گفت: در این مرکز ۵ کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهر تراشی، هنر‌های تجسمی و هنر‌های نمایشی دایر است که در آن در مجموع بیش از ۳۰ حرفه‌ی آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.


رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند افزود: در سال گذشته به ترتیب، دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه دار، بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده اند.


طالبی از راه اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز یاد کرد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود.


در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره ۷۵ این مرکز را همراهی کنند.

                                                                                     

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای